Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaaa

TURCJA czy EGIPT ?????? kto za mnie zdecyduje

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
moja znajoma z biura podróży na wrzesień poleca jedynie Tunezję, Egipt i Turcję; w pozostałych rejonach jest już raczej "chłodniej" i nie ma gwarancji pięknej pogody; co do samego biura to sun&fun jest ok i ceny też ma w porządku a o alfastar słyszałam z kolei bardzo dużo negatywnych opinii

Gość Kama___19
Tak, liczę sie z tym oczywiście,ale nie chce zle wybrać. Jak pisałam, chodzi mi o upały i dobra zabawę ( imprezy, puby, muzyka). Proszę o opinie i ewnetualnie jakieś propozycje co do innych pańsw:):P

Gość Kama___19
Pariss- a gdzie Ty byłaś i gdzie najbardziej Ci sie podobało? Ehh z tego co wyczytałam, to zaczął sie Ramadan i Tunezja odpada, Egipt chyba też? Więc pozostaje ta Turcja, jeśli, jak pisze aaaammmm, reszta państw jest raczej chłodniejsza w tym terminie.

Kama ja Turcję uwielbiam i jak zabawy to tylko i wyłącznie. Niestety ramadan wypada w tym roku niefortunnie we wrzesniu. O ile w Turcji to w niczym nie przeszkadza to Tunezja i Egipt niestety tak.

Gość Kama___19
A jak z ludzmi z Turcji? Jacy są? Jakie masz doświadczenia?

Gość aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
nie doczytałam, że jedziesz imprezować ;) w takim razie raczej Turcja

Turcy są zajebiści. Wiadomo, ze jak to w kazdym kraju i miejscowości gdzie jest pełno turystów, jest dużo takich typków co chcą zarobić....ale czy nasi górale czy Kaszubi są w tym gorsi? tak samo z nas ździerają i oszukują. Takie prawo turystyki. Poczytaj choć wybiórczo wątek o Turcji i nie znajdziesz chyba zadnej negatywnej opinii dziewczyn, które tam były. A jechały pewłne obaw i Turcji. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3279529&start=1860

Gość Kama___19
Dzieki!! Dużo sie dowiedziałam z tego linka:)

Gość ooo fajnie fajnie

Gość we wrześniu
nie polecam muzułmańskich krajów... ramadan właśnie się zaczął 🖐️

Gość niezdecydowanaaaa
taaak! niezdecydowana chce jechac do turcji:)) nie chce egiptu;p jutro ide do biura podrozy i zobacze co tam zaproponuja:))

To gratuluję wyboru. A jaki hotel i miejsocowość wybrałaś? Wiesz, ze takie rzeczy trzeba wiedzieć zanim pojdzie sie do biura? Żeby pozniej nie było rozczarowań czytając opinie o wybranym hotelu.

Gość niezdecydowanaaaaa
jednak zamawiam w internecie bo ciekawsze oferty mozna znalezc:)_ Pariss znalazlam cos takiego: POŁOŻENIE: w miejscowości BELDIBI, ok. 15 km od centrum Kemer, ok. 40 km od portu lotniczego w Antalyi. to jakis wygwizdow?:P

Kemer to moj numer jeden na Rwierze tureckiej. Tam jest cudnie! Beldibi to miejscowość z samymi hotelami i kilkoma sklepikami. Do miasta bedziesz musiała dojezdzac busikiem, ale z tym nie masz problemu. Ogólnie okolice Kemer są droższe niż Alanya i Side. PO ile i jaki hotel znalazłas?

Gość niezdecydowanaaaaa
hotel nazywa e golden sun - koszt 1700zl all incl, rezerwowac;>

Gość niezdecydowanaaaaa
ewentualnie jeszcze w samym centrum kemer (150m od centrum) hotel park (aytpark) cena 1770 all incl

TO ja bym wzięła ten Kemer Park. W centrum jest lepiej. Dyskoteki, park, plaża w zasięgu ręki. Poczytaj sobieopinie jeszcze o jednym i drugim na gazecie.pl i holidaycheck

Gość Luzz
Ani jedno ani drugie - strasznie oklepane

Gość niezdecydowanaaaaa
a co w tym zlego ze oklepane? przynajmniej tanie i w centrum (to drugie)

bo niektórzy lubią byc oryginalni i pokazać na co ich stać...

Gość niezdecydowanaaaaa
oo dziekuje za linki:)) duzo mozna z nich wyczytac. martwi mnie tylko kamienista plaza...

kamienista plaża jest w Kemer. TO raczej żwirek. Piaszczyste plaże są w Side raczej, i plaża Kleopatry w Alanii też jest taka piaszczysto-żwirkowa. Przecież i tak leżysz na leżaku albo na ręczniku ;)

Zdecydowanie wybrałabym Egipt, o tej porze cieplutko, pogoda murowana:D:D i jest co zwiedzać,luxor,dolina królów,kair,piramidy... byłam i zamierzam jechać jeszce raz!! :):)

Gość niezdecydowanaaaa
tylko pisalam ze nie chce zwiedzac :) chce imprezowac ;dd

Gość niezdecydowanaaa
decyzja przelozona na piatek:D ide do jeszcze jednego biura-znajomej. Ide juz z pieniedzmi i odrazu sie decyduje takze napisze w piatek:D

niezdecydowanaaa a termin się nie zmienił? Na 15.09? Moze dostaniesz w super cenie z Jeta hotel Green Natura, 5* all incl. Mysle, ze dzisiaj po poludniu zmienią ceny albo jutro.