Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszłapannamłoda

Sesja zdjęciowa nad morzem - co sądzicie o tych zdjęciach?

Polecane posty

Gość przyszłapannamłoda

Witajcie. Mimo, ze jestem z Warszawy z moim naRZECZYonym wymyslelismy sobie sesję plenerową nad morzem( nad morzem się poznaliśmy :) ). W przyszłym roku slub więc jeszcze czasu trochę mamy. Co sądzicie o tym studiu? A może znacie jakieś inne - dobre Co mnie urzekło w tych zdjęciach - te piękne chmurzyska na niektórych zdjęciach - chce takie same!!! http://www.skorpions.pl/galeria.html

Gość Patilll
Te zdjęcia są śliczne :) jeżeli bym miała bliżej niż okolice Krakowa to bym też tak zrobiła........tylko że takich chmur to żeby trafić to wątpie ale polecam

Gość jakkaka
a jak sie poznaliscie nad morzem jesli mozna wiedziec, jak sie rozkrecilo

Gość cudne
podobaja mi sie

Gość cudne
do- a zobacz to jeszcze lepsze, w wodzie, heh śliczne:)

Gość Patilll
no te to naprawde super ale cena za sesje pewnie tez...?

Gość hhtp
Patilll te chmury to komputerowo widać że są dorobione ale zdjęcia ładne, kiedyś też mi się takie marzyły,ale ze śląsku nad morze jest daleko

My mieszkamy w Gdyni więc sesję też będziemy mieli nad morzem z tym że ostatnio 3 dni temu jak byliśmy na spacerze na jednej plaży było w sumie naliczyliśmy 7 par..... więc nie wiem czy nie staje się to zbyt oblatane. A mi się podobają zdjęcia ich: http://www.bw.dj.pl/

Gość kubikur
eeeej... Te chmury to z photoshopa (porównajcie sobie pierwsze i ostatnie zdjęcia), więc nie zależą od pogody, tylko od umiejętności grafika komputerowego.. Ale zdjęcia są całkiem, całkiem - wydaje mi się, że cała "fajność" sesji w dużej mierze zależy od pleneru.

Gość Anik27
Drogi kubiku mamy podpisaną umowę z tym fotografem i bardzo się mylisz. Ten fotograf wcale nie używa photoshopa lub podobnego oprogramowania. Na początku tez tak myśleliśmy jak ty. Zamiast zdjęć nad morzem będziemy mieli z nim sesję w Bieszczadach. Mimo zmiany miejsca na zdjęcia plenerowe nadal problemem jest pogoda.

Gość niebieska tereska
fotki z pierwszego linku - kicz :O i dorobione niebo. rownie dobrze mozesz takie fotki robic w blueboxie :-]

Gość Czarna ale rózowa
oj ktoś tu strasznie mąci niebieska tresko. Kiczem to raczej ty jesteś, jeśli nie widzisz, że nie są to zdjęcia cyfrowe. Proponuje Ci jedno skopiować i sobie powiększyć. Śmiesznie to wygląda jak ktoś jest kiczem i wszystko w ten sposób do siebie przyrównuje. Ja, jeśli się na czymś nie znam to w tym temacie nie zabieram głosu. Akurat tego fotografa znam. Życzę tym wszystkim młodym naprawdę bardzo, bardzo zdolnym fotografom, aby kiedyś doszli do takiego warsztatu fotograficznego jak p Marek.

sorry, ale jak dla mnie to zbyt sztuczne wszystko jest. calosc na maksa podciagana albo wprost robiona w photoshopie ... z tych chmurek to jeszcze 3 golabki powinny sfruwac na ramiona mlodego ...

Ale to jest ewidentnie na kompie zrobione!! Wygląda strasznie nienaturalnie... Mi się najbardziej podobają zdjęcia te z 2 strony na samym dole. I fajne jest to, które mają na górze, laska siedzi na jakimś moście i koleś w tle.

Gość Arbuzowa pestka
B&W sliczne zdjecia..ach rozmarzylam sie.. tylko czy bedzie mnie stac na taka sesje..

Gość niebieska tereska
czarna ale rozowa przede wszystkim - nie widzialam jeszcze zdjec slubnych, ktore by mnie powalily na kolana. uwielbienie do wydziwien wszelkich zupelnie nie znajduje w moich oczach uznania. _jesli_, podkreslam, _jesli_ fotograf od chmurek potrafil tak umiejetnie uzyc filtrow, to tylko pogratulowac wyobrazni. niemniej, dla mnie te zdjecia sa kiczowate. nie jestem zadnym autorytetem w tej sprawie, to po prostu opinia. widze natomiast, ze wyraznie zaszlam ci za skore, skoro probujesz 'atakowac' fotkami z mojego topiku, ktore przytoczylam jako przyklad zwyklych fotek bez wydziwien. :O mniej zlosci, wiecej milosci ;-)

Gość czarna ale rózowa
Niebieska poprostu zaczynam Ciebie bardzo lubieć....

Gość mieszkam nad morzem
i naprawdę bardzo dużo trzeba miec szczęścia, żeby na taie chmury trafić :D

Gość czarna ale rózowa
Teresko ja sama z tego roku mam sporo takich zdjęc zrobionych (chodzi o chmury) i to bez filtrów bo się na tym nie znam. Zazdroszczę Ci ze będziesz mogła mieć takie zdjęcia nad morzem. Ja uwielbiam robic zdjęcia ale nie cierpię jak ktos mi robi foty. Tu widzę że fotograf będzie miał ze mną spory problem.

Gość Nic dodać...
ALE TOTALNE DNO!!!!!!

Gość hyjuhndbg
no niezle ij eszcze ci wcisnal kit ze to prawdziwe chmury. jesli to nie sa chmury dorobione w photoshopie to byly zwyczajne chmury moooooocno podrasowane filtrami. na zwykle chmury latwo trafic:)

Gość na filmie
widac przynajmniej sama naturę a nie dorabiane chmurki fajna muza i zdjęcia

piękna ta sesja, szkoda że ja juz mam to dawno za sobą....kocham morze i na pewno gdybym miała wcześniej możliwość, chciałabym bardzo taką pamiatke :)

Gość Znak zapytania.
Pogóbiłam się o czym i o kim teraz piszecie?

Gość sztuczna chmura
Początkowow tez myślałam o sesji nad morzem, ale jak obejrzaam te foty ot mi przeszlo - zdjęcia są tak nienaturalne (szczególnie to niebo, rany, jak z filmu SF :O) Poza tym mieszkam w 3miescie, czasem w orłowie czy sopocie widzę te parki które kulają się po plaży. Śmieszne to otoczenie jednak jak na piekna suknie i najlepszy garnitur w życiu. Podsumowując: zdjęcia podane przez autorkę są nienaturalne. mnie się nie podobają :)