Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bugs Bunny

Jestem w kropce.

Polecane posty

W moim przypadku nie istnieje pojęcie \"przepracowania się\". Spokojnie, czego nie zdąże dzisiaj zrobię jutro. Z takim podejściem przynajmniej w najbliższym czasie zawał mi nie grozi.

Zwolnij geronimo. Nikt Ci zdrówka nie zwróci. Tak jak kiedyś już pisałem \"robota ni zając\". Kolejne fotki zaraz.

No tak. Zapomnialem, że Jesteś \"zołza\". Takiej to chyba nic nie ruszy? Ale masz serduszko miękkie? Czy raczej z kamienia?

Nie no przerażasz mnie!!! Obojniak!? Myslałem, że jesteś silną i dobrze wiedzącą czego chce kobietą. A tu proszę jakie wyrachowanie.

Zaczynan się Ciebie bac! Masz \"pazurki\", którymi potrafisz niezle drapac. Nie chciałbym wpasc w Twoje \"szpony\".

Wiesz co? Tak sobie myślę, że Ty chyba nosisz jakiś uraz w serduchu. Dlatego Twoje topiki są co prawda mądre, rzeczowe i sensowne ale pozbawione ciepła. Tak je odbieram.

hmmmm wytłumacz topiki - chyba, że masz na mysli POSTY.... to wtedy ok kumam ..a co do urazu to byc może masz racje... i dlatego nalezy byc zawsze na dystans, żeby nikt nigdy nie mógł cie skrzywdzic i nie było ci przykro.. to o to chodzi najbardziej .. ale to sie nie tyczy was, tylko mnie. hmmmm czy to az tak widac?

Dlaczego nie dla Ciebie. Masz aż tyle obowiazków? Rodzina? Praca? Co Cię hamuje? Oj kochana więcej wiary w siebie. Zaufaj życiu. Idz przez życie a nawet biegnij. Bo za jakiś czas może okazac się, że jest już za pózno. Spróbuj ponownie zaufac ludziom. Otwórz się trochę.

Traktujesz życie może to dziwnie zabrzmi - \"materialnie\" i broń boże nie chodzi mi o pieniądze. Traktuj zycie bardziej otwarcie. Nie znajduję odpowiedniego slowa (przez ten prawniczy bełkot). Jak ja nie cierpie swojej pracy. Ale nie o tym. To, że kiedyś dostałaś \"kopa\" od życia po wnikliwym przeanalizowaniu pewnie okaże się, że sama Byłaś sobie winna. Byc może nie zasłużyłaś na TO. Ale stało się inaczej. Teraz się mscisz - tylko na kim czy na czym? Pomyśl przez chwilkę.

Fakt, trochę zeszliśmy z tematu. Ale chyba dobrze, że możemy pogadać o wszystkim. Może się mylę ale wydaje mi się, że Jesteś mocno \"wkurzona\" na mnie.

Jesteśmy właśnie na \"wypadzie za miastem\". Aga bierze prysznic. Za chwilkę wybieramy się na wycieczkę rowerową po \"Szwajcarii kaszubskiej\". Co się wydarzy pózniej? Kto wie. Życzę wszystkim wspaniałego i udanego weekendu.