Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sorry bo nie wiem

jak malować duże oczy o nieciekawym kolorze ?

Polecane posty

Gość sorry bo nie wiem
:( przy mocnych cieniach do powiek wyglądam jakbym nabiła sobie limo

Gość sorry bo nie wiem
no to chyba sztuczne rzęsy kupie:(

Gość agata--
hey dobrze by ci bylo w kolorze morelowym, łososiowym, wszystkie cieple mieszkanki rozu i pomaranczu;) zalezy jakiego koloru cienia uzyjesz taki otrzymasz kolor oczu ( np jesli uzyjesz brzoskwiniowego oczy stana sie bardziej niebieskie lub zielone -zalezy od odcienia)

cień granatowy tuż nad rzęsami a zamiennie jasny szary fiolet jasny a może turkus ?

no nie wiem czy przy Twojej urodzie ciepłe kolory wchodzą w grę jak radzi agatka. masz raczej ,że tak sie wyraże zimną urodę więc cieple z zimnym będzie się gryzło

Gość sorry bo nie wiem
jestem blondynką jak widać włosy o chłodnym platynowym odcieniu, więc te ciepłe barwy odpadają, nie pasują mi żadne brązy ani pomarańcze, dzięki za rady 🌼

masz swietne oczy, duże, piękne... A moze zmiana kolorku? Soczewki sa już bardzo powszechne i niedrogie... Choć masz takie ładne że szkoda zakrywać:)

Gość nieazowana ze smakiem
na fotce wylądają jak niebieskie .Ja mam niebieskie i maluję na złoto,brzoskwiniowe,jas=ne brązy ,beż itp. wydaje mi sie ze bardziej podkreslam tymi kolorami moj kolor oczu ...... w oole nie pasują mi jakies niebieskie ,fioletowe ..... ale co sie komu podoba:)