Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agaata

Ile Trzeba Liczyć Na ŚLUB

Polecane posty

.... chodzi o przecietna a nawet skromna uroczystosc ile musimy miec pieniazkow na... obraczki, ubrania, msze, lokal, orkiestre itd... nie mam zielonego pojecia a powoli musimy sobie policzyc

Gość śniadanie na trawie
może w 15 tyś się zmieścisz...zależy w jakim mieście mieszkasz bo ceny wynajmu lokalu i ceny za osobę ( za talerz) są bardzo rozbieżne. Plus do tego wiadomo pozostałe koszty też są różne.

mieszkam pod Poznaniem. 15 tys to duzo ale mniej nbiz naliczyll moj facet - 27tys... ale ani on ani ja nie orientujemy sie w cenach. wczoraj ogladalismy obraczki to srednio 600zł za kazda w Aparcie.

Gość śniadanie na trawie
to wszystko naprawdę zależy, gdzie , co i jak! nie mam pojecia jak sie ceny kształtują w okolicach Poznania ale mogę Ci za przykład podać skrajne ceny w wawie. jedni moi znajomi płacili np. za osobę ok.100zł ( ale dodatkowo sami musieli znależć lodówki, bo pub w którym robili wesele nie posiadał aż takich ilosci aby przechowac jedzenie) drudzy zaś płacili 180 zł . Nie wiem jak sie mają inne koszta. Popytaj znajomych, może bardziej Ci się sytuacja rozjaśni co i jak!