Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 5, 2008 Dorota Wellman & Marcin Prokop gdzie jest Dorota i co to za mosiek zamiast niej??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*campini* 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=527059 wczoraj zasłabła w trakcie programu i leży w szpitalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrehrehre Napisano Wrzesień 5, 2008 nareszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 5, 2008 :( strasznie ją lubię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrehrehre Napisano Wrzesień 5, 2008 a ja nie.i ciesze sie ze w koncu zniknela z anteny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 hrehrehre>>> chyba masz problem z analizą wiadomości :o zniknęła ale niedługo się pojawi znowu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mózina 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 i dlatego właśnie większość społeczeństwa nie płaci abonamentu :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 5, 2008 a wczoraj tak fajnie wyglądała... ;) uwielbiam ją głównie za poczucie humoru mam nadzieję że szybko wróci na wizję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrehrehre Napisano Wrzesień 5, 2008 mam nadzieje ze nie wroci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 5, 2008 no wiesz...:O dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrehrehre Napisano Wrzesień 5, 2008 po prostu nie trawie jej.podobnie jak tego typa ktory prowadzil dzisaj 'kawa czy herbata' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mnie zawsze wnerwiala Napisano Wrzesień 5, 2008 Iwona Schymalla, wyglada jak typowa pani katechetka. Pamietam jeszcze jak prowadzila kawa czy herbata z takim malem karakanem w okularach, komicznie wygladali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrehrehre Napisano Wrzesień 5, 2008 a teraz prowadzi co niedziele jakies religijne programy.odnalazla sie w koncu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwąka shemalla Napisano Wrzesień 5, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona i Paweł Napisano Wrzesień 5, 2008 to moja ulubiona para prowadzących Kawę czy Herbatę ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuleczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Iwona Smychalla i Paweł Pochwała- nadel prowadzą KAWA I HERBATA i to od dobrych \"paru\" lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona i Paweł Napisano Wrzesień 5, 2008 Nie obchodzi mnie jak wygladają. Maja sie sprawdzac jako prowadzacy program sniadaniowy i miec dobry kontakt z telewidzami, to im sie akurat udaje, tworzą zgrany duet ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzisiaj z Prokopem występował Napisano Wrzesień 5, 2008 Szymon Hołownia, jakiś katolicki (chyba...) publicysta. Ale on jest w porządku. Dobrze sobie radził:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prokop jak dzisiaj wywijal Napisano Wrzesień 5, 2008 z odkurzaczem, niezle sie usmialam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach