Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona tym co usłyszała

czy tylko dziewica ma szansę zostać żoną?

Polecane posty

14:07 zrozpaczona tym co usłyszała Kiedyś z moim facetem wypiliśmy za dużo, a on wtedy jest bardzo szczery i powiedzial mi, że nie może znieść tego, że nie jestem dziewicą. Zmartwiłam się tym, bo planujemy wspólną przyszłość, razcej wychodzi na to, że tylko ja taką planuję. Dodał jeszcze, że nie wyobraża sobie żony niedziewicy. Że dziewica to unikat, który sie szanuje i nie wypuszcza z rąk, a niedziewica jest jak ciuch z lumpeksu Rozumiem, że on jest prawiczkiem? Bo jeśli nie, radzę mu powiedzieć, że hipokryta jest znacznie gorszy od ciuchów z lumpeksu (które ja osobiście b. lubię - można tam znaleźć same perełki ;) ) zrozpaczona tym co usłyszała Martwię się bo to wspaniały facet. Dodał jeszcze, że będzie uparcie szuka dziewicy, bo wtedy jest pewnośc że nie zdradzi. A taką jak ja to można przelecieć i zapomnieć. to bez wątpienia podszyw - jedno zdanie przeczy drugiemu :)

prawiczek i kropka 1987 czy ty jestes dziewica z wyboru czy zadna cie nie chciala i teraz masz pretesje do calego swiata, bo jezeli z wyboru to ujdzie ale jak nie z wyboru to twoj pogrzeb i to nie grozba tylko fakty

Gość kkkkkx
jak nie ejst prawiczkiem to nie ma dyskusji

Gość kajusz
Eeee...:o Dziewictwo jest przereklamowane. Spotykam się z dziewicą od 6 miesięcy. Bardzo fajna dziewczyna ale seksualnie u niej wszytko leży. Ona wstydliwa, pruderyjna do zarzygania... ile się człowiek musi nagimnastykować, żeby dała rękę pod bluzkę włożyć. Popieszczę 5 minut piersi, ona mina męczennicy jak nagrzany jak piec hutniczy a ona zaraz się wykręca i poprawia ubranie mówiąc, że jutro też MOŻE pozwoli się popieścić... :O Gada coś o czystości do ślubu a mnie się flak przewraca. Jak ma być taka zimna ryba po ślubie to ja dziękuję. Zależy mi na niej jako kobiecie i człowieku ale po prostu seksualnie jest do bani. Nie czuję z jej strony najmniejszego zainteresowania sexem. I najgorsze, że powtarza, że nigdy jej do tego nie ciągnęło. Mam wrażenie, że pieszczoty i wszystkie czynności seksualne traktuje raczej jak kartę przetargową lub coś co przehandluje, by coś na mnie wymusić. Sposobem kija i marchewki. Zdecydowanie wolałem doświadczone partnerki.

Gość kkkkkx
kajusz a ile macie lat?czy to pierwsza ta dziewczyna z która sie poznałęs?

Gość kajusz
Jaka pierwsza? Miałem przed nią dziewczyny. Z dwoma byłem w dłuższych związkach, z jedną mieszkałem. Dzieciakami nie jesteśmy. Ona ma 23 lata, ja 25. Ja nie szukałem dziewicy. Zupełnie mi na tym nie zależy. Chcę tylko normalnego, zdrowego związku z temperamentną, namiętną kobietą. A Ona tym dziewictwem obnosi się jak jakimś pieprzonym laurem. Dawkuje mi i wydziela siebie po kawałku. Raz da się potrzymać za piersi, raz popieścić przez majtki... a wszytko to z taką łaską, że się odechciewa. Jakby gwiazdkę z nieba dawała. Nie wiem... może chce mnie tym nakręcić wyhamowując tempo ale szczerze działa to odwrotnie. Zamiast podniecać wkurwia i tyle. Traktuję dziewczynę poważnie. Zależy mi na niej i na związku z nią ale nie podobają mi się jej gierki. Nie mam 16 lat, żeby mi machała cycem przed nosem tylko wtedy jak czegoś chce. A kiedy jak chcę to mówi, że nie potrafię uszanować tego, że się dla mnie oszczędza. :O

Gość wow i łał
"Martwię się bo to wspaniały facet. Dodał jeszcze, że będzie uparcie szuka dziewicy, bo wtedy jest pewnośc że nie zdradzi. A taką jak ja to można przelecieć i zapomnieć." nooo w chuj wyjebisty facet :classic_cool: też takiego chcem :P

Gość dziewice są cool
Przynajmniej ta jedna, z którą się spotykam, więc proszę nie generalizować. Jest atrakcyjna, bardzo kobieca, gros facetów za nią się ogląda. Zdobycie jej graniczyło z cudem. I jak każdy facet pragnałem jej. Tylko tu spotkała mnie niespodzianka, powiedziała mi, że jest dziewicą. Włączyła mi sie czerwona lampka, skoro ma ćwiartkę na karku to pewnie czeka do ślubu. Ale tu kolejna niespodzianka, powiedziała, że nie spotkała nikogo z kim chciałaby to zrobić. Nie była dojrzała i zdecydowana. Sprawy religijne nie mają w tej kwestii żadnego znazenia. Powoli oswajałem ją z nagością, z pokonywaniem bariery wstydu, godzinami chwaliłem jej ciało, delikatnie uczyłem brać i dawać pieszczoty a ona okazała się bardzo pojętną uczennicą. Mówiłem co lubię, tego samego oczekiwałem od niej. Kręciła mnie ta zabawa w nauczyciela. Długo zdobywałem jej zaufanie, ale opłacało się. Okazało się że ma niebywały temperament. Lubi seks i chętnie sie tego domaga. Średnio na 10 stosunków 4 inicjuje ona sama, co oznacza, że lubi sie ze mną kochać. Miałem wiele kobiet w łóżku, ale żadna dotychczasowa partnerka nie dorówna jej. Część tych wyzwolonych okazała się bardzo konserwatywna, gdzie nie mozna wyjść poza klasykę. Z obecną kobietą planuję przyszłość i będzie mieć ze mna raj bo zakochany jestem w niej bez pamięci❤️ i gotowy jestem zrobić dla niej wszystko❤️

Gość wow i łał
a czy któremuś do łba nie wpadnie, że bycie dziewicą lub nie nie ma NIC do rzeczy i wszystko zależy od osobowości? pan powyżej ma dziewicę, wnioskuje więc, jak jego nick wskazuje, że dziewice są cool... bo JEGO jest cool, to WSZYSTKIE takie są? pan gdzieś wcześniej za to wkurwia się, że jego dziewica dawkuje mu seks jako nagrodę za dobrze wykonane zadanie, więc wnioskuje, że dziewice są średnio fajne. tu dziewica i tam dziewica. i JAKIE MA TO ZNACZENIE, MŁOTKI??!! jakby, kurwa, ta durna błonka wpływała na funkcjonowanie mózgu :P heloooł!! NIE WPŁYWA!!! a w ogóle idźcie się zmasturbować, będzie zdrowiej niz ślęczeć na kafe ... ja idę 🖐️

Gość do dziewice sa cool
gdybyś teraz miał wypadek samochodowy i zmarł, a twoja dziewczyna dwa lata pozniej ulozyla sobie zycie z jakimś innym gosciem, byłaby taka sama piekna, miłą, madra kobieta. co tutaj ma za znaczenie dziewictwo?

Gość dziewice są cool
Nie mam zamiaru umierać tak młodo. Poza tym, że jest dziewicą ma dla mnie znaczenie. Oddała mi to co miała najintymniejszego i przy każdej nadarzajacej się okazji wspominam jej o tym. A co do pewności jej uczuć nie mam najmniejszych wątpliwości. A skoro juz gdybamy. Nie widzę niczego na przeszkodzie, aby ułoży la sobie z kimś życie, w końcu będę już martwy i na pewno będzie dotychczasowego kochanka porównywać ze mną:)

Gość wow i łał
prawiczek, dziewictwo ma znaczenie tylko dla takich niedoruchanych, zakompleksionych maniaków paranoidalnych jak ty :P li i jedynie. jak to zrozumiesz, zaczniesz leczenie, okaże się, że świat jest pełen cudownych kobiet, z którymi możesz sobie ułożyć życie. tyko ZACZNIJ SIĘ LECZYĆ!! albo zmień psychiatrę, ten już ci nie pomaga :P

Gość tak samo jak malżenstwo
dziewicy z ruchaczem pospolitym :O

Gość tak samo jak malżenstwo
też szukają zawsze to jakaś atrakcja erotyczna i nowe doświadczenie🖐️

Gość wow i łał
tak, prawiczku, zbrukane kobiety kryją mroczne tajemnice, np uprawiały seks NA ŁĄCE!! i nosiły BIELIZNĘ EROTYCZNĄ!! i nawet uprawiały SEKS ORALNY i to w pozycji 69!! toż to strach się bać :P

Jezu... przestańcie już z tym dziewictwem... prawiczek i kropka 1987 - wiem o co Ci chodzi, wszyscy już na kafe Cię znają i wiedzą jakie masz podejście więc po co po raz setny pisać to samo? Kazdy ma inne podejście do seksu i się tego nie da zmienić... Wiesz jak to się wszystko dzieli? 1. Ludzie którzy lubią seks, którzy mówią o tym otwarcie, i dla których seks jest ważny (bo jak nie dograją się w łóżku to prędzej czy później dojdzie do zdrady) 2. Ludzie którzy mówią, ze seks nie jest ważny tylko po to by się dowartościować, by jakoś wytłumaczyć swoje dziewictwo, brak seksu w związku itp. którzy w głębi ducha marzą o zajebistym seksie pełnym orgazmów... 3 I na koniec ludzie którzy są oziębli seksualnie, są aseksualni, mają problemy z seksem i dlatego nie chcą, nie lubią, boją się go uprawiać.

