Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie łysa

Ogoliłam sobie głowe

Polecane posty

Gość prawie łysa

Witam :) Lata rozjasniania, cudowania, przedłużania spowodowalo wypadanie moich wlosow. Nie wiele myslalam, ogolilam sie na 3 mm i okazalo sie, ze w takich wlosach lepiej mi niz w jakich kolwiek innych :D Poki co nosze dluga blond peruke i jak narazie inwestwuje duze pieniadze w odnowe moich naturalnych wlosow :) Wlosy to wlosy i predzej czy pozniej odrosna :) A jaka to ulga kiedy wstajac rano nie trzeba sie tak dlugo meczyc :D Pozdrawiam i polecam dziewczynom, ktore maja problemy z wloskami :)

Gość Pani Bovary
nie wierzę , wrzuć fote czachy :classic_cool:

Gość prawie łysa
w zyciu nie zapodam fotki :D ale czuje sie super :D kiedy wstaje rano a moe nowe, tymczasowe wloski odpoczywaja sobie na krzeselku :D

eee a ja juz mialam gratluowac odwagi a ty peruke nosisz:P

Gość prawie łysa
peruka tylko na wyjscia, w domu chadzam bez :classic_cool:

Gość prawie łysa
wiem, ze siedza tu ludzie z mojego otoczenia wiec nie dam :D a czemu nie chodze bez peruki po dworze...? bo nie chce przyprawic o apopleksje panie od moherkow :classic_cool:

Gość Pani Bovary
a tzipe też masz ogoloną ?

mnie keidys fryc opierdolila jak pod miske ..wiec jej powiedzialamlepiej mnie ogol bo nie bede tal lazic ale ja na 12 mm sie wtdy opacholilam i przyznam super fajnie bylo .. i nie onsilam peruki :D:D:D

Gość prawie łysa
tak tzipe tez gole... :-0 Czemu uwazasz sie za stara? ja mam 30 lat i to zrobilam :D

Gość prawie łysa
pestko ja poki co nosze bo musze rpzywyknac do nowych krotkich wloskow :) ale czuje sie naprawde swietnie, gdbymm miala zrobic to drugi raz to bym zrobila bez wahania :)

ja chodzilam 2 dni w kapturze a potem dalam sobie wolnosc hihihi reakcja znajomych i rodziny hihihi byla swietna ahahhaha

Gość prawie łysa
pestko a mam pytanko...po tym ogoleniu wzmocnily sie Twoje wlosy?

hmmm a wiesz ze nie wiem... zawsze mialam geste i krecone wiec potem strasznie przezywalam odrastanie bo mialam barana na glowie :O :O teraz nie scinam ze wzgledu na to ze sie kreca :P ale dla wygody polecane