Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to robicie

Ponad połowa Polaków nigdy nie widziała nago swojego partnera lub partnerki

Polecane posty

Gość Jak to robicie

Ponad połowa Polaków nigdy nie widziała nago swojego partnera lub partnerki. Jak wy to robicie???

Gość ale ma kota
precz!

Gość beanie sigel
nie pierdol! haha ale jaja :D

Gość to nie jest muzyka
coż miłość bywa ślepa. A seks bez miłości to nie seks i ot cała tajemnica.

Gość Jak to robicie
Zabawne, że nie wierzycie :-D A takie dane na podstawie badań naukowych podał dziś seksuolog zaproszony do TV. Nie zaprzeczajcie - lepiej powiedzcie jak to robicie??? Przez dziurę w prześcieradle?

Gość to nie jest muzyka
Wkładamy kostium kosmonauty z wyprawy kosmicznej apollo 7. Bo w tym kraju posiadanie dziecka to istny kosmos.

Gość Jak to robicie
ten seksuolog to Marek Jasiński. Powiedział to w programie "Pytanie na śniadanie" podczas poruszania tematu karania za opalanie się topless to link do krótkiego opisu tegoż programu http://ww6.tvp.pl/4757,20080905785253.strona Szkoda tylko, ze nie podają tu tej rewelacji pana doktora Jasińskiego. "Od niedzieli na świnoujskiej plaży panie nie będą mogły opalać się bez staników. Jeśli przyłapie ich na tym policjant mogą dostać nawet 1500 złotych mandatu. Komendant świnoujskiej policji mł. insp. Waldemar Ratajczak uznał, że opalanie topless to nieobyczajny wybryk, który narusza dobre obyczaje. A za to - zgodnie z kodeksem wykroczeń - karane jest naganą, a nawet grzywną do 1500 złotych lub aresztem. Policjanci patrolujący plażę będą zwracali uwagę na panie opalające się bez majtek. Jeśli uznają, że któraś z pań narusza dobre obyczaje, to się tym zajmą."

Gość Jak to robicie
czyli nikt się nie przyzna :-D a w nocy pod kołdrą połowa Polaków ...

Gość pewnie badanie przeprowadzone
było na niereprezentatywnej grupie osób, np. na moherkach albo cos. :classic_cool:

Gość to nie jest muzyka
moze uprawiają w stanie skrajnego upojenia alkocholowego i nie widzą dokladnie .

Gość duża hela
ja nienawidzę pod kołdrą bo mi gorąco, poza tym nawet jakbym chciała to przecież jak się uprawia sex to kołdra spadnie no bo obydwie osoby sie ruszają .... chyba że istnieje sex nieruchomy... hmm dziwne

Gość Jak to robicie
no cóż, skoro takie dane podaje publicznie człowiek z tytułem doktorskim, pracujący na uczelni wyższej to nie mam powodu domniemywać, że badnia były przeprowadzone na niereprezentatywnej grupie :-O pozostaję w zadziwieniu ... A myslałam, że tak miał tylko mój mąż ze swoją pierwszą żoną ;-) A tu się okazuje, że to niemal reguła w naszym kraju :-D :-D

Gość to nie jest muzyka
Hela nie ćwiczyłaś jogi . Partner w pozycji motyla królewskiego porusza samym penem.

Gość ale uprawianie seksu pod koldr
musi być bardzo niewygodne.:o

Gość Jak to robicie
Nie wiem jak jest pod kołdrą :-D nie próbowałam ...

Gość Pan kołdra
Załuj dziewczyno żałuj nie wiesz co straciłać jak pod moim ciałem nie byłaś.

Gość sztuka teria
może oni tylko gacie zdejmują? a górę już nie :D

Gość Pan kołdra
ps Statystycznie licząc przy stosunku "od tyłu" połowa partnerów nie widzi drugiego , tybardziej nie widzi go nago.

Gość czterdzieści dziewięć i pół
znaczy się, że ponad połowa Polaków chadza do łóżka odziana w pidżamkę ładniejszą od własnego ciała? O_O a co w takim razie z Polkami?

Gość Jak to robicie
Polki? barchanowa koszula z golfem, do samych kostek ;-)

Gość TEZ MI COS
l czemu sie tak dziwic??? ja jak troche przytylam, nie wyobrazalm sobie kochac sie nago!!! jednak zamiast tego zakladalam polprzeswitujace sexy haleczki i byl odjazd seksualny na maxa! bez majteczek, odslanialam piersi i bylismy oboje super pidnieceni,a ja noe mialam paranoi, ktora moglaby przeszkodzic mi w osiagnieciu orgazmu, jesli bylabym calkiem naga!! TAKIE TO DZIWNE, ZE LUDZIE CZASEM NIE POKAZUJA SIE NAGO??? :-0

Gość eeeeno
eee to chyba niemożliwe :D

Gość Jak to robicie
"TAKIE TO DZIWNE, ZE LUDZIE CZASEM NIE POKAZUJA SIE NAGO??? " no, w czasie seksu to trochę, delikatnie mówiąc, DZIWACZNE.

Gość zielona krufka
ale chodzi o to że NIGDY a nie przez pół roku gdy akurat ci się przytyło i czułaś się źle:) może te 50% to ludzie 40+ ?:O bo młodzi to chyba nie....?

Gość Jak to robicie
Taaa, wiedziałam, ze pojedziecie po wieku :-D Ale my, ludzie po 40 też byliśmy młodzi ;-) wyobraź sobie :-D Wiem, trudno w to uwierzyć :-D Ale byliśmy...

Gość zielona krufka
nie jadę po wieku tylko się zastanawiam:P kiedyś były inne czasy-chyba,nie wiem bo nie pamiętam, 20 lat temu byłam w przedszkolu:P i jakoś nie wydaje mi się że teraz te wszystkie osoby dla których normalne jest pójscie do łóżka po miesiącu(a dla młodych to normalne)-akurat w kwestii nagości mają jakiegos jobla:)