Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyy

jak sikać w sukni ?

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyyyyyyyy

jeszcze nie wiem czy bede miala halke z kolem czy tiulowa? w ktorej jest latwiej?? chyba z kolem bo te warstwy tiulu? jak to technicznie robic?

Gość o cholerkaaa
Ja tam miałam halkę z paru warstw tiulu , no i w wc był z tym problem. Wstyd się przyznać , ale jak sikałam za którymś razem to obsikałam sobie majtki i musiałam je zdjąć ,aż matka jeździła po nowe do domu. Tak że trzeba uważać z tymi warstwami..

ja miałam z tiulami, na kole, i dośc obszerną że do toalety w calej sukni wejśc nie mogłam, więc pomagała mi świadkowa tj. szła z emną do przedsionka WC i tam ściągałam suknię całą i szłam na golasda do toalety, a potem zakładałam od góry więc problemu nie mialam

Ja miałam szeroką halkę na trzech kołach, na to suknia z wielu warstw tiulu (chyba 7), do kibelka szłam z mężem: on mi kieckę w górę, a ja siku;) Wypraw do klopika było chyba ze 3, bo mało piłam na weselu, w dodatku szliśmy do łazienki w naszym apartamencie. Wolałam w ten sposób niż z jakąż koleżanką czy coś, zwłaszcza że już nieraz radziliśmy sobie w podobnych sytuacjach razem i nie było żadnego wstydu czy coś:)

Gość ja to mialam najgorzej chyba..
ze stresu mialam caly dzien rozwolnienie i suknia z 8 warstw tiulu.... nie zdazylam wszystkich dobrze polapac i jedna wyladowala w kibelku....

Gość o tak tak
Ja robiłam tak- zdejmowałam majtki przed kibelkiem, potem podwijałam trochę suknię z halką stawałam w rozkroku nad kibelkiem i sikałam.

Gość veravera
o matko nie sadzilam ze do sikania potrzeba byc prawie cyrkowcem :) ja mam o wiele prostrza kiece wiec mam nadizeje ze bedzie latwiej

faktycznie trzeba sie troche nagimastykowac ale nie jest tak tragicznie :) ja sobie sama poradzilam a suknie mialam na kole:)

Gość o kurcze a ja w ogole
o tym nie pomyslalam! teraz to ale zaczelam sie bac, mam 9 warstw tiulu w halce!!!

ja mialam halke z falbanami z tiulu na trzech gigantycznych kolach na to halka tiulowa z jednym kolem potem chyba warstwa z atlasu na to z 5 warstw tiulu na to jeszcze szla koronka i draperia z tafty :)to dopiero wyczyn pierwsze chodzilam do kibelka z mezem,a pozniej juz sama kola na plecy i ssiurrr...:D

ja mam tzw "rybkę" w której długi piękny tren podpina się do tańca i jak mierzyłam łatwo mi ją złapać i zadrzeć w górę więc mam cichą nadzieję że obejdzie się bez problemów :D

właśnie WRedniak :) jak Ci się chodziło w obelixie do wc???? mogę być spokojna? w końcu są podobne formą :D