Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

PAMIETAJCE! dzisiaj w rozmowach w toku jest Mistrz Gracjan!

Polecane posty

Chujowina- przecież na youtube też się rozbierał i machał ptakiem ale jakoś to usuneli i już nie ma

Ewka mu na bank jakies pytanie wymysli, ktorych na tubie nie ma :P w reklamowkach widzialam jak mowil, ze z seksem chce czekac do 50-60 roku zycia :D

Gość ale wtedy będzie miał kupę for
sy z wywiadów i talk showów i będzie posuwał młode panienki :D

Gość szosty dzien dupy
meaaa...czy machal ?? kolibrem chyba :D

Gość co to za gracjan do cholery

Gość szosty dzien dupy
' jak mnie wk**wia takie pie**olenie Gracjan coś robi, dziala, jest już wszędzie, spotyka się z mnóstwem fajnych i CIEKAWYCH ludzi, jeździ, zwiedza, a te pi**oliny siedzą na jego profilach i jeczą "CO ZA POJ**" "NIEDOROZWINIETY" spojrzcie najpierw na swoje żałosne byty, a potem zapłaczcie ' sie realizuje faktycznie w cudowny sposob :o:D:D:D

Gość moj internet...
inteernet inteernet laczy ludzi ludzi, inteernet inteernet laczy ludzi ludzi..lalala

Gość lol lo lo l o z tego gosciaa

A wiecie, dlaczego przede wszystkim mi go szkoda?? Nie dlatego, że robi z siebie głupka. Jest mnóstwo ludzi, którzy stylizują się na przygłupów, żeby coś tam osiągnąć, ale robią to świadomie. A on sobie nie zdaje z tego sprawy. Jemu naprawdę się wydaje, że pisze świetne piosenki (z tym wsadzonym wszędzie przedszkolnym lalala), że rewelacyjnie śpiewa, że zna się na fotografii. I to dopiero jest smutne...

Oglądałam ten wywiad, chociaż nie do końca. I do takiego zdania doszłam. Weź na niego popatrz i na to, co on robi... Naprawdę uważasz, że można tak się zbłaźnić z premedytacją?? Przecież ludzie mają z niego polew na każdym kroku. Jestem przekonana, że większość nawet tych przychylnych komentarzy jest pisana z ironią, a on to łyka i na każdym kroku pozdrawia "swoich fanów".

Gość M**
Ty.. z wulgarnym nickiem - wyjdz.