Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnomibardzo

jestem życiowym nieudacznikiem

Polecane posty

Gość smutnomibardzo

nic mi sie nie udaje, nie moge znalezc pracy jest mi smutno i w ogole jest do dupy.. mozecie jakos mi pomoc bo nie chce mi sie zyc :(

Gość to pewnie pierwsza
wez sie w garsc:D i nie jecz:D

Gość smutnomibardzo
dzieki ;) juz lepiej 🌻

Gość vvvvv
złóż podanie o eutanazje

Gość niecierpliwa_27
napije sie za Twoje zdrowie wlasnie i za powodzenie w szukaniu pracy!

Gość jestem życiowym nieudacznikiem
jak my wszyscy tutaj :P

Gość smutnomibardzo
a czy ktoś jeszcze musi tak jak ja spać z bratem w jednym łóżku? strasznie mnie to denerwuje, dwadzieścia parę lat, a tu taka żenada ... :-(

Gość smutnomibardzo
ten post z 20:21 o spaniu z brate too podszyw 😠

Gość smutnomibardzo
mam wrazenie ze wszyscy dookola maja poukladane zycie i prace i w ogole wszystko u nich ok.. a umnie nic:( czuje sie wyrzutkiem spoleczenstwa choc tak bardzo sie staram, nikt nie chce mi dac szansy:(

Gość to pewnie pierwsza
mam wrazenie ze wszyscy dookola maja poukladane zycie i prace i w ogole wszystko u nich ok." tak ci sie tylko wydaje:D

Gość bezrobotnaaa
witaj w klubie :(

Gość psychiczny
Ja też mam skopane życie , tylko bardziej

Gość zmień myslenie powiedz sobie
będę mieć ta prace ,zjawi sie piekna i dobra dziewczyna która pokocham itd Mysl pozytywnie a tak sie stanie moze nie odrazu po jakims czasie kilku miesiecy ale stanie sie na Bank Wyobraz sobie ta dziewczyne czy prace o której marzysz a zycie Ci to da po prostu ściągniesz to do siebie Trudno jest myslec pozytywnie gdy życie sie wali ale Tuy chociaż spróbuj nic Cie to nie kosztuje:)))

Gość zmień myslenie powiedz sobie
Zawsze trzeba wyzwalac w sobie pozytywna energie ona przyciąga do Ciebie ludzi i zdarzenia które są dla Ciebie korzystne Jeżeli wciąż pogrążasz sie w swojej trudnej sytuacji narzekasz to jest jeszcze gorzej bo to przyciąga złą energie i złe zdarzenia Uwierz sprawdziłem na sobie - myśl tylko otym czego chcesz co Ci jest potrzebne Nigdy nie skupiaj sie na tym czego nie masz. Bo przyciągniesz złe zdarzenia myśl bedzie dobrze a własciwe to juz jest dobrze, bo ja zacząłem myślec pozytywnie

Fakt, zmiana myślenia daje dużo, ale trwa to powoli, i najłatwiej gdy się masz od czego ''odbić''. Jakiej pracy szukasz? wydaje się, że obecnie o pracę wcale nietrudno przecież..

Gość kaszannnkaaa
samospelniajca sie przepowiednia, to dziala!! tylko pozytywne rzeczy mysl, of kors, nie "jestem nieudacznikiem" tylko "znajde prace", do tego dodaj szukanie :P

Gość psychiczny
zawsze trzeba wyzwalac w sobie pozytywna energie ona przyciąga do Ciebie ludzi i zdarzenia które są dla Ciebie korzystne co za bzdura - nie ważne co będziesz myśleć i tak nie masz na nic wpływu, możesz myśleć pozytywnie i spotka cię coś bardzo złego, albo dobrego. Albo nie spotka cie nic. Rzeczy dziejąsiesame, nie mamy na nie wpływu - wszystko jest kwestią przypadku, albo jesteś pechowcem albo szczęściarzem.