Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmutnataka

co mam zrobić???

Polecane posty

Gość jasmutnataka

czuję się samotna:( nie mam z kim rozmawiać, co nie powiem to nikt nie zwraca na to uwagi! jestem nudna? głupia? czy może brak mi pewności siebie? a może nie umiem rozmawiac? wiem że pewnie jestem kolejną z tysiąca takich nieudaczników którzy zakładali tu tego typu posty ale może mi ktoś pomoże???

Gość jasmutnataka
czy tutaj też mnie zlekceważą?:(

Gość Piotruś Ban....... .. . .. ..
Kokaina zmieni cię w dusze towarzystwa

od dawna masz takie poczucie? ile masz lat?

Gość jasmutnataka
lat mam 18 zawsze miałam z tym problemy, ale próbowałam to zmienić w ostatnim roku to się nasiliło, był okres że miałam kompletnego doła,

jeśli uważasz to za problem poszukaj pomocy, porozmawiaj z psychologiem. Zastanów się co zmienić. Ja z nikim nie rozmawiam i przyzwyczaiłam się już. Kiedy nie ma się nic do powiedzenia, to naprawdę lepiej milczeć.

18 to niewiele. A rodzina? też czujesz się przez nią ignorowana? Może jakaś terapia?

Gość jasmutnataka
uważam to za problem bo nie potrafię się z tym pogodzić, i nie chcę tego, czuję się źle iść do psychologa nie mam na razie możliwości, moi rodzice nie zapłacą za wizytę

Gość jasmutnataka
z rodzicami nie mam najlepszych kontaktów, z innymi bliskimi dogaduję się dobrze

ja mam dziesięć lat więcej. Gdybym zrobiła coś ze swoją psychiką gdy byłam w Twoim wieku, może nie przeżywałabym takich męczarni...

Gość jasmutnataka
nawet nie chcę myśleć, że mogę to przeżywa w przyszłości...:O boję się że przez to będę samotna bo nigdy nikogo nie poznam

Gość jasmutnataka
już pytałam o psychologa... nie mam największych możliwości, mieszkam w małej miejscowości na uboczu:O

Idź do psychiatry i poproś żeby ci zapisał jakieś mocne benzodiazepiny, to cię powinno odpowiednio nastroić :classic_cool:

:D nie martw się na zapas tym co w przyszłości.

Gość jasmutnataka
perła mam na myśli ciągle męczarnie spowodowane poczuciem odrębności, samotności... to że ciągle będziesz próbować dotrzeć do ludzi, a mimo tego oni nadal pozostaną wobec Ciebie obojętni

Widać że troche z tobą nie halo, dlatego konsekwentnie polecam tą wizyte u psychiatry :D No chyba że wolisz dalej być taka jak jesteś :classic_cool:

Gość jasmutnataka
Piotrusiowi podziękujemy ;) ciesz się, że ty masz dobry humor 🖐️

Gość jasmutnataka
a po co zakładam topik? to jasne że nie chcę taka być i jak już to wizytę u psychologa bo psychiatra to najwyżej może mi psychotropy wrzucić

No bo tobie są potrzebne psychotropy, a po psychologii to oni sami nie potrafią się zdiagnozować a co dopiero zrozumieć twoje problemy kobieto, ogarnij sie

Gość jasmutnataka
mam przyjaciół znajomych niby też, ale chodzi o to, że nie potrafię rozmawiać na luzie w sensie 'gadka szmatka' jak nie ma tematu to ciężko mi cokolwiek z siebie wydobyć, poza tym zawsze czuję się gorsza i głupsza, bo moja przyjaciółka to jakby wszystkie rozumy pozjadała czasem mnie wkurza:O

Psychotropy cie nie ominą :classic_cool:

Gość jasmutnataka
Piotruś może napiszesz coś od siebie, widzę, że masz luzackie podejście, mógłbyś się podzielić jakimiś wskazówkami jak już a nie wyjeżdżasz z psychotropami;)

to chyba nie jest tak,że ludzie ignorują. To my tworzymy wkoło siebie barierę. Jasmutnataka- w rejonowej przychodni powinni Ci udzielić informacji gdzie najbliżej możesz szukac pomocy. Trzeba o siebie walczyć, głowa jest częścią ciała i też może się popsuć.

Ile płacisz temu psychologowi? :D

Psychotropy czasem nie są złe. To,że się je bierze nie znaczy że jest się czubkiem. Na efekty psychoterapii trzeba czekać nawet lata:(. Tabletki w trudnych sytuacjach pozwalają funkcjonować.