Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janet jackson

chce miec faceta ktory nie chce miec dziewczyny

Polecane posty

Gość janet jackson
głowna zasada takiego zwiazku o jakim mowie to: JESLI MOWIE CI "NIE", TO NIE PYTAJ DLACZEGO "NIE", NIE STRZELAJ FOCHA BO "NIE", TYLKO ROZUMIEJ I SZANUJ TO "NIE"

Gość kolega.1
i kolega ma racje - to nie jest zwyczajny zwiazek. taki jak inne. I to nie jest tylko seks, czy tylko kumpelstwo, jak wiele niedojrzalych osob moze pomyslec... Dobrze to ujelas:-) szczegolnie to ostatnie

Gość janet jackson
kolego, nie wiem bo normalny swiat mi sie za bardzo nie podoba;)

Gość kolega.1
dlaczego nie?? Moze nikt ci nie pokazal ze w realnym swiecie mozna sie duzo duzo lepiej bawic niz w necie? tutaj tez jest fajnie bo anonimowo ale zycie jest duzo lepsze

Gość janet jackson
aaa to masz na mysli? Myslalam ze chodzi Ci o to czy w realnym swiecie rozumielibysmy sie tak jak teraz piszemy. A mi chodzi o to, ze nie chcialabym nikogo poznawac, jesli juz, przez neta.

Gość janet jackson
wiem ze to sposob poznawania ludzi jak kazdy inny. Ale mnie do takiego sposobu jakos nie ciagnie.

Gość janet jackson
jesli juz poznalabym kogos takiego o jakim mowie, to mysle ze nie byloby tak pieknie jak sie pisze...

Gość janet jackson
ale moze by bylo;) jesli tylko szczescie by mi dopisalo... to by bylo moje idealne zycie - z kims, ale sama...

Gość kolega.1
troche sie zgubilem nie wiem w koncu czy szukasz kogos takiego czy tylko o nim marzysz ale wiesz ze to nie jest mozliwe zyc w takim zwiazku bo ja mysle ze sie da

Gość on znudzony i zniechęcony
Odsmażając kotleta powiem, tyle nie chcę mieć dziewczyny, ponieważ, narazie, nie chcę byc ograniczony w jakikolwiek sposób. PS taki związek niemiałby, żadnego sensu. To niebyłby związek więc nie można mówić że chciałabyś mieć faceta tylko, że chciałabyś mieć coś do odskoczni od rzeczywistości w postaci faceta z którym tylko sypiasz i cię nic nie łączy. Błąd zawsze jest zazdrość. Pzdr.

normalny facet na takie coś nie pójdzie, no bo niby jaką rolę miałby pełnić - zaspokajacza na żądanie?