Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam..

wysoki facet i niska dziewczyna co myslicie o takiej parze?

Polecane posty

Gość tylko pytam..

on ponad 190cm ona ledwo za pas mu siega

Gość dobrze mu loda bedzie robic

Gość wesoli widok
moj niedoszly facet ma taka hehe

Gość nie mam nic przeciwko
Znam móstwo takich par.On ponad 190,kobieta ponizej 160 lub około tego;).Moi dziadkowie,moi rodzice np,no i moja siostra z mężem;)

Gość amamamammamama
Co cię w sumie interesuje co inni myślą? Ja jak widzę taką parę to się śmieję, no bo nikt nie zaprzeczy, że to nie wygląda zabawnie - taka różnica wzrostu. Ale to w końcu miłość, serce nie sługa, przecież się nie dobieramy na podstawie wzrostu ;) Sama jestem w takim związku, ja malutka, on bardzo wysoki. I guzik mnie obchodzi, co ludzie mówią. Nie ich sprawa jak mu loda robię albo jak uprawiamy seks :D Aczkolwiek pełno naszych znajomych twierdzi, ze wyglądamy razem uroczo, słodko, super i inne takie (co to w ogóle za określenia? uroczy to może być rozjechany kotek :/), a mnie to normalnie wkurwia, bo mnie się pary z taką różnicą wzrostu wydają śmieszne ;)

wysoki facet i niska dziewczyna co myslicie o takiej parze? tylko pytam.. on ponad 190cm ona ledwo za pas mu siega jak by to prawik powiedział....najwazniejsze by była dziewica....reszta nie ma znaczenia

Gość ramoth
mój mąż ma 1,85 a ja 1,55 i w niczym nam różnica wzrostu nie przeszkadza chociaż jak wychodzę z nim "na miasto" to zawsze zakładam szpilki

normalna para:P ja mam 155cm były mąż miał dokładnie jak w mordę strzelił 2 metry:P

Gość Dariannaanna
Rozumiem, że autorka szuka pocieszenia bo ten 190 cm ją rzucił dla niższej. Nie denerwuj się, nie wróci do Ciebie:).

Gość wm
Ja mam prawie 2 metry i póbowałem poderwać taką malutką ok.155 ale mnie olała....

heh ja w sumie ogladam sie tylko za wysokimi ,ale spoko jak ktos lubi niskie to jego sprawa. w kazdym razie nie wyglada to zle