Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak bez pasji samochodowej

Nie mogę zdać prawa jazdy, jedyna motywacją są kompleksy i dziewczyny

Polecane posty

Gość POMARANCHA
:D

Oczywiście, że lepiej o nich nie mówić i nie myśleć. Ale myślę, że coś zmienić pomoże, żeby uwierzyć w siebie. Wiesz, obecnie wiele dziewczyn pracuje a ja chłopak i z czego zapłacę na randce? Póki tego nie zrobię, czuję się źle. Muszę to zrobić i chyba się zgodzisz że mi to na dobre powinno wyjść:)?

ja się za kierownica dobrze czuje :P (czasami jezdze po wiejskich drogach gdzie policji nie ma:D) ale jak czasem wezme zrobie te testy na teorie to dramat :o za 1 razem moge sobie pomarzyc ze zdam moze za 10mi sie uda:D

Gość lubie gdy pada
człowieku jakie bzdury ty wypisujesz.....!!!!!! posiadanie prawka nie ma nic wspolnego z atrakcyjnoscią u kobiet znam nawet małzenstwo w którym mezczyzna nie ma prawa jazdy i jest wozony przez zonę i nie ma zadnych kompleksow na tym punkcie \"jakby dziewczyna miala swoj samchod i duzo jezdzila to balbym sie do niej wysrtowac\" bardzo glupio robisz, przeciez to tylko prawo jazdy nic wielkiego, nic takiego w gruncie rzeczy, ludzie pokonuja wieksze problemu w zwiazku poza tym pomysl nad zmianą instruktora- na kogos kto cie nauczy jezdzic, przekona do tego, sprawi ze to polubisz, kogos kto bedzie spokojny i wyrozumialy

Gość POMARANCHA
tak, zgodzę się:) Wyjdzie Ci to na dobre ale dam się odchudzić że brak pracy (nie lenisz się, studiujesz) czy brak masy mięsniowej są przyczynami braku drugiej połówki. Robisz coś żeby ja spotkać?

Gość Piotruś Ban wrześniowo
Zapamiętaj, że kobieta nigdy, nigdy, nigdy nie jeździ dobrze :classic_cool: Mogą się chwalić że jeżdżą jak faceci, ale to sraanie w banie Choćby dzisiaj jedna idiotka by mi wylądowała na tylnym zderzaku :o Poza tym typowe: jazda na emeryta 30 km/h, parkowanie w pięciu podejściach :o Dobra już nawet nie chce mi się dalej wymieniać :classic_cool: Podsumowując - kobiety jeżdżą chuujowo, zawsze.

bezpośrednią przyczyną braku drugiej połówki jest w moim przypadku niska samoocena. Przez nią nawet nie próbuję podchodzić do dziewczyn. dlatego długo główkowałem co zrobić, żeby ją podnieść i wykombinowałem, że muszę pójść na siłownię i do pracy:)

Gość POMARANCHA
ale dam się odchudzić że TO NIE brak pracy (nie lenisz się, studiujesz) czy brak masy mięsniowej są przyczynami braku dziewczyny tak powinno być;) Syntja spoko, teorie da się opanować. Pójdziesz na kurs to pewnie wykładowca sprzeda Wam pare sztuczek dzieki którym będziesz mogla lepiej zrozumieć pewne rzeczy bo nie zaczełaś jeszcze kursu?

Gość a ile masz wzrostu Fucking Ama
bo jak mniej niż 185 cm to ciezko ci będzie kogoś znaleźć. Dziewczyny wolą wysokich

Gość POMARANCHA
Fucking no czyli mamy praprzyczynę braku dziewczyny u boku w takim razie trzymam za Ciebie kciuki:) Na pewno uda Ci sie nabrać pewności siebie. Pierwszy krok masz już za sobą: chcesz! a chcieć i działać to móc;)

POMARANCHA-nie,dopiero 3 miesiace przed 18 czyli w przyszłym roku :(

Gość frappe*
a może to jest tak, że masz jakiś kompleks, wcale nie związany z tematem, a po porstu cały czas zwalasz to na nic nei znaczace prawo jazdy? bo jesli znalbys swoja wartos to mialbys gdzies ten swisteg i jezdzil autobusami/tramwajami/taksowkami. tymczasem szczesliwie zycie wiazesz tylko i wylacznie z posiedaniem tego papierka. nie mozesz zdac, wiec to jest rownaznaczne, ze jestes skazany na zyciowa porazke?! a moim zdaniem sam sie pograzyles i powinienes inaczej na wszystko spojrzec. zaczac od tego, ze jestes fajnym facetem , a los jest w Twoich rekach.

Gość POMARANCHA
Syntja rok szybko zleci a jak masz do tego taki zapał to pewnie szybko dostaniesz prawko:)

zobaczymy :) pewnie za rok wejde na kafe i zaloze temat jak niektorzy ze oblałam:P

"posiadanie prawka nie ma nic wspolnego z atrakcyjnoscią u kobiet znam nawet małzenstwo w którym mezczyzna nie ma prawa jazdy i jest wozony przez zonę i nie ma zadnych kompleksow na tym punkcie" Ja bym tak nie mógł, chyba bym się przy niej czuł jak zero, czułbym się przez żonę zdominowany i traktowany przez nią jak jej dziecko

Gość POMARANCHA
karetki to też samochody i co? niosą za sobą śmierć? A kierowca zabija wszysktkich pod rodze?

Gość POMARANCHA
no, przypadek 1 na 100 rozumiem ze lepiej było by gdyby lekarze do chorego popierniczali z buta? i szli by 2 dni? dobra dam se siana bo dla mnie ta dyskusja jest bezcelowa

Gość POMARANCHA
to teraz sypnij przypadkami gdzie karetka URATOWAŁA KOMUŚ ŻYCIE

Gość vvvvv
Idź powiedz rodzinom osób, które zginęły w tych wypadkach, że powinni sie cieszyć bo karetki ratują życie.

Gość POMARANCHA
Poza tym z tego co widzę wypadki karetek nie były z winy kierowcy karetek tylko innych kierowców którzy ni usunęli się z drogi czyli słamali tym samym przepisy

Gość POMARANCHA
to wyobraź sobie że na swiecie nie ma ani jednego samochod jak dojedziesz do pracy? jak dojedzie do Ciebie lekarz? jak dostaniesz zawalu albo bedziesz ppotrzebować lekarza to powiesz zeby nie przyjeżdżał bo niesie za sobą śmierć?

Gość vvvvv
Wole umrzeć na zawał niż w wypadku. Na zawał umiera sie mniej więcej w wieku 50lat, a samochód może zabić nawet dziecko.

POMARANCHA, czemu "oni" mnie pogrążają?

I czemu mam lecieć do psychologa?