Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfhskahfsa

czy ktoś z was tańczy hip hop?

Polecane posty

Gość Halina ___
techna tez juz ludzie nie sluchaja 🖐️

Gość elkaolka
i mam 16 lat...nie 'mądrujcie' sie tak dziadki, bo wam żyłki pierdyknął:D

Gość Halina ___
ta jasne

elkaolka- dody albo feela słuchasz,bo przeciez przy dodzie jeszcze mozna kupe zrobic spokojnie,przy hh juz nie

Gość elkaolka
jak masz 16 lat to pewnie sluchasz dody jelsi to miało byc smieszne czy inteligentnte, to wyprowadze cie z błędyu - nie było:O zaaaal dupe sciska jak sie rpzeczyta takie komenty:O:O:O

Gość Halina ___
ale Tokyo Hotel lubisz przyznaj sie :classic_cool:

wieje nuda--------------->>>>> mówisz ze przy hh czlowiek zbyt zestresowany i sie sKupić nie moze? :D :D :D

Gość Piotruś Ban z pracy
Jak się dzieci bulwersują słodko :D

elkaolka-------->> to straszne doprawdy ze dupe zal ci scisnal, i jak teraz baki bedziesz puszczac? :D rozerwie cie :classic_cool:

nagadam - coś w tym rodzaju... te dźwieki rodem zpola bitwy : łup łup łup... joł ziom,joł ziom...jak bym słyszał ludzi którzy kapia sie w kloace ni no...na samą mysl o tych tekstach rodem z pod trzepaka mnie skręca ...

Gość Jaksice87
hmmm....cos mi sie wydaje ze juz nawet komentarze 16 są na wyzszym poziomie od niektórych starszych osobników (mam tu na mysli wieje nuda, nagadam wam, czy pana piotra) no to tyle nie w temacie W temacie - tancze od 8 lat break dance, a co?

Gość Halina ___
A teksty piosenek (piosenek?) nie pokrywaja sie z prawda.Twierdza ze pija wodke z ziomalami po klatkach schodowych a prawda jest taka ze jedynym trunkiem jaki dane im bylo w zyciu skosztowac to barylki o wyszukanym smaku owocow lesnych :D

Gość Piotruś Ban z pracy.
Jaksice87 balasie jeden :o Co ma breakbeat do hiphopu? No chyba niewiele, to zupełnie inne gatunki

Jaksice87 - tancz sobie jeszcze kolejne 8,nikt Ci nie przeszkadza przeciez a zdanie o tej"subkulturze" mam takie a nie inne i basta. Jaka kultura/hip hop/takie i komentarze. ;-)

Halina to było mocne. kongratulejszons!! :D zawiało nuda ------->> zapraszam, ale tem niewiele do czytania raczej do ogladania :)

Gość Jaksice87
breakbeat?? chyba break dance i z hip hopem ma bardzo duzo, to pokrewna 'rodzina' Wieje nudą - a poznałaś wg ta kulture? cos pisałas o seansach odwykowych, wiec mi sie wydaje ze gówno wiesz. Jakie jest o czymś pojęcie, a nie jaki jest hh, takie są komentarze.

Jaksice87 taaa rodzina :D Weź nie pieerdol, widać że w ogóle się nie znasz. Breakdance to taniec pod kawałki breakbeatowe, takie jak stare electro, nu skool breakz z UK albo florida breaks Hiphop to powolna zamuła, jest grubo za wolna na breakdance i nie ma związku między tymi gatunkami :o

Gość Jaksice87
haha, dowiedz sie co to jest, poczytaj, pooglądaj...hip hop za wolny:D naprawde gówno wiesz

Nie ucz ojca dzieci robić, pało bita :D

duszek123123 - nigdy niczego nikomu nie zazdroszczę,takie mam zasady.Jak mi się cos podoba czego nie mam,starm sie to mieć,ale nie za wszelka cenę.Bez desperacji. A o Twoich osiągnięciach to nawet słowa nie znalazłem,więc skad takie przypuszczenia ? :-p nagadam - zawsze cos sie znajdzie do poczytania,a oko też czasem lubi zobaczyc cos ładnego.:D O autorce jdnakze tam mało :-p i Fota niewyraźna...

Piotruś Ban z pracy: toś pierdolnął... to akurat jest kawałek breakbeatowy, tańczębreaka od 5 lat, hip- hop od 2. a ta muza jest do bani...

No to mówie że to jest breakbeat i właśnie do tego się tańczy breakdance, teraz załapałaś? :classic_cool: