Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfhskahfsa

czy ktoś z was tańczy hip hop?

Polecane posty

Gość 46cm biceps
ee tam.Siednij se :D

Left by an asshole... nawet jak ktos nie wie to są google. A czy Ty wiesz w jakim metrum sa Twoje wygibasy? Wiesz kto to był Vivaldi,Eric Clapton? Wiesz co komponowal Chopin? Czy polonez to polski taniec ?

Gość Piotruś Ban z pracy.
HH nie ma nic wspólnego z breakdancem ale takiemu tłukowi jak ty i tak się nie wytłumaczy. Breakdance się tańczy pod breakbeat który jest muzą elektroniczą, bez pieerdolenia smutów do mikrofonu i ma średnio tempo 120-135, a hiphop to zamuła w tempie 80-100, max 105, czyli jest za wolne na breakdance, ale ty parówo będziesz dalej swoje

wrocilam na chwile A czy Ty wiesz w jakim metrum sa Twoje wygibasy? Wiesz kto to był Vivaldi,Eric Clapton? Wiesz co komponowal Chopin? Czy polonez to polski taniec ? co racja to racja

Gość Left by an asshole...
w metrum 3/4 zazwyczaj wiem kim byl Vivaldi, zdarza mi sie sluchac klasyki, Claptona rowniez, przyklady jedne z popularniejszych i kazdy dres spod kiosku Ci odpowie ze ich zna 🖐️ czy wiem co komponowal Chopin? nie, no skad moglabym to wiedziec, jestem spolecznym marginesem (patrz wyżej 🖐️) nie, nie polski.

i po co te sarkazmy? uwazasz ze jak ktos tanczy hh to jest ograniczony? zdziwilabys sie....

zaraz mi piotrusiu powiesz że breaka nie zatańczy się przy muzie hip-hopowej... jaki de... byłeś kiedyś na jakiś konkretnych zawodach? widziałeś występy hh ze wstawkami break? skąd masz te swoją nieomylną wiedzę? to było aktualne 15 lat temu człowieku... nagadam wam: deep pourple, led zeppelin, chubby checker, bil chaley, Robert Nesta Marley, king krimson, eagels... i wiele wiele innych znam

Gość 46cm biceps
imponujesz mi swoja wiedza.naprawde🖐️

znasz czy sluchasz, bo to lekki difference :D

nagadam wam: pozatym raz w miesiący prowadzę imprezy "lata 60' 70' 80' " więc nie staraj sięwmyszać że jak ktoś tańczy hh, elektro i break to jest tępakiem.

Duszek to nie moja wina złamasie że 8 lat tańczysz breakdance i nie wiesz do czego :D Ogarnij sie, może za często się betonisz ziołem i nie wiążesz faktów od tego otumanienia :classic_cool:

Te imprezy to chyba w wiejskiej remizie, obowiązuje strój wieczorowy gumiaki polowe i strój do pylenia stonki :D

a ile ty tańczysz? ile tak cokolwiek tańczysz że jesteś taki obeznany? 8 at breaka nie tańczę, a ty specjalisto? do czego robisz rzeźnię?

i jaki oldschool puszczasz na tych imprezach? chetnie uslysze co wspolczesne nastki uznaja za "oldschool" :D

:D

Gość a ja sobie obserwuje
ten temat:) Left by an asshole... ile masz lat?

23 :)

Gość a ja sobie obserwuje
a ja tylko dodam,ze kazdy ma po czesci, troche racji w tym co mowi.....ale breakbeat narodzil sie bardziej z d'n'b.....nie do konca ale taka jest prawda;)