Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona tym co usłyszała

czy tylko dziewica ma szansę zostać żoną?

Polecane posty

Gość mój obecny
powiedział mi wczoraj fajną rzecz. jak sobie rozmawialiśmy o naszych wadach i zaletach, to stwierdziłam, że on co prawda nie jest idealny, ale dla mnie jest najwspanialszy na świecie. a on na to: "wiem, że to prawda. a wiem dlatego, że w wielu przebierałaś, więc masz porównanie. i skoro mówisz, że jestem dla ciebie najwspanialszy, to tak po prostu jest." a z taką dziewicą to jaką facet ma pewność, że jak laska mu mówi, że jest dla niej najwspanialszy, to mówi prawdę? a w ogóle dziewica może coś takiego facetowi powiedzieć? jakoś mi się nie wydaje :P więc moje kochanie ma pewność, że dla mnie jest najwspanialszy i niewielkie są szanse, że ktoś inny zrobi na mnie wrażenie. bo niby jak? już wszystko wiem. już znalazłam swój ideał :D i kocham go od 17 lat niezmiennie :)

Gość A taki jeden facet
wow i łał, mysle, ze niejednemu prawiczkowi, ktory szuka milosci, a nie przygody przeszkadza przeszlosc dziewczyny i obrzydza go

Gość A taki jeden facet
Kazdy to przerabial jak byl dlugo prawiczkiem, ja tez, ale jak przespalem sie z kilkoma kobietami to podejscie zmienilem, obecnie mialem wiele kobiet, w wiekszosci na jedna noc, wiec wiadomo, ze mysle inaczej

Gość wow i łał
"poki co seksualnosc kobiet mnie przeraza" i TU jest pies pogrzebany!!! to są najzwyklejsze zaburzenia psychiczne. prawiczek, ty nie szukaj dziewicy, bo ona cię z tego nie wyleczy!!!!! ty szukaj dobrego psychoterapeuty, bo skończysz jako dewiant mordujący kobiety, które nie spełniają twoich norm czystości seksualnej :-o

Gość wow i łał
prawiczku, no właśnie twoja skłonność do cnotek niewydymek (marginesem - to PEJORATYWNE, czyli NEGATYWNE określenie głupolku:P) jest przejawem poważnych zaburzeń, ponieważ patrzysz na kobietę nie przez pryzmat jej osobowości, urody, inteligencji, ale przez pryzmat jebanej błonki!!!! a to JEST CHORE!! jak to pojmiesz i zaczniesz terapię, która ujawni, że twój rozwój seksualny został poważnie zaburzony, czy to na skutek molestowania w wieku dziecięcym przez księdza, czy niezrównoważonej matki, która ci mówiła, że kobiety w cipce mają zęby, które chłopcom siusiaki odgryzają, czy tez z jakiegokolwiek innego powodu, więc jak pochodzisz kilka miesięcy regularnie na terapię, to może dotrze do tej twojej mózgownicy, że wcale tak nie jest, że seks jest brudny i zły, a kobieta, która go uprawiała nie jest żadną nieczystą istotą (zbrukaną, jak to ładnie nazwałeś :P), może dotrze do ciebie paranoiku, że dla kobiety TY będziesz najważniejszy, a nie to, że nie masz doświadczenia i że pokocha ciebie takiego, jakim jesteś za to JAKI jesteś, anie za to, z kim się pierdoliłeś! co najważniejsze, może ty zaczniesz NORMALNIE postrzegać kobiety, a nie jak jakieś groźne istoty z innej planety owładnięte zwierzęcą żądzą. weź se kurwa poczytaj swoje wpisy. wyjdzie ci prześliczny obrazek zachwianego psychicznie debilka. w dodatku nudnego, bo monotematycznego. LECZ SIĘ GOŚCIU, bo przegrasz życie.

Gość drula
a co Ty opowiadasz, mam takie malżeństwo w rodzinei, bardzo szczęśliwi są razem :)

Gość daria1755
prawiczek i kropka 1987 a dziewica co sie masturbowala i miała orgazm może byc? czy tez skreslona?

prawiczku, moja 70letnia ciotka zakonnica, jest dziewicą dubeltową, i na dodatek konsekrowaną, jeśli nawet ciebie to nie zadowoli, to wybacz, pozostaje ci się tylko utopić. Jak dotychczas to ją czas posuwał, ale to mały problem, ty nie posuwałeś , jak dotychczas nic, więc do dzieła.

poważnie mówię, ciotka karierę zakonnicy zaczęła w Jabłonowie, gdzie przebywa teraz, to tajemnica, co kilka lat, spotykamy się na grobie rodziców moich, a jej szwagra i siostry.

Gość wow i łał
prawiczku, ty JESTEŚ świrem i psycholem i POWINIENEŚ leczyć się na głowę, bo to jedyna szansa na to, żebyś miał w miarę normalne życie :P tu nie chodzi o to, że ty CHCIAŁBYŚ, czy nawet, że WYMAGASZ żeby twoja dziewczyna była dziewicą. chodzi o to, że dla ciebie NIC poza dziewictwem się nie liczy! chodzi o to, że ty nie widzisz w kobiecie człowieka. dla ciebie kobiety dzielą się nie na mądre i głupie, nie na dobre i złe, nawet nie na ładne i brzydkie! dzielą się na czyste i zbrukane! dla ciebie kobieta, która poznała co to seks jest jakimś nieczystym, mrocznym bytem, który cię przeraża. a to kurwa NIE JEST ZDROWE. więc JESTEŚ psycholem :P

natknąłem się parę razy na dziewice trochę po 20-tce;) i prawiczek Ty się oszczędzaj i ćwicz formę hmm na sucho;) bo one mają autentycznie imponujące potrzeby...ukryte pragnienia wybuchają z siłą powiedzmy tornada (żeby było na czasie porównanie);)

