Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Georgia

Jak byście zareagowały na coś takiego?

Polecane posty

Jak byście zareagowały gdyby facet, który się wam bardzo podoba i wiążecie z nim jakieś nadzieje przyznał się wam, że miał w przyszłości przypadek seksu z facetem? Jakoś tak weszliśmy ostatnio na temat seksu i przyznał mi się, że miał wcześniej ochotę spróbować z facetem i zrobił to. Śmiał się z tego teraz, żartował, mówił że nie żałuje, ale że już by nie powtórzył. Byłam w szoku. Ja jestem bardzo tolerancyjna, mieszkałam nawet kiedyś na stancji z kolegą-gejem, no ale usłyszeć coś takiego od faceta, w którym jestem już chyba zakochana, to naprawdę dziwna sprawa. Seks między nami wisi na włosku, a jak sobie wyobrażę, że on wkładał swojego penisa, no wiecie... to mi się odechciewa. Dobrze że teraz wyjechał na tydzień w delegację, to będę miała czas żeby ochłonąć :)

Też by mi się odechciało :D Może gdyby chodziło tylko o pocałunek, to myślę, że mogłabym się złamać, ale w takim wypadku nie sądzę

Gość sssrrruuu
a skad wiesz, ze to on posuwal? Moze jego posuwano ;)

o nie, to ja dziękuję za takiego faceta, niech sobie eksperymentuje nie o to chodzi ale jak się nie mogłabym przełamać...to dla mnie okropne wiec never

Gość Nekrofil Szczeciński
Ale w sumie co sie stalo? Wlozyl patafiana w anusa kolegi i tyle. Przeciez chyba umył go od tamtej pory.

Gość buruś
ja bym się zdegenerowała

Gość
Ja sie zastanawiam jak zareaguje moja dziewczyna gdy sie dowie ze gdy melismy przerwe w zwiazku (po tym jak mnie rzucila ) to przespałem sie z pewna kolezanka...

mnie dość często pociągają na przsłowiowych obrazkach rzeczy, których sama pewnie bym nie zrobiła, ale facet z facetem nie :P - sama nie wiem, jak bym zareagowała, gdyby facet był fajny i naprawdę zależałoby mi na tej znajomości ... No cóż, zawsze można spróbować :) \"a skad wiesz, ze to on posuwal? Moze jego posuwano\" też mi pocieszenie :P ;)

Gość Panienka Vitaminka
Nie ufałabym:) Myślę, że mógłby potem mnie zdradzać z facetem:) hmm.. z koleżanką... Zamiast dociekać, czemu zerwała, co było nie tak, facet idzie spać z koleżanką! To też nie miłość:) A z którą? Madzia, Maja, czy kasia?:)

Gość łO KURDE
Ale głupia sytuacja. No ja bym w sumie... Lol co ja bym zrobiła, nawet nie wiem. Kurde ale szok!

Facet jest naprawdę wspaniały. Znamy się parę miesięcy, w zasadzie to można powiedzieć że jesteśmy razem, ale bez oficjalnych deklaracji. On ma 28 lat, ta jego przygoda jak to nazwał miała miejsce 10 lat temu. Czyli dawno. Nie wiem \"czy to on posuwał\" , powiedział mi tylko że miał stosunek z facetem. Gdy zapytałam czy ma skłonności homoseksualne to zaprzeczył, zapewniał że to tylko głupia szczeniacka ciekawość. Jak zapytałam po co mi to mówi, to powiedział, że czuje do mnie coś więcej niż przyjaźń i chciałby być ze mną fair. Oczywiście nie zerwę z nim znajomości, ale mam teraz mieszane odczucia.

Gość Panienka Vitaminka
No w sumie dobry bajer ma: że to było 10 lat temu, miał 18 więc młody, głupi i..ciekawy.. Ok mozna to łyknąć:) Ale? Możeto było 2 lub 5 lat temu;)? nie wiadomo na ile mówi prawde:)

powiem tak - jesli się zdecydujesz na ten związek (a ja bym za tym była :) ), to powinnaś naprawdę rozwiać swoje wątpliwości i skupić sie na tym, co jest w nim interesujące, pociągające. Tylko w ten sposób będziecie mogli coś fajnego zbudować. Nie ma sensu miotać się w półśrodkach. On właśnie dlatego Ci o tym powiedział, żebyście meli dobre podstawy (to, czy słusznie zrobił, to druga sprawa, no ale trudno - walnął i po sprawie ;) ). Myśle, że warto ;) Jesli natomiast ma Ci to być solą w oku, to nie ma sensu - szkoda Waszego czasu. Albo wszystko, albo nic :D

Gość miłośc to przyszłośc
miłośc to przyszłośc a nie przeszłość

ja jako facet też bym zareagował dziwnie..:O On chyba jest bi:) Musisz się liczyć z tym, że może walnąć sobie znowu:O :) A sypianie z koleżanką...jak się kocha inną, mimo że coś tam zgrzyta..no comment:O prawdziwy facet wybiera wtedy własną grabę, wstrzemięzliwość ... Jak można dotykać innej, skoro serce, myśli pełne Tej? Mnie by gryzło, dlaczego tak się stało itp..nie w głowie by mi były inne.. a co dopiero sex..z koleżanką:O :)

albo mu ufasz albo nie - nie myśl o tym - przeciez również mógł o tym wcale nie wspomniec i nie wiedziałabys tego nigdy , chce bys wszystko o nim wiedziała ( o przeszłosci ) moim zdaniem nie myśl o tym przeciez to było sporo lat temu , zaufaj i do dzieła

Jacobsie takich facetów jak Ty to policzyc na palcach jednej ręki

Jacobsie ile masz lat , jesli moge sytac o wiek tak trzezwo myślącego faceta ?

Gość Georgia.
No cóż,dziś dowiedziałam się,ze to on był roochany w kakao :(.Z ciotą nie chcę być,wiec zrywam i sama idę polizać peezde koleżance :) .

jest opcja, że przy kazdym cichym dniu, czasie..on sobie pojdzie poruchać koleżankę:D lub faceta! Bo tak robi. Coś ni tak, kłotnia a on już na macankach u innej. To najgorszy typ zdradzacza:O