Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona tym co usłyszała

czy tylko dziewica ma szansę zostać żoną?

Polecane posty

Gość Nie wiecie co mówicie
A zapytam jeszcze jaka jest róznica między dziwką, która miała powiedzmy 200 facetów, a tą waszą miłością z przeszłością, która miała np. dwóch?? Jaka jest różnica pomiędzy dwustoma a dwoma wytryskami do jej ust?? Nie ma żadnej róznicy między nimi, jedna i druga dała dupy i tym pierwszym na pewno nie byliście wy... w większości przypadków dzisiejsi faceci to cioty... skamlące kundle... zero w was męskości... a w kobietach zero kobiecości... Poniekąd to tez jest wina mężczyzn, są źle wychowani i wykorzystują to, że kobiety szybko sie zakochują, przelecą i zostawią!!! Przez to mamy coraz mniej dziewic. Źle sie wychowuje dzisiejszą młodzież, która się ku.wi na lewo i prawo... Dlaczego król musiał mieć dziewicę?? Pytanie do przemysleń... w kazdym razie wy jesteście zwykłą chołotą, najniższą klasą, co sie żywi ochłapami... z drugiej strony... dobrze, że są kobiety, które się puszczają... przynajmniej jest co poruchać!!! Przebierajcie w facetach drogie panie, tak przebierajcie, oni sobie z tego skorzystają i poużywają. Faceci nie mają błony dziewiczej i zawsze mogą powiedziec, ze są prawiczkami, wy "współczesne, wyzwolone kobiety" bez szacunku do samych siebie, musicie sie ratować zabiegami medycznymi, inaczej zawsze gówno na wierzch wypłynie... Moje zdanie jest takie, jak mam sie całowac z kobietą, która ssała innego to wolę sie na nią wyżygać niż spuścić... Wybaczcie mój język, ale lubię mówić obrazowo.

Gość X77
@Nie wiecie co mówicie "Ja katolikiem nie jestem, nie naleze do zadnej religii, ale z tego co wiem, w Polsce mamy w wiekszkosci wyznanie katolickie... Podejrzewam,ze wielu z Was to katolicy... Seks przed ślubem jest grzechem... Skoro dziewictwo według was nadaje sie pod leczenie sychiatryczne, to wasze wiara w Boga jest nic nie warta i bedziecie smażyć sie w piekle!! Nie obchodzicie tegorocznych świąt, chyba ze obchodzicie je tylko po to aby sie nażreć!!" Święte słowa! Podpisuję się pod tym obiema rękami! Ja to już też bardziej szanuję ateistów i ateistki niż takich pseudo-chrześcijan!

Jestem facetem, ale to co napisał "Nie wiecie co mówicie" mną zszokowało. Idź się kurwa lecz frajerze... :/

Mam kolege ktory robi to z wieloma dziewczynami ale stwierdzil ze do slubu pojdzie z dziewica bo ona go nie zdradzi i bedzie mu wierna... Nie wiem dlaczego wymaga czegos takiego od dziewczyny od siebie nie... Zauwazylam ze na tym forum wszyscy dziewice krytykuja, ale dlaczego?

Ja nic nie mam do dziewic ani nie mam nic do nie dziewic... I rozmyślanie o tym kto ile kutasów miał w buzi i rozmyślanie o tym jest bezcelowe... Jeśli ktoś po tym ocenia człowieka tzn. że nie umie kochać. Moja żona była dziewicą, ale tak czy siak ... Czy by była czy nie, nigdy bym nie powiedział, że jest dziwką. Różnie to w życiu bywa.

Była, więc nie myślisz. I ponieważ sytuacja jest, jaka jest to fantazjujesz. A ci goście... Ich boli co boli. Chcą czego chcą. Czy to źle? Broni sie lasek sypiających z czarnymi dla sportu i bez zabezpieczenia (żeby nie pomyśleli o nich jako o rasistkach), a wyszydza dziewice? Są ludzie, którzy mają odmienne marzenia odmienne ideały. Jeśli dla kogoś dziewictwo partnerki jest warunkiem ślubu to co? Ubędzie nie-dziewicy, jak się nie ożeni? Pompa, biały welon etc, wiążą się z pewnym etosem było nie było. Nie spełnia się wymagań, po co się pchać? Ogólnie po co dawać coś za nic? Głupi facet co się żenią niczego nie wymagając. Koszta zmian stanu cywilnego są dla niego o wiele większe niż dla kobiety (automatycznie staje się podejrzanym o stosowanie przemocy, ma niższe szanse na wygraną w sądach, traci znacznie więcej finansowo w razie rozwodu). Kobieta ma prawo żyć jak chce, spać z kim chce i ile razy chce. Ale niech nie wymaga, żeby traktowano ją na równo z kobietą "szanującą się" bo i z jakiej? Każdy ma prawo oceniać, każdy ma prawo wymagać, jedni chcą analu inni "wianka".

