Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie 2998878665

Co sądzcie na temat noszenia złoetj biżuterii? To obciach???

Polecane posty

Gość pytanie 2998878665

Co sądzicie na temat noszenia białego złota z żółtym? Czy 2 pierścionki z białego złota plus kolczyki to przesada? Lubicie nosić łańcuszki? Bo ja sie jakoś tak nie mogę przekonać...

Gość faithlessaaaaaaaa
nie podoba mi sie ja lubie srebro wlasnie wychodze zaraz i mam na sobie wielka gruba srebrna bransolete :) wole bransoletki niz naszyjnki :)

Gość halotukupa
nie przepadam za zlotem. tzn zloty piersiocek jeszcze ok, ale reszta fujcia.

Gość gingeer
zależy od gustu i co komu pasuje, ja np. noszę tylko złoto- zawsze pierścionek, mały zegarek, łańcuszek i kolczyki- nie widze w tym nic obciachowego

Gość pytanie 2998878665
No nie wiem, ja jakoś nie mogę się przekonać do noszenia na szyi złotego łańcucha:O Jakieś mi się to wydaje... tandetne. Nie wiem. Mam kilka łańcuszków, itp. ale nigdy nie noszę, nawet okazjonalnie. Złoto w ogóle jakoś mi się nie podoba, chociaż teoretycznie do mnie pasuje- bo jestem ruda. Ale ja nosze tylko białe złoto.

Gość pytanie 2998878665
Zresztą jak się nosi kolczyki, to już nie łańcuszki i koraliki. Za dużo szczęścia. Albo łańcuszki i naszyjniki albo kolczyki moim zdaniem...

Gość gingeer
no ale nikt nie mówi o łańcuchu jak dla Krasuli :D ja mam cieniutki, delikatny łańcuszek i nie uważam żebym wygladała w nim jak choinka, nawet jeśli ubieram też kolczyki :O bez przesady, no ale skoro mówisz, że nie lubisz złota to nie rozumiem czemu w ogóle pytasz? dla mnie jasne- podoba Ci sie- noś, nie przepadasz za nim- daruj sobie :P

Gość gr.................
gingeer --> dokladnie !!! Ja teznosze cieniutki, delikatny lancuszek, malenkie kolczyki z diamentem, pierscionek zareczynowy i obraczke... O gustach sie nie dyskutuje... a poza tym w pracy nie moge sobie pozolic na srebrne blachy na szyi i w uszach... tylko drobiazgi :-)

Gość pytanie 2998878665
Ludzie, ale czy nie widzicie różnicy między ordynarnym, matowym, porysowanym srebrem a białym złotem? Można nosić kolczyki z białego złota, z brylantami, łączone z żółtym złotem, z kwarcem dymnym itp.

Gość NIE MOWI SIE UBIERAM KOLCZYKI
TYLKO ZAKLADAM

Gość no to taki szczegół ale na wsi
się ubiera kolczyki, żółte lub różowe złoto-koniecznie, nawet jak sa maleńkie, plus łańcuszek cieniuteńki, ale złoty, plus pierścioneczki, plus bransoleteczka, plus zegareczek, wszystko złote i lśniące, wszystko ubrane:classic_cool:

złota biżuteria jest całkiem fajna i mieszana też, teraz wychądzą różne fajne młodzieżowe wzory. Minęły czasy gdy złoto było zarezerwowane dla starych bab na stronie http://www.yes.pl/ jest fajna kolekcja charms, kupujesz bransoletkę i dobierasz sobie fajowe przywieszki więc jesli tylko was stać to polecam ;] moje skromne zdanie ;]

Gość www.tnij.org/oponyzimowe
obciach to jest wtedy jak dresiarz założy sobie kradziony łańcuszek

Gość Kajka88222
Ja osobiście uważam że nie ma w tym nic dziwnego. Jeśli przecież kogoś na to stać to chyba dobrze prawda ? Ale zawsze znajdą się osoby które będą zazdrościły z takiego powodu. Dla mnie to na prawdę śmieszne. Mnie stać bo ciezko na to zapracowałam. Ostatnio kupiłam sobie nowe kolczyki z brylantami z oferty https://aimor.pl/kolczyki/ Jeśli szukacie czegoś dla siebie co wzbudzi wśród wszystkich zachwyt to na pewno znajdziecie tam coś dla siebie.