Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SE K750i

ERA-Karta SIM nieaktywna-bez powodu

Polecane posty

Gość SE K750i

Czy ktoś może mi pomóc? Nie wiem co się stało z moją kartą SIM Era TAK TAK-mam telefon Sony Ericsson K750i zakupiony z półtora roku temu na allegro. Simlock jest od Ery. Otóż dziś nie wiem dlaczego ale zaczął mi się wyświetlać tekst Karta SIM nieaktywna. Wcześniej tego dnia, było w porządku, dzwoniłam i pisałam eski. Nie mówcie, że wyłączyli kartę, bo była regularnie doładowywana kwotami rzędu 25-50 zł czyli przedłużające "umowę". Karta SIM miała ważność do października przyszłego roku. Oczywiście dzwoniłam do Obsługi Abonenta Ery ale czekanie 10 minut na zgłoszenie się konsultanta (który w końcu się nie zgłosił), w przypadku, gdy płacę normalnie za połączenie z deczka nie wchodzi w rachubę. Czy ktoś miał wcześniej taki przypadek bo mnie zaraz kur**ca strzeli.

Mam taki sam probelm 10 min tez załozyłam o tym temat ale nikt mi nie odp. właśnie sie ździwiłam ze masz ten sam problem w tym samym czasie. Kurde co sie dzieje z tymi kartami.

Gość mam to samo..........
!!! cieszę się że nie jestem sama... do ery dodzwonić sie nie da :(

Gość SE K750i
No to chyba wina naszego "kochanego" operatora :O. Niech mi tylko spróbują powiedzieć, że nic się nie da zrobić z moją kartą. Mam ten numer od wielu lat i nie wyobrażam sobie, żeby go zmieniać do cholery! Czy ktoś jeszcze z takim problemem?

Gość trzeba to
raz tak było jakiś miesiąc temu nie działłała w ogóle mi karta heya i moim znajomym z abonamentu ery poszłam do salonu facet przepraszał że to problem z nadajnikiem czy coś tam i że trzeba czekać a widzę że to już nie raz tak nie wiem czy mają zakłócenia jakieś a na pewno straty mają zaj..te po takim dniu jak nawet przez godzinę ludzie nie dzwonią, era jest do.....

Gość SE K750i
Mam nadzieję, że to tylko wina jakiegoś głupiego nadajnika... A ten BOK to Era może sobie w d*pę wsadzić. Niedojże, że trzeba płacić za połączenie to jeszcze żaden z konsultantów się nie zgłasza.

Gość trzeba to
to sa gn..je z tej ery krwiopijcy naszych pieniedzy,

Gość SE K750i
Widzę, że jest temat a propos Heyah też. A Heyah chodzi na łączach Ery nie? No kurna co oni tam wyprawiają.

Gość SE K750i
Czekać i być odciętym od świata :O. Dobrze, że chociaż net działa :D.

witam w klubie, ja mam karte z heyah :O i nie dziala jakas godzine temu zaczal mi sie wyswietlac komunikat "rejestracja karty sim nie powiodla sie" zastanawiam sie czeeeeeeeeeeeemu :(

Gość SE K750i
Mojemu facetowi też działa, też ma w Erze. Mamy po prostu pecha :O. Fju Fju wiesz, że Heyah to coś tam od Ery więc Era coś spartoliła :O.

wiem, heyah ma zasieg ery :O ale zawsze mnie spotykaja takie rzeczy... no mojej kolezance tez normalnie dziala tylko mi nie...mam nadzieje ze to naprawia, bo ja numeru nie zamierzam zmieniac ani nic

Gość SE K750i
To fajnie masz :D. U mnie nadal to samo-Karta SIM nieaktywna. Ech :O.

Gość mam to samo..........
u mnie tez juz dziala co za dziadostwo

Gość SE K750i
No cóż, karta SIM mojego faceta również padła. Chyba szykuje się jakaś większa awaria :O.

Gość Plus
takie rzeczy, tylko w Erze hahahaha

Gość SE K750i
Dokładnie Plus. I to już nie pierwszy raz, kiedy coś nawala w Erze. Ale tak źle jeszcze nie było :O.

Gość ja tak mialam w orange

Gość Pizza pilne
ja mam era tak tak i działa

Gość przecież Heyah to jest
własność Ery. To jest ich marka:P A dzisiaj mieli awarię, zresztą nie pierwszy raz, z miesiąc temu w części województwa lubelskiego tez było to samo :classic_cool:

Gość aniula 2008
Witam ja też miałam taki przypadek tyle że w orange. okazało się że musiałam rozbroić telefon czyli wyjąć kartę i baterię i potem poskładać od nowa. Tak zrobiłam i jest ok. podobno czasami styki śniedzieją czy coś takiego. powodzenia

U mnie juz działa. Wyjełam karte i jeszcze raz włożyłam i już działa !!! wy tez tak zróbcie !!! bo innaczej wam sie nie przestawi samo.

Gość szymonski
ja też mialem ten problem z kartą sim, lecz gdy wyjąlem i wsadzilem za drugim razem karte i baterie to wszystko bylo dobrze