Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to robicie

Ponad połowa Polaków nigdy nie widziała nago swojego partnera lub partnerki

Polecane posty

Gość Jak to robicie
"kobity przez te kościołowe zabobony w ogóle "tam" nie zaglądały " tylko, że religia w szkołach na prawach prawie-oboiwiązkowości to od nie tak dawna jest :-O Wcześniej była w salkach katechetycznych i szkoła nie pilnowała życia religijnego uczniów. To jak się to wychowanie religijne udaje? Powinni teraz być sami aniołkowie...nieskalani, bo jakby większy nacisk...

słusznie. Porządne kobiety uprawiają prokreację w koszulach pod szyję, z dziurą wyciętą w tym gieźle w punkcie strategicznym, a na piersi haftem krzyżykowym wyszyte "Służba Boża" :classic_cool:

Gość Jak to robicie
Ondyna :-D :-D :-D :-D

Gość zielona krufka
i tylko w dni płodne kiedy chcą miec dziecko:classic_cool: jak już mają dziecko to po co....:D

Gość Jak to robicie
A mnie moja mama całe dzieciństwo chowała rączki, ze niby zmarznę :-D a mi było wiecznie za goroąco ... ... ... :-D :-D

Gość zielona krufka
mojej znajomej (wtedy miałam 20 lat) matka powtarzał zeby sie nie całował z chłopakiem bo uzna że jest łatwa i się z nią nie ożeni:classic_cool:

...i dlatego wyrosłaś na degenerucha i ciuchy w łóżku postrzegasz wyłącznie jako ocieplacz, albo urozmaicenie :D

Gość zielona krufka
miała 20 lat*

Gość A JA ODKAD PRZYTYLAM
jak zmienilam charakter pracy,mam problemy z seksem. Jestem pelna kompleksow. Myslicie ze to tak fajnie obnazyc sie przed facetem? Blokada totalna! Nie moge skoncentrowac sie na czerpaniu przyjemnosci, stres! On mnie kocha,ale widac po nim,ze podobalam mu sie wczesniej. Czasem zachowuje sie przez to niezrecznie w lozku,aby mnie nie zrazic,znajac moje paranoje :-( Rozumiem,ze mozna nie pokazac sie calkiem nago :-(

Gość Jak to robicie
Ondyna, 🖐️ i co gorsza, dobrze mi z tym :-D :-D :-D :-D

Jak to robicie, witaj w klubie :classic_cool: A JA ODKAD PRZYTYLAM --- przecież nikt nie potępia kobiet, które mają kompleksy i wstydzą się własnego ciała, wręcz przeciwnie :) Tylko tyle, że jest to problem, jak wiele innych w związkach, który para rozwiązuje wspólnie. I zakrywanie się od stóp do głów raczej go nie zlikwiduje. Przecież taki patent ani nie służy intymności, ani nie buduje kontaktu miedzy partnerami. Jakości seksowi też nie doda, prawda?

Gość Jak to robicie
'I ja odkąd przytyłam', skoro on cię kocha i nawet czasem zachowuje się niezręcznie, zeby tylko cię nie urazić to znaczy, że tak naprawdę prawdziwy problem jest wyłącznie w twojej głowie - szczerze współczuję Czy pocieszy cię fakt, ze ja aktualnie, o mało co, prawie dobijam do 90 kg, minęłam 85 chwilkę temu - c h o l e r k a, muszę coś ze sobą zrobić :-D Mam 168 i zawsze ważyłam 70 kg ... 😭 Ale w seksie mi to nie przeszkadza, wcale. Ani w nagości. "Grunt to się nie przejmować i w ciasnych butach nie chodzić."

Gość Jak to robicie
Wszystkich przeraziła moja waga ... czy co? ;-) Nie bójcie się są ciężsi i też się kochają nago ...

czemu niby, przeraziła? Dla kogo niby ma to mieć znaczenie, z wyjątkiem Ciebie samej i Twojego partnera? :) Ja uwielbiam ludzi, którzy nie ulegają presji, mają poczucie własnej wartości i nie wpadają w kompleksy. Mam znajomego, który zakochał się w najładniejszej dziewczynie na roku, zdobył ją w ciężkiej walce i od 14 lat są swietnym małżeństwem, z dwójką dzieci. On ma 163 cm wzrostu, ona prawie 180 i lubi chodzić na szpilkach. Mają klasę, dystans do samych siebie i stale się z siebie śmieją. Patrzeć, podziwiać i uczyć się od nich! :D

Moja przyjaciółka też ma słabość do facetów w typie dużego misia. Brunatnego, bo blondynów nie trawi :classic_cool:

Ale autentycznie nie wyobrażam sobie żebym miał wskoczyć do łóżka taki zupełnie nagi:O...przecież bez mojej pelerynki to zupełnie bez sensu:O

nie, no jasne, że bez pelerynki ani rusz :( I nauszniki też muszą być. I gumofilce.

Gość Jak to robicie
A bo się nikt nie odzywał ;-) Ondyna, twoja historia - pierwsza klasa :-) "zdobył ją w ciężkiej walce " -- chciałabym to zobaczyć, tą walkę ... nie znam twoich znajomych, ale juz mi się podobają :-)

:) walka była ciężka, bo panna już miała chłopaka i Tomek teoretycznie nie miał przy nim żadnych szans. Wziął ją poczuciem humoru, kreatywnością, luzem, empatią i pewnością siebie. Poza tym chyba dał jej właściwie wszystko, na czym jej w życiu zależało - o ile można to stwierdzić, patrząc z boku. W sumie prawie dwa lata to trwało, a my kibicowaliśmy po cichu ;)

Gość Jak to robicie
Myślę, że warto było to zobaczyć... "wziął ją poczuciem humoru" --->> mówią, że rozbawić kobietę to ją mieć Coś w tym jest - wiem po sobie :-D Ja wszystkim dziękuję za miłą rozmowę 🖐️ Lecę do domu uprawiać ten nagi seks ;-) 🖐️

nauszniki:O a jak ma mi niby wziąć ucho do buzi w nausznikach...czy Ty w ogóle Ondyno wiesz co to gra wstępna:O?

myślałam, że weźmie je do buzi razem z nausznikiem :classic_cool: Przepraszam za niedopatrzenie :D Jak to robicie ;)

Gość jak to wyrazicc
ja to latam nago po domu, tylko cos moi tesciowie ostatnio narzekaja :O o co kaman ? czy moje piersi im przeszkadzaja ???? przeciez zarzucam je na plecy i nie dyndaja 😭

Gość prawiczek i kropa 1987
ja tam chce moja partnerke ogladac nago i zeby ona mnie ogladala, ale chce byc jedynym, ktory widzial ja nago :D

Gość upupaepops