Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona3724893274923874

czy jak nałożę na rozjaśnione włosy brąz to kolor wyjdzie???

Polecane posty

Gość ona3724893274923874

rozjaśniam od roku wlosy i dziś niestety nie dość że nie wyszło (odrost ciemniejszy) to jeszcze włosy zrobiły się szaro-niebiesko biale :( chciałabym położyć jakiś ciemniejszy kolor, ale boję się, że nie wyjdzie... Że nie chwyci, albo że zrobią się rude czy fioletowe... robił ktoś tak może??? proszę o pomoc...

Gość Antii
proponuję isc do fryzjera zeby nie bylo wpadki:) Albo zrobic dekoloryzacje i bez problemu k;lasc nowy kolor;p

Gość ona3724893274923874
jaką dekoloryzajce? :D u mnie nie ma już czego dekoloryzować bo mam zero barwnika we włosach :P

Gość Antii
a myslalam ze farba rozjasnialas;D no ale wg mne i tak najlepiej poradzic sie fryzjerki;D zeby tragedia nie wyszla

Gość ona3724893274923874
ja mam naturalnie brązowe włosy, tylko że teraz są szaro-białe... używałam tylko rozjaśniaczy. I teraz jest problem :P na fryzjerkę mi trochę szkoda kasy, więc pytam co wyjdzie po nalozeniu jasnego brązu, bo jężeli wizyta u fryzjera nie jesk konieczna to po co iść? :P

Gość Antii
No w sumie masz racje;) Ale to lepiej zapytaj na jakimś forum poświconym tylko pielegnacji włosów;)

Gość Antii
albo zafarbuj jedno pasemko:D i zobaczysz;p

Gość będzie ok napewno nie fiolet
tylko skróć czas trzymania farby bo na tlenione włosy szybciej kolor chwyta oczywiście jeżeli nie chcesz mieć za ciemnych!!!!

zrobilam sobie kilka miesiecy temu z pallete sredni blond na moje mocno rozjasnione wlosy i wyszedl taki fajny brazowy, nie za ciemny. I jeszcze fajnie mi sie mienily, takie niby pasemka mi wyszly, ale zadnej wpadki nie bylo:)

Gość ona3724893274923874
kilka tygodni temu zrobiłam szamponetką czekoladowy brąz i w ogóle nie chwycił (robiłam na pasemku), tylko białe zrobiło się takie blond-rude... więc stwierdziłam, że szamponetka to zły pomysł... kurcze no i nie wiem co zrobić :D

Gość ona3724893274923874
a mi się marzy taki jasny brąz lub średni blond... bo naturalnie też nie mam ciemnych włosów

Gość twoje wlosy sa bardzo
to wal farbe:D tylko jakas jasniejsza i trzymaj troche krocej na wlosach:) a moze sprobuj henna?

Gość ona3724893274923874
dobra :D to jak pójdę na zakupy (ale to chyba nie dzis już bo jeszce bez włosów zostane) to się tu potem pochwale wynikiem operacji :P dzięki wszystkimmmm!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ona3724893274923874
kupiłam popielaty blond (island) z serii L'oreal Recital Preference. Jutro rano farbuję, ale nagle coś się zaczynam bać... przyzwyczaiłam sie do blondu... a ten blond na opakowaniu wygląda jak moj naturalny... miał ktos może doczynienia z tym kolorem? lub probował czegoś podobnego? szukam pocieszenia i otuchy :D:D:D:D:D

Gość ona3724893274923874
naturalny czyli cos między ciemnym blondem a jasnym brązem... A od jakiegoś czasu nosiłam niemal białe włosy...

Gość ona3724893274923874
shit! zrobiłam sobie próbkę na pasemku i olaboga! wydaje mi się, że mają poświatę zalatującą fioletem :O niech mi ktoś pomoże :(

Gość manicpanic
według mnie powinnaś ściąć te zniszczone rozjaśniaczem włosy na zapałkę :classic_cool: jak walniesz farbę to ryzykujesz odpadnięcie garści włosów:P

Gość ona3724893274923874
akurat tego nie ryzykuję bo włosów nie mam tak mocno zniszconych wcale

Gość ona3724893274923874
up...

Gość upupupupupupupupupupupupuuuu

Gość ona3724893274923874
nikt nic nie doradzi? :( nikt nie miał takiego probl;emu?

Gość nerka34
Sok z cytryny był wykorzystywany przez wiele lat do tworzenia efektu “słońca we włosach”, zarówno przez młode kobiety, jak i mężczyzn. Kwas w cytrynie unosi nieco łuski włosa i pozwala na wydostawanie się na zewnątrz niewielkich ilości pigmentu. Żeby zabieg okazał się w pełni efektywny, powinnaś zastosować sok z cytryny w połączeniu z ekspozycją na słońce. Zabieg ten jest naturalny, musisz jednak pamiętać, że sok z cytryny zastosowany w nadmiarze może uszkodzić włosy. info znalazłem na www.handsomemen.pl/Tag,Jasny%20brąz.html może własnie spróbuj takiego sposobu

Gość ...xx..xxxx..xx...
Wczoraj farbowałam włosy na blond i mam zniszczone żółtko na głowie. Nie chcę tak się pokazać nigdzie, co mam zrobić? Zastanawiam się, co mogę nałożyć na głowę by to cholerstwo przywrócić do jakiegoś troszkę ciemniejszego odcienia jasnego blondu, najlepiej zimnego? I jak to cholerstwo zregenerować? Włosy oczywiście robione u fryzjerki... :/ Proszę o pomoc kogoś, kto się zna, lub jest doświadczony... Myślałam o L\'oreal Casting...