Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem.....

bebolku jak mozesz pokazywac publicznie NAGO swoje dziecko??

Polecane posty

Gość nie rozumiem.....
no bo MATKA ktora umieszcza zdjecia swojego dziecka nago jest normalna??? a czemu nie umiesci swoich zdjec????

Gość nie rozumiem.....
no wlasnie!!! dzieci sa zawsze piekne dla swoich rodzicow... chyba nie zdajecie sobie sprawy jakie to zagrozenie jest dla waszych pociech

Gość taka jedna............
wydaje mi sie ze jakby umiescila swoje zdjecia nago to by nienadazyla telefonu odbierac z ofertami.......

Gość tu jest bebol
ofertami???przeciez bebolek jest kwadratowa (czyt.gruba,tlusta.nie atrakcyjna )

oj wlasnie bede sie zwijala ,bo moja gwiazda wstanela i trzeba na spacerek sie wybrac ,wieczorem moze poczytam co tu sie dalej dzieje

Gość Chyba lepiej będzie jak
wstanęła? Cóż to za słowotwórstwo....

nie mam polskich znakow ,bo ja Emigrantka jestem.

Gość Chyba lepiej będzie jak
jeśli chodzi o to, ze się podniosła to piszemy/mówimy wstała a nie wstanęła.

Gość griszka
tu nie chodzi o polskie znaki :/

a to dziekuje bede wiedziec na przyszlosc ale nie chcialabys posluchac jak syn mowi po polsku ,bo az niekiedy sama sie zastanawiam co on do mnie mowi,ale ciesze sie ze wogole cos po polsku umie mowiec

mowic..............co nie

Gość tu jest bebol
ps.kasieczka stopka ci nie wyszla :D jaki chcesz zrobic kwiatka to robisz nawias kwadratowy -wpisujesz kwiat bez odstepow 🌻

Gość nie rozumiem.....
jak nie widzisz?? a nie widzisz nagiego dziecka??

chmm... chodzi wam o te dwie fotki gdzie maly jest kąpany???bo wiecej nagich zdjec tam nie ma, chyb ze przeoczylam

Gość tu jest bebol
jezeli ogladam fotki ze stopek dziewczyn to tylko te ktore mnie interesuja,ktore wydaja sie ciekawe(wiadomo ;) ) a nagie dziecko nie jest dla mnie ciekawe ,wiec nie wchodze w te zdjecia-nie powiekszam ich.jetem mama 2.5 latka i nagie dziecko to dla mnie nic zlego,to tylko slodkie,kochane malenstwo.ale moze faktycznie dla pedofilii ..choć watpie zeby pedofil czytal kafeterie ;)

pytanie do zalozyciela topicu skoro tak bardzo cie bulwersuje publikacja tych zdjec to po jaka cholere powielasz linka i pokazujesz komus zeby mogl to zobaczyc bo dla mnie to nielogiczne :O

Gość nie rozumiem.....
tak sa 3 zdjecia nagiego maluszka!! przeciez to jest naruszanie praw dziecka!!! jak znajde gdzie to napewno to zglosze

Gość nie rozumiem.....
a kto ci powiedzial ze ja je powielam???????????????? wzyciu bym tego nie zrobila!!!!!! bo dla mnie to jes nienormalne

zgadzam sie z Haris Pilton. Tworzenie tego typu topikow powoduje wieksze zainteresowanie niepowolanych osob, a rozpowszechnianie cudzych zdjec bez zgody autora to dopiero karalne :classic_cool:

nie przesadzajcie, to tylko 2 fotki i czemu tyle szumu??chyba kazdy wie jak wyglada taki dzidzius nago...

jak bez zgody autora? przeciez autorka zdjec sama je dala do neta zeby pokazac swiatu i kazdy ma dostep do nich

Gość nie rozumiem.....
jak chcecie to to zgloscie ja ich nie wklejam a ten topik ma sluzyc temu by niektore matki zastanowily sie nad tym co robia myslalam ze matka chce chronic swoje dziecko przed pedofilami a tu widac ze jeszcze zdjecia im podaja

skoro fotki sa w stopce, to wejdz i popatrz, ale nie kopiuj ich na innych topikach, bo to jest wlasnie karalne....kapewu?

Gość nie rozumiem.....
glupota ludzka nie zna granic.... a potem sie dziwia ze siec pedofiska rosnie i te strony nielegalne ktore zakladaja istnieja wlasnie przez takie puste kobiety ktore rodza dzieci po to zeby ich nagie zdjecia pokazywac publicznie... a tak wogole to dla czego zadna z was nie pojdzie do sklepu czy na spacer z nagim dzieckiem??

Gość nie rozumiem.....
ja ich nie kopiuje!!!!!!!!!!!!! jak chcesz to poros zeby sprawdzili kto je kopiuje!!!!