Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfhskahfsa

czy ktoś z was tańczy hip hop?

Polecane posty

Gość Piotruś Ban chwilówo
A już w ogóle wyleciał polski hiphop śmierdzący szczochem spod bloku z wielkiej płyty :o Całe szczęście, takiej fali syfu na polskim rynku muzycznym nie było od czasów Disco-Relax na Polsacie :classic_cool:

Mów dalej :classic_cool:

Gość kfhskahfsa
chyba lepiej wiem co sie teraz słucha, skoro sama mam 18 lat, chodze do szkoły z 18 latkami, moi znajomi to 18 latkowie, wiec no sorry ale wiem czego słuchają A techna i housa słuchają (na w pół z hip hop'em) z gimnazjum I nie umiecie czytac? Nie wiecie jaki jest temat? Zapytałam sie czy tanczy ktos z was hip hop, jesli nie to spieprzaj z topiku, a przynajmniej nie pieprz mi o czymś, o czym mam doskonałe pojęcie, w przeciwieństwie do was.

Gość rockman
A już w ogóle wyleciał polski hiphop śmierdzący szczochem spod bloku z wielkiej płyty Całe szczęście, takiej fali syfu na polskim rynku muzycznym nie było od czasów Disco-Relax na Polsacie zgadzam sie z Piotrusiem hh to wyjatkowe gówno,ktore nigdy nie powinnozaistniec w naszej kulturze.

Gość kfhskahfsa
liże woźne ze szkoły po łydkach i zagryzam kredą :classic_cool:

piotrusiu pierdolisz:D polski hip hop wcale nie wyleciał, dzieciaki z gimnazjum tego słuchają, wiem co mówię bo sama tam ucze

Ty kochana nie masz zielonego pojęcia, jesteś jakąś debilką z niszowego liceum na prowincji i się wymądrzasz tutaj jak wiejski filozof :classic_cool: Ja mam informacje bezpośrednio z jednej z kluczowych wytwórni i wiem że hiphop jedzie w dół, "artyści" kontrakty podpisują coraz krótsze i za mniej kasy, a wiesz co to oznacza? Że moda na hiphop ma się ku końcowi Czy ci się to podoba czy nie 🌼

Gość Steve bocian
najwidoczniej nie wiesz.a moze powtarzalas kilka razy klase i teraz ty masz 18 lat a koledzy z klasy po 12-13 ?

Moda na hh będzie póki jest zapotrzebowanie na hip hop, a jest wielkie, czy wam sie to podoba czy nie. Ja tej muzyki nie słucham, jakos za bardzo mi sie nie podoba, ale jednak dzieciaki to uwielbiają, tak samo polski jak i amerykański

w temacie, Doniu, liber, verba, czy inny bardziew to nie hip hop to hiphop polo. Jesli ktos jeszcze w polsce robi hip hop to peja i liroy. co do liroya nie jestem pewna po podobno mial juz z tym skonczyc. kiedy ja miala 18 lat to w mojej budzie słuchało sie reagge :) stokroc lepsze od hip hopu :classic_cool:

Zozoll gadasz jakieś głupoty, pewnie uczysz na wsi zabitej dechami, a tam wiadomo - zawsze jesteście opóźnieni o kilka lat :D

Jeżeli dobrze pamiętam to w zaśmiardłej Polsce najwięcej hiphopu sprzedawało się na przełomie 2004/2005, od tamtej pory sprzedaż maleje

nagadam wam - kiedy wreście zrozumiecie, ze są rózne gusta. Niektórym sie to podoba, innym nie, ale trzeba to uszanowac. I mówienie, ze kiedys sie tam czegos słuchało i to było stokroć lepsze jest bezsensu, bo tak mozesz uwazac ty, ale nie wszyscy. Ja np nie cierpie reagee, juz wole hh, za którym i tak nie przepadam

Gusta gustami a moda to zupełnie co innego, widze że niczego nie załapujesz, czego uczysz w tej szkole? WF-u? :o

Niestety muszę sie zgodzic ze młodziez słucha teraz house' u, techna, dancu, wiem na przykladzie mlodszego pokolenia mieszkajacego ze mna pod jednym dachem :)

pudło, ucze w Wrocławie, w jednym z lepszym gim. a w zeszłym roku w lo. Wiec akurat o tym wiem, nastoletni chłopacy jak i dziewczyny przeciez wam nie beda słuchali boba marleya czy erica claptona, to nie ten czas. Dla nich najlepsze jest to co modne, czyli techno, hause, i hip hop, którego chyba jest najwiecej.Zresztą to sie da zobaczyć na ulicach. Te wszystkie 'dresy' słuchają wyłącznie hh, z nielicznymi wyjątkami

Gość Steve bocian
nagadam wam a Ty czego sluchasz?

No bo teraz jest fala na house, niedawno zwłaszcza na electro house, ale ogólnie house jest teraz na górze jako cały gatunek. To łatwo zobaczyć po tym jak wyskakują zupełnie drugorzędni artyści jak ostatnio Sinclair Didier ("odkryli" jego kawałek który powstał dobre półtora roku temu :o)...

Eric Clapton to stary dziad Bob Marley nie żyje więc już nic ciekawego nie nagra. Wcale się nie dziwie że tego nie chcą słuchać.

dobra, ide juz stad bo to sie robi coraz załosniejsze...niektórzy wiedzą tyle co przeczylają w jakimś szmatławcu, czyli tyle co gówno, a bardzo filozofują. Pogadajcie sobie sami o czyms o czym nie macie pojecia

Gość Halina ___
Zozoll hip hop juz dawno jest skonczony pogodz sie z tym wreszcie.Juz tylko garstka ludzi tego slucha.

młodzież to teraz słucha Tuska a nie hip hopu :o zreszta hip hop to straszny badziew,czy to w wydaniu Doniu czy Pei,brzmi tak samo - spuszczana woda z klopa.

Zozoll ale musze ci przyznać że idiotka z ciebie, piszesz "CHŁOPACY" i uczysz? To ciebie trzeba uczyć, gałganie :classic_cool: Żegnamy 🌼

Gość Halina ___
🖐️

ktos pytal czego słucham, ja słucham tego co mi sie w danej chwili spodoba, nie mam ulubionego rodzaju muzyki :classic_cool:

Gość elkaolka
buhahaha - piotruś ban - ile ty masz w ogóle lat co, ze sie tak madrzysz?:D pierdolisz jak nie wiem:D lol...teraz w sumie wiekszosc słucha techna jakiegos, ale duzo tak jak ktos tam mówił słucha hip hopu, nawet polskiego, z mojej klasy chłopacy to praktycznie tylko hip hop sluchaja:d hip hop nie odchodzi, a jesli nawet odchodzi to ludzie, przynajmniej w moim wiekyu to słuchają