Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zywieckupastrong

KALKULATOR ROZMOARÓW STANIKOW, WYSZLO MI 65G !!!!!11

Polecane posty

Gość zywieckupastrong

wyszedł mi rozmiar 65G:O a nosze zawsze 70C. mam pod biustem 70 a w biuscie 89 .

Gość duell
a daj jakis link do tego kalkulatora

No cóż, są takie rozmiary :) G,H,I,J,K itd :) To już nie te czasy, że w sklepie tylko A,B,C,D leżało :)

Gość zywieckupastrong
mam normalne średnio duze piersi, jak to G ?

No cóż, to zależy od tego jaki masz obwód pod biustem i w biuście, nawet dziewczyny, które myślą że mają mały biust mogą się zdziwić :). Ja sama byłam zaskoczona że mam 80G, zawsze myślałam że mam DD, tylko staniki jakieś takie szyją niewymiarowe :D. A tu się okazuje że jest coś dalej ;)

Warto odwiedzić fora z tej strony co podałaś :). Lobby Biuściastych i Lobby Małobiuściastych. Dowiesz się ciekawych rzeczy od nich :)

Gość z 75 A do 60D
dzięki dobrym radom zmieniłam stanik z 75 A na 60 C, a po 2 miesiącach musiałam zmienić na 60 D, bo mi piersi "urosły" warto nosić dobry rozmiar, polecam ! Zyskacie nowe, większe i ładniejsze piersi !

a mozecie mi powiedziec gdzie we wrocku jest sklep ze stanikami na takie rozmiary?? albo wogule gdzie jest taki sklep?? bo ja sie w polsce jeszcze nie spotkalam,maja do rozm D najwieksze

Przejrzyj ten wątek: http://tiny.pl/89mx \"Juz za momencik, już za chwileczkę\" ;) pisząca w nim Madziaost otworzy sklep stacjonarny we Wrocławiu :) Sklepy stacjonarne z pełną rozmiarówką sa też w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Zielonej Górze. A już sklepów internetowych, polskich i brytyjskich to jest mnóstwo, opisane są tutaj: http://stanikowe-sklepy.blogspot.com/