Gość gazeta wyborcza
a dziewica co juz pare razy obciagala moze byc? bo ja mam taka kolezanke. formalnie jest czysta, ale na imprezach nie jedno wyprawiala wlasnie za pomoca ust.

Gość gazeta wyborcza
zadna dziewica nie przyzna ci sie, ze robila juz loda. takze szukaj sobie dalej...

Gość krakerssss
no tak, dziewica to pewnosc ze nie bedzie zdradzac? Otóznmoj kumpel ożenił sie z dziewicą, piekną, powabną, delikatną, eteryczną, miłość wielka a teraz go zdradza, a na jego zarzuty mu powiedziała że była ciekawa, jak to jest z innym , że go kocha ale z ciekawosci.. wiec zycze powodzenia

Gość wow i łał
prawiczek, ty se daruj chłopie, dobrze ci radzę - idź na jakąś terapię, bo masz nerwicę natręctw i problemy natury psychicznej na tle seksualnym. :-O robisz z tego dziewictwa jakiś pierdolony fetysz, podnosisz do rangi niemalże ósmego cudu świata, a tak naprawdę to ZWYKŁA BŁONKA, która może pęknąć przy skakaniu przez kozła :P a poza tym jak ty ze swoimi zahamowaniami trafisz na laskę, ktora tak samo będzie do seksu podchodzić, to wy tego związku do końca świata nie skonsumujecie :P ciebie nie tyle obrzydza że dziewczyna ma doświadczenie, ciebie sam seks obrzydza. mamusia ci mówiła, ze to brzydka zabawa? nie pozwoliła ci dotykać siusiaka? weź się w garść chłopie!

Gość ghjgf
"w dzisiejszych czasach nawet facet może zostac żoną a co dopiero dziewczyna " buahahahah! To było naj! :D:D:D

Gość vvvvv
Kobiety są jak deski klozetowe: Wszystko pięknie ładnie do czasu, jak się nie zaczniesz zastanawiać, kto był na nich przed tobą. Dlatego dziewice są najlepsze :P

Gość wow i łał
prawiczek, jest też powiedzenie, że faceci są jak kible - albo zajęci, albo posrani :P ty zajęty nie jesteś, więc wieeeesz, nie wymądrzaj się

prawiczek ty cos robisz jeszcze w zyciu oprócz myslenia o dziewicach..???? wiesz co to jest charakter kobiety?...co to urok osobisty,inteligencja,madrosc zyciowa...bo narazie to wiemy tylko z twoich wypowiedzi ze wiesz co to jest błona dziewicza....chociaz i tego nie jestem do konca pewien????

Gość freazjaaa
Guzik prawda ... tak ogólnie zostało przyjęte Powiem szczerze facet i tak ma to w dupie .. nawet tego nie doceni Ja też tak myślałam ..że to doceni a on co ... nic już sobie szuka następnej .. i to nie był sex przypadkowy ..

Gość freazjaaa
Takim facetom życzę aby ich żona to była kurwa numer1 I niech słyszą przez całe życie kto to nie przruchał ich żonki

A co mi mój facet powiedział? że się cieszy że był tym \"pierwszym\" ale o wiele wiele WIELE bardziej się martwi tym, że kiedyś najdzie mnie refleksja jak to jest z innym... Prawiczki chcą dziewicy tylko dlatego, że się przy niej AŻ tak bardzo nie skompromitują podczas 1 razu. Reszta to zwykłe pierdolenie. Boją się też doświadczonych - bo one już z kimś spały - z kimś kto może okazać się lepszy, fajniejszy i bardziej obcykany w tym co robi. A te całe szopki o czystości są gówno warte. Nie każda nie-dziewica puszczała się na imprezach, nie każda robiła loda pierwszemu lepszemu a nawet gdyby to prawda jest taka, że się do tego po prostu NIE PRZYZNA:) Wiec taki prawiczek może trafić na wzór cnót, dziewice nad dziewicami (w jego wyobrażeniu) a tak naprawdę panna może mieć już to i owo za sobą. A jeśli chodzi o tę \"błonę\" - nie każda dziewica odczuwa jej przerwanie, nie każdy facet czuje że ją przerywa, nie zawsze występuje przy tym krwawienie. I co jeśli taka czysta dziewica nie zacznie tryskać krwią? pewnie taki prawiczek ją zrówna z ziemią że go okłamała... szok:)