Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie

pomózcie mi bo nie wiem

Polecane posty

ja na zimowe spacery kupilabym kombinezon jednoczesciowy. jest bardzo praktyczny, szybko sie zaklada najlepiej na zameczek. ale kurteczka tez sie przyda jak tylko do auta lub szybko w gosci. ale jednoczesciowa to podstawa!!

wyglada na dosc cienki, ja mam taki porzadnie gruby, jak córka wnim jezdzila w wózku to jeszcze pod nim miala cieple ciuchy, pamietaj ze diecko jak siedzi w wozku to mu ziniej niz Tobie kiedy sie ruszasz i pchasz wózek. Ja bym wybrala inny

Gość fajny i
praktyczny :) i na pewno będzie ciepło :)

nie zabardzo praktyczny, tyyyle ubierania, spodnie kurta, pozniej wszystki sie sciaga....

o, swinka dala swietny link, dokladnie o takie cos mi chodzi - jednoczesciowy z bucikami. a jak masz tylko spodnie to jeszcze musisz extra skarpety i jakies super cieple buciki, nie oplaca sie i niewygodnie.

podalam ten link dla przykladu, moja corka miala taki krój kombinezonu, jak sa dwa zamki to łatwiej dziecko ubrac nawet jesli ma jeszcze na sobei sweterek i inne grube ubranka

ten dwuczesciowy owszem ladny ale dla malucha 5mc zdecydowanie wolalabym jednoczesciwy, jest moim zdaniem praktyczniejszy

Mnie odrzuca guma w spodniach. praktycznie wszystkie spodnie z taką gumą jakie widziałam, były totalnie nie do noszenia (ciasne). Guma nie może być taka cienka i taka ciasna, jak widać na zdjęciu produktu.

Powyższe pisałam odnośnie linka podanego w pierwszym poście.