Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszka55

Zraniłam go. Jak to odkręcić?

Polecane posty

Gość miszka55

Jestem z facetem, który jest otyły. Na początku mniej mi to przeszkadzało, poza tym było założenie, że schudnie. Teraz w miarę tego jak już dłużej jesteśmy razem i wiadomo - wkrada się monotonia, tym bardziej wychodzi to, że on nie jest dla mnie atrakcyjny fiozycznie. Poprostu wszystko miedzy nami gra, dobrze się dogadujemy, rozumiemy, ale o tej jednej sprawie niegdy mu nie mówiłam. Zdecydowałam się dzisiaj, poniewaz mąż mojej koleżanki zaczął chodzić na siłownię, żeby jej się podobać - uważam, że to normalne, chęć bycia atrakcyjnym dla partnerki. Powiedziałam mojemu chłopakowi, że nie jest dla mnie atrakcyjny fizycznie, nie umiałam tego zataić:( On się obraził na mnie, nie chce żebym go wogóle dotykała, nie chce nawet ze mną rozmawiać:( Co mam zrobić??

Gość Piotruś Ban z Żymu
Rzuć tego zapoconego knura :o

Gość Piotruś Ban z Żymu
Ewentualni kup mu czipsy albo smalec na zgode :D

ciezka sprawa. urazilas meskie ego, oni tego nie lubia. No ale zapytaj go o co sie obrazil - o to, ze jestes szczera, ze nie chcesz przed nim ukrywac tego co ci nie pasuje? powiedz, ze ty dla niego lmalujesz paznokcie, robisz makijaz, bo wazne jest dla ciebie, zebyscie pociagali sie wzajemnie fizycznie. Nie wiem, bez sensu plote, nie wiem co masz zrobic. Wspolczuje:(

Gość miszka55
No właśnie, ja chcę się podobać i podobam jemu - to normalne:I(

Gość miszka55
up