Gość dfghujiop
zenujacy poziom dyskusji... tylko facettakitam ma cos w glowie, a reszta siano i sloma... jakis debil pytal po co krol bral dziewice- ano po to zeby miec cien pewnosci ze to on jej dziecko zrobi... o to z tym chodzilo... teraz matole sa testy DNA dla takich frajerow, ktorzy spia z kobietami ktorym nawet nie ufaja... to jest najlepsze w tej waszej wiejskiej dyskusji- nie wiem skad sie bierze przeswiadczenie, ze dziewica nie zdradzi i tylko takiej mozna ufac. Coz ja mam inne doswiadczenia z dziewicami- wlasnie takie zdradzaja bo chca wiedziec jak to byloby z innym. A no i facet chce dziewicy zeby jego malutkiego siusiaka nie porownywala z czyims lepzym sprzetem... żal.pl

dfghujiop => w dzisiejszych czasach matołem jest ten, który ufa kobiecie na słowo w sprawie ojcostwa... :o

Gość do kaliban
kobiety nie sa tak glupie by wpadac z kochankiem. akurat wtedy na pewno sie bardzo skutecznie zabezpieczaja

Skoro wiele zostaje samotnymi matkami, to pewnie i są takie co wpadają z kochankami. O wiele większą głupotą jest wpaść, kiedy nie ma się męża (wtedy jest przynajmniej szansa, że frajer będzie na dziecko łożył), a wielkiej liczbie to się co miesiąc przydarza :o

Gość stop samotnym matkom

Gość tylko dziewica

Gość dziewictwo to podstawa

Gość Hipokrytkom stanowcze NIE
Każda kobieta ma prawo postępować wedle własnego uznania i kochać się z kim chce i jak chce, ale niestety niesie to ze sobą pewne zobowiązania lub ich brak. Niektóre panie są bardzo odważne w swoich wypowiedziach, że seks przedmałżeński jest OK i należy to robić... Tylko dziwi mnie ich późniejsza HIPOKRYZJA i OSZUSTWO przed ołtarzem podczas ceremonii ślubnej zakładają piękne białe suknie, cudowne śnieżnobiałe welony. Przecież jesteście wyzwolone seksualnie i jak same mówicie seks przedmałżeński to nic złego a nawet to cudowne, wiec pokażcie to, idąc do ślubu bez tego całego blichtru bieli oznaczającej czystość, niewinność, dziewictwo. Mężowie stojący obok patrzący na swoje wybranki, niedziewice, też uczestniczą w tym cyrku oszustwa. Wszyscy się cieszą i uśmiechają. Tylko zapominają, że są przed ołtarzem i biorą ślub kościelny, który do czegoś zobowiązuje!!!

Gość nie tylko dziewica
niedzwiedzica tez moze zostac

Gość ot i problem
jak mozna pocalowac dziewczynę, która miała w ustach ileś tam kutasów i litry spermy?

Gość niemaciepojecia
Gdyby moja dziewczyna nie byla dziewica sprawy toczylyby sie inaczej, napewno po lekkich zwadach zalezaloby mi na niej mniej dziewice jestesci wspaniale! takie niewinne!