Gość wow i łał
Prawiczku, po pierwsze nie-dziewica nie miałaby cię za frajera dopóki byś nie zaczął się zachowywać jak ostatni debil (czyli tak jak obecnie), a nie ma to NIC wspólnego z jej doświadczeniem a twoim brakiem doświadczenia. tak się składa, że to JA jestem kobietą, nie ty, więc bądź łaskaw nie wmawiać mi swoich urojeń. Po drugie temperament kobiety NIE MA nic wspólnego z tym, czy jest dziewicą, czy nie. Po trzecie, w dalszym ciągu nie chodzi o to, że chcesz dziewicy, ale z jakiego powodu jej chcesz. I znudziłam się, bo jesteś głupi i nic ciekawego poza tym ciągłym jęczeniem, ze się boisz, nie masz do powiedzenia :P nudziarz z ciebie i psychol, nie masz szans na znalezienie normalnej kobiety :P

a skąd wiesz, że robiła? Są dziewczyny, co nie lubią tego, daleko szukać, moja żona, a poza tym , jak umyje zęby pastą White, i się wyspowiada, to czysta jak łza, fizycznie i psychicznie. Daj pół tonu na luz, inny przykład , wymyśl nie do podważenia.

Gość antyfaszystka
Prawiczkom mówię won!!!! Gorzej mają w głowach poprzewracane niż dziewice:O Miałam do czynienia z 3 w moim zyciu. W jednym zadurzyłam sie po uszy, ale że nie mógł mnie zaspokoić sam odszedł. Ile ja sie obłagałam, oprosiłam aby został, że damy radę. Ale nie. Do dnia dzisiejszego jest sam. Pozostali dwaj dziwacy jakich malo. Po takich mam uraz do prawiczków. Nie bo lizałam, nie bo fiuta dotykałam i się brzydzą. Matko przeciez wiedzieli, że nie jestem dziewicą. Niczego przed nimi nie ukrywalam, wiedzieli na czym stoją, ale nie, oni dalej się pogrążali i poszukiwali przyczyn własnej frustracji i ułomności w mojej osobie. Wiem jak smakuje sex i wiem jak czerpać z niego przyjemność i jak ją dawać. Dlatego chcę faceta, który zna sie na rzeczy a nie takiego który leczy własne kompleksy. Amen:)

Gość antyfaszystka
pytanie tylko kiedy:) im później tym gorzej, kobiety oczekują w łózku doskonałych kochanków:)

Gość antyfaszystka
Liczy sie całokształt:)

Gość antyfaszystka
Zresztą udany/nieudany sex rzutuję na wszystkie relacje w związku.

przeciez z nim tu nikt nie wygra...nie lepiej olac jego komenty:O:O:O olejcie ta kaleke emocjonalna:P:P:P:P:P...ja juz zrozumiałem i koncze dyskusje z tym podszywanym projektem wam tez to radze

Gość antyfaszystka
prawiczek i kropka najlepszy na długie jesienne wieczory ❤️

Gość w.w.w.
no ale dla Ciebie sie prawiczku nie liczy jaka jest dziewczyna "w ogóle" tylko czy jest dziewica, wiec... a jak seks z Toba mialby byc udany skoro Ty sie seksu boisz? kiedy sie go nauczysz? myslisz ze to samo przychodzi? :)

ja nie rozumiec,janie byc z polski,ja byc z lesoto,czemu ta menczyzna nie lubi dziewczyny niedzwiedzicy a chce dziewczyna dzwiedzica,u nas w lesoto nie ma dzwiedzic i niedzwiedzic to ja nie rozumiec

Gość antyfaszystka
Z autopsji chociaż to nie reguła. Rozprawiczyłam 3 chłoptasiów. Wszyscy spuścili sie zanim na dobre sie zaczęło. Nie potrafili doprowadzić mnie do orgazmu plus ich te odchyły:O Oczywiście pomijam tego w którym byłam zakochana i wszystko mu wybaczam. On jeden nie miał mi za złe ze nie jestem dziewica i doskonale rozumiał. Pozostali mi to wypominali i mimo tego nadal byli ze mną.

Gość antyfaszystka
Jeden chciał pozbyć sie zbędnego balastu. Drugiego szczerze kochałam. A trzeci zaczął schizowac już po.

Gość antyfaszystka
Ale oni wcale nie musieli iść do łózka. Przecież im powiedziałam jak jest naprawdę. To była tylko ich wola. Siłą ich nie zaciągnęłam.

Gość antyfaszystka
a pozwól ze zapytam? szukasz tej dziewicy?

tzn prawiczku nie rozumiem czegoś. To ty chcesz rozmawiać z dziewczyną o jej przeżyciach seksualnych, partnerach, a po co? I tak ci prawdy nie powie, a pipka to jeden z tych cudów świata, im wiecej używana, tym miej się zużywa, a wprost przeciwnie. Wiem coś o tym, po orgaźmie robi się luźniutka i mokra, piszesz już kilka miesięcy, wakcje mijają, no studenci, jeszcze mają, ja tam nie miałem bo zawsze we wrześniu zaległe egzaminy i zaliczenia zdawałem, a ty śpiesz się , póki jest okazja. Bo będziesz miał 70 lat a babka, będzie cię nasuwać, po plechasz, za to żeś, zmarnował młode lata na dyskutowanie o ruchaniu, a nie ruchaniu, paniał

antyfaszystka ...jestes kumata babka i dziwie ci sie ze dyskutujesz z ta kaleka emocjonalno uczuciowa:O:O:O proponuje ci bana mu załozyc:D