Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowy temat xxxxxxxxxxxxxx

Czy mając duza torbiel powinno sie ograniczyc wysilek?...wazne

Polecane posty

mam duza torbiel, rozbijana tab;letkami.... czy powinnam unikac duzego wysilku np podneoszenia ciezkich przedmiotow czy jakichs intesnsywnych cwiczen an wf, zeby ona nie pekla(czego sie bardzo boje..) czy w takim wypadku powinnam dostac zwolnienie czasowe od gin na wf?... wazne pomozcie, prosze

i ma chyba cienka scianke...

a lekarz nie poinformował Cię ze torbiel moze w KAZDEJ chwili pęknąc .... o wysiłku fizycznym nawet nie wspomnę . absolutnie nie mozesz cwiczyc na w-f , pęknięccie torbieli niesie powazne konsekwencje zdrowotne .

pytalam, mowil ze oczywiscie zdarza sie, ze mnie zapewne bedzie wtedy bolec i nie obejdzie sie bez interwencji ;lekarza, ze mam sie nartychmiast zglosci itd... ja oczywiscie jak sie tylok dowiedzialam to uwazalam na siebie, nie dziwgam, nie nosze ciezarow... ale chodzi mi o np wf.. mam dosc wymagajacego nauczyciela, tzn nawet jak ma sie okres to i tak mamy cwiczyc. lubie wf:( ale chyba nie powinnam cwiczyc?.... mam wziasc zwolnienie?...

czyli mam pojsc... hmm, troche glupio.. tak sie prosic o zwolnienie.. tymbardziej ze mam lat 16 i wiadomo ze chodze do szkoly i mam wf.. ale moze pan doktor nie pomyslal o tym po porstu. musze tam skoczyc... dzieki za info. :*

Gość o to ja sie spytam...
hmm, rodzaj? na wynikach napisano torbiel cienkoscienna plynowa. to pojde ale mi strasznie glupio, ze sie nie zapytalam jak bylam pare dni temu na wizycie...

Gość o to ja sie spytam...
ma 5 na 5 cm....

to ja bylam przed chwila, inny nick;)