Gość tylko dziewica

Gość PIotr mąż byłej dziewicy
Burzliwa dyskusja Nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem jeśli juz kobieta nie jest dziewicą. Ale na pewno to wielki atut gdy jest. niezaprzeczalnie Moją żonę poznałem jako dziewice. To ja byłem dla niej pierwszy i ostatni. Bardzo mnie to kręciło i kręci. Najdziwniejsze jest to że to ona zrobiła pierwsze kroki, ona mnie poderwała pierwsza. Na początku naszej znajomości myślałem ze lubi sobie poużywać i że sex nie jest obcy. Była zawsze bardzo pewna siebie, seksowna i kobieca, prowokująca. Dobre studia, praca, wieczne wyjazdy, wycieczki za granicę. Dziewictwo straciła po około roku znajomości i 6 miesiącach zażyłej przyjazni=miłości w wieku 28 lat. Dziś jesteśmy 5 lat po ślubie. Nasz sex jest niesamowity. Nie ma w łóżku żadnych oporów. Obciąga jak mało kto, zaliczam jej wszystkie dziurki, spusty na twarz, wszędzie gdzie się da i w każdej pozycji. O seksie rozmawiamy bardzo otwarcie i jedynie czego nie toleruje to osób 3 w łóżku. Na początku była bardzo nieśmiałą i skrępowana ale po paru miesiącach nieźle się podszkoliła. Kiedyś myślałem że fajnie tak z doświadczoną ale to bzdura drogie Panie. Moa ukochana czerpie swe inspiracje z internetu, ksiązek, czasopism i koleżanek oczywiście. Teraz myśle że zależy to od osobowośći, intelektu i inteligencji. Wybrała właśnie mnie- każdego dnia mogę sie tym podbudowywać. Gdyby była niedziewicą też bym się w niej zakochał. Różnica jest tylko taka że nie mógłbym sobie tego codziennie powtarzać. To ma nieopisaną wartość

Gość Joker z batmana
ja was czytam to się dziwie, oceniając kobietę nie patrzę się na jej przeszłosć seksualna, ale to kim jest, na jej obycie, stosunek do życia, też byłem prawiczkiem, ale nigdy nie gloryfikowalem dziwictwa, czy warto olać kobietę tylko dlatego ze miała kontakty seksualne mimo, że ma szereg innych poztywnych cech? __________________________________________- nawet jakbym był teraz prawiczkiem mając 27 lat, to nie byłoby waże dla mnie dziewictwo ale to co soba kobieta reprezentuje, czyli mysli poodbnie jak ja, a sprawy seksualne są w takiej relacji do nadrobienia bardzo szybko--------------------------------------------------- ile według was trzeba chamsko pisac przeleciec kobiet zeby złapac bakcyla? 5, 10 może 50 zeby zycie seksualne było udane? niestety ilosc partnerow seksualnych w zaden sposob nie wpływa na pozycie, a stosunek do drugiej osoby juz bardzo, co z tego ze przykladowo facet bzykał co popadnie, jak mu nie bedzie zalezec na kobiecie z ktora jest zeby cos tez miała z tego seksu? ile jest takich zwiazkow ktore sie z tego powodu rozpadaja?

Gość Joker z batmana
szukajcie ludzie partnerow podobnych do siebie charakterem a nie sprawdzajcie czy ma błone czy nie?

Gość gość
nie wchodze w to

Gość gość
zgadzam się z tym, tylko facet bez jaj pcha się w związki z kobietami ktore sie kiedys gziły a teraz szukaja stabilizacji

Gość gość
tu nie chodzi o błone, takie dziewczyny nie sa zepsute przez jakis debili, co nie nadaja sie do utylizacji a co dopiero do zwiazku, to jest prawda, brac byle co na zone a potem byle frajer bedzie z ciebie lał

Gość oiuytvfs
jak ja słucham tych idiotek ze ja bił, wykorzystywał i zawsze trafiała na dupkow to ja mowie dziekuje takiej kobieci, dno moralne i potrzeba patologicznych zachowan, prawie kazda zadawała sie z jakims tłukiem, to juz zaraza, dlatego sie wkur... i stwierdzam ze szukam od teraz tylko dziewicy, nie mam zamiaru sie meczyc z kims to jest zepsuty zadawaniem sie z idiotami

Gość roger moore
niech wracaja do tych swoich ciasteczek, najgorsze sa te przechodzone 30, noz na gardle, szukaja rzekomo stabilizacji :D tylko jelen idzie na takie układy, gdzie i z kim traciły swoja mlodosc? z idiotami? to niech wracaja tam, panowie szanujcie sie

Gość tylko dziewica
nie dajcie sie omamic tym dajkom, oczerniaja dziewice bo nimi sie juz nikt normalny nie interesuje :D boli je to, słuza jak wiekszosc takich kobiet za przedmiot w domu, taka prawda

Gość gość
trzeba byc idiota aby zeniac sie z taka idiotka z szambem miedzy nogami do ktorego jacys debile spuszczali swoje scieki

Gość gość
dla starego pryka d****arza nie ma to znaczenia czy jestes dziewica