Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Stare piosenki - wklejajcie

Polecane posty

Muszę sobie skompletować jakąś składankę takich starych przytulańców, najlepiej polskie, takie jak królowały na dyskotekach w szkole itp. Pomóżcie ułożyć składankę :)

Gość gazeta wyborcza
Ja polecam Czerwone gitary 1. tak bardzo sie starelem 2. ciagle pada 3. nie spoczniemy

No to już mam... Dawajcie więcej :) Jakieś Lady Pank, Perfecty, Piaski i co Wam przyjdzie do głowy :) Pliiiiiiiiiisss...

to ja nie znam😭 też są fajne:P postaram się coś poszukac jeszcze z poscielowych ;)

Gość poscielówka
U mnie na dyckach w podstawówce tanczyło sie na whitney houston tej z Bodyguarda:P i na mariah carey takiej wolnej tytułu nie pamietam:(

Gość gone
harlem - zabiore cie...tylko to nie te lata co chcialas ale jest poscielowo-przytulancowa lady pank - wciaz bardziej obcy, zawsze tam gdzie ty (wiadomo ;) ) perfect - autobiografia, nie moge ci wiele dac, nie placz ewka dzem - list do m., sen o victorii, skazany na bluesa, tylko ja i ty, zapal swieczke, chce ci cos powiedziec, dzikosc mego serca, oh slodka, wehikul czasu

Gość gone
jeszcze poszperam w mp3 i pamieci ;)

No dobra, jeszcze nie nposzłam spać :) Lata nie są takie ważne, najważniejszy klimat piosenki :)

Gość gone
chlopcy z placu broni - o! ela bajm - rozowa kula, dwa serca, dwa smutki, diament i sol, lola lola, krotka historia piasek - i jeszcze republika - odchodzac, nie pytaj o polske, tobie wybaczam budka suflera - cisza jak ta, za ostatni grosz daab - w moim ogrodzie wilki - eli lama sabachtani, son of the blue sky, beniamin, cien w dolinie mgiel, urke

Gość gone
a tak chcialam cos innego napisac i zespol zostal ;) przepraszam za blad