Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIUST ZACZYNA SIĘ OD C

KOBIETY Z MAŁYMI CYCAMI POWINNY ŻYĆ W KLASZTORACH

Polecane posty

Gość drftgyu
ktory to juz raz? 💤 ja mam e, nie uwazam sie za lepsza.

Gość co ty powiesz naprawdę
jesteś zapewne: a) gruba, masz wielkie obwisłe cyce i zazdrościsz szczupłym i ładnym aczkolwiek z małym biustem b) zdesperowanym prawiczkiem/samotnikiem walącym konia pod biurkiem c) właśnie porzuconym facetem i tu wylewasz swój żal..... :) :D :D

Gość si senior
ja mam D i jestem dumna

Gość co ty powiesz naprawdę
ja mam c jakby co :P

Gość kukrkuma
długie, ciężkie, obwisłe, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość drftgyu
co ty powiesz naprawdę> to do mnie?

Gość ankietka ...
To ciekawe ... Bo ja do wielkich mam daleko ... A wkoło mnie tłumy facetów .... Szczupłe wysokie dziewczyny rzadko mają takie wymiona .. sztuczne, to i owszem są ładne ... Ale prawdziwe? jedne na milion ... Ja mam małe sterczące i faceci szaleją .... Poza tym, biust to tylko szczegół ... jak buzia anioła, długie nogi ... to mimo małego biustu i tak wygra z grubym paszczurem z ogromnymi wymionami ... Wiem co mówię ... Więc zachwyt wymionami to raczej teoria ... a nie fakty ...

By zwrócić na siebie uwagę otoczenia niekiedy spryskuję się niebieskim sprayem i ze ściśniętym odbytem staję w absolutnym bezruchu przy chodniku w centrum miasta, udając uliczny hydrant. :classic_cool:

Gość ankietka ...
...a i tak preferuje nigeryjskich studentów zoologii :classic_cool:

ja mam B i jestem zadowolona bo są zgrabne i jędrne i wcale nie wyglądają na bardzo małe gdyż jestem bardzo szczupła :classic_cool:

Gość z powodu takich jak ty
jestem za aborcją!!!!!!!!!!!!!!!!!

poza tym nie będą mi przynajmniej zwisac w przyszłości do pępka :classic_cool: . znałam taką jedną, która miała D i cycków musiała szukac pod pachami :O

Gość z powodu takich jak ty
osobiście mam C i co z tego jak są do pępka, dobrze że można to kamuflować!!!!!!!!!!!:)

Gość jarus zobacz chlopczyku
czy cie w łózku nie ma

Gość ankietka ...
Ciekawe jakie bluzki, czy żakiety dobierają takie z wielkimi? Bo jak ja obserwuję, to najczęściej mają ogromny problem ... Muszą kupować takie babcine kroje ... Bo dla młodych nie ma takich ... Żaden żakiecik dopasowany nie przewiduje takich wymion ... większość bluzek dopasowanych także ... już nie wspomnę o bieliżnie .. najładniejsze staniki są na mały biust ... Reszta wygląda jak namioty ,,, :O brrrrr....

Gość ankietka ...
Jarek_84 - może i lepiej, że nie interesują Cię modelki ... tylko babuszki ze wsi ... :D Bo tak wynika ... :D

Trzeba być debilem, żeby zakładać takie topiki. Trzeba być strasznym gównem, żeby przypieprzać się do czyjegoś wygląu (mały biust, członek, nos nie taki itp..) Nikt sobie wyglądu nie wybierał pier.dolony prostaku. Ty się lepiej martw o to gówno które masz zamiast mózgu, a nie o cudze biusty.

Gość ankietka ...
Mnie to ani nie ziębi, ani nie parzy .... Bo jakbym miała wybierać np. pomiędzy moją buzią, czy długimi nogami a cyckami....To chwili bym się nie wahała ..... Tylko mnie dziwi, że tu tyle się o tym pisze ... a nie ma to kompletnie potwierdzenia w życiu .... :O Bo żadna koleżanka nie ma nawet części mego powodzenia .... :P

Gość gargamel zbanowany
ja też mam małe cycki,ale pan Stefan uwielbia smyrac je wzwiedzionym penisem :D Jarek - słyszałem,ze ty tez to lubisz ;-)

Gość pan Stefan.
ja to lubie oklepywać te chude posladki Jarka :) a potem tryskac na nie moja ambrozją :D