Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fickander

Jedna z najpiękniejszych kobiet jakie ostatnio widziałem

Polecane posty

Gość fgukdsfgiaufg
Spać! Bo jutro szkoła!

Ojoj, nie zapędzaj się tak. Zazdrościsz kobiecie urody? Tak się składa, że szkołę skończyłem parę ładnych lat temu.

Gość fgjdtyrstysc
Tak się składa, że nie mam czego zazdrościć. To, że szkołę już dawno skończyłeś, tym gorzej dla Ciebie... Żal, że musisz gołych bab szukać po internecie w tym wieku. A niech zostanie nawet Twoją żoną! Życzę Ci tego!

Ej koleżanko, ale skąd to oburzenie? Jeśli to nie zazdrość to w czym rzecz? Podałem tylko linka do strony, na ktorej zobaczyłem zdjęcia zjawiskowej (dla mnie) kobiety. A że to forum erotyczne, to chyba nic złego nie robię? Co do wieku. Mam 30 lat, nie jestem jeszcze dziadkiem, seksowne kobiety mnie kręcą, choćby na zdjęciach :) Amen.

Gość sssrrruuuu
hehe juz ja to widze jak nie masz czego zazdroscic. pokaz swoja fotke to sobie porownamy. jadem zioniesz nie wiadomo z jakiego powodu. tzn. wiadomo - zazdrosc i brak faceta co by cie pozadnie wydupczyl.

Gość fghjdbkhjfcbj
Jkby była zazdrość to bym coś o niej napisała, a rzeczywiście brzydka nie jest. Chodzi tylko o to, że piękniej by było na tym świecie, jakby faceci interesowali się \"rzeczywistymi\" dziewczynami, a nie szperali po necie. Ale zbytnią idealistką jestem :P przepraszam jak Cie uraziłam :)

Gość Iaromina
Jestem kobietą i przyznaję - ona jest piękna, gdybym była facetem to też by mnie kręciła :) Fajna, naturalna dziewczyna, masz dobry gust.

\"Chodzi tylko o to, że piękniej by było na tym świecie, jakby faceci interesowali się \"rzeczywistymi\" dziewczynami, a nie szperali po necie\". A co ma jedno z drugim wspólnego? No wybacz, ale głupoty piszesz. Na co dzień poznaję kobiety w \"realu\" i jak najbardziej się nimi interesuję.

Gość sssrrruuuu
piekniej to by bylo na swiecie gdyby takie dziewczyny chodzily po ulicach a nie te zapuszczone pasztety z grubymi tylkami i wylewajacymi sie ze spodni brzucholami

Gość nooo ladna
Rzeczywiscie piekna babka. Na tej stronce sa w ogole fajne zdjecia i filmiki. Szkoda tylko ze takie piekne kobiety lansuja sie w ten sposob, yzn nie mam nic przeciwko aktom, ale zeby zaraz czipe pokazywac?

Gość julkaaaaaaa1234
ma piekne ciało ale twarz wam sie tez podoba?tylko pytam :)

Gość no taka nawet nawet
żadna wybitna piękność,ale słodka,naturalna,i co najważniejsze,ma ładną piczkę....gdzie ona wargi mniejsze i łechtaczkę schowała? też taką chcę... :(

Gość ale ma cyce
nie wierze że dziecko ma takie wielkie cyce

Gość no taka nawet nawet
bo nie jest dzieckiem,ma tylko młodziutką twarz ;)