Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to robicie

Ponad połowa Polaków nigdy nie widziała nago swojego partnera lub partnerki

Polecane posty

Gość drakula zew krwii
ja poszlam po tygodniu znajmosci i odrazu pokazalismy sie sobie jak nas Bog stworzyl :P:P

Gość Jak to robicie
zielona krufko, :-D wiesz nam 20 lat temu też się wydawało, że jesteśmy "rozwiąźli" w mniemaniu starych dorosłych i my to dopiero wprowadzamy rewolucję seksualną :-D :-D :-D A potem trochę obycia i rozmów ze starszymi ... i okazało się, ze to pokolenie moich rodziców (czyli waszych dziadków) żyło w epoce rewolucji seksualnej ... chyba wszyscy 20latkowie w każdym pokoleniu myslą, że ci po 40 to zramolałe zgredy, których seks gorszy - tylko, że tak nie jest :-D

a to ciekawe :D Niedawno jakaś nieszczęśnica z depresją poprodową błagała na erotycznym o ocenę swoich fot, bo po ciązy zostały jej rozstępy na brzuchu. Mężowi nadal bardzo się podobała i problemu nie widział, ale ona chciała potwierdzenia własnej atrakcyjności od ogółu :classic_cool: Wrzuciła foty - rozstępy minimalne, biust lekko wisiał, bo spory i ciężki, ale ogólnie rzecz biorąc była to całkiem atrakcyjna kobita. I wszyscy hurtem, jak chór grecki zaczęli krzyczeć, że z takim ciałem to do łóżka tylko w ciuchach, bo jest wstrętna i mąż ją rzuci! \"Może koszulkę kupisz, może jakiś gorsecik\". \"Ja to bym cię kijem nie tknął \"itd. I co się dziwić, że takie kobiety wolą w koszuli? :D

Gość Jak to robicie
dla mnie ciekawe jest, ze własnego męża się wstydziła, a publicznie na Kafe nie :-D :-D :-O

Gość zielona krufka
to ja nie mam pojęcie co to za ludzie:D nie znam tak pruderyjnych osób w swoim pokoleniu-za to matka koleżanki rzuciła narzeczonego po 4 latach po miesiąc przed ślubem chciał seksu,bo w końcu i tak zaraz ślub to w końcu można trochę wcześniej:D wydaje mi się że ona może jest osobą tego pokroju co to tylko dziecko zrobić pod kołdrą a potem celibat :D dlatego pomyslałam o osobach 40 + :)

na forach to gnoja wszytko rowno, mozesz byc miss world a znajda sie tacy co cie skrytykuja :-o w kazdym razie osoba, ktora boi sie pokazac nago partnerowi to ogolnie wydaje mi sie jakas spieta i zestresowana jaka jest wtedy przyjemnosc z tego? zreszta jesli sie z kims decyduje na wspolzycie to akceptuje jego wyglad albo mam cohote na ta osobe w 100% albo nie, to po co w ogole ten seks?

w sumie żyjemy w świecie, w którym ciało idealne jest wymogiem. Zwłaszcza dla kobiet. Widziałam niedawno jakiś program o chirurgii plastycznej w Stanach, pokazywali 16-tolatkę, ktorej matka dała kasę na operację warg sromowych. Dziewczyna chciała mieć idealne, chociaz jeszcze nawet nie współżyła i nie mogła swojej wizji własnego ciała skonfrontować z opinią żadnego faceta. To jest dopiero wyższa szkoła paranoi!

Ale też sami faceci się do tego przyczyniają. Dookoła (czyli w mediach) ciągle widzą te idealne kobiety i oceniają swoje partnerki coraz surowiej. Nie raz tu wyczytałam jak potrafią skrytykować swoje panny, choć sami wyglądają jak zapuszczone dziady i nie widzą w sobie żadnych wad.

Gość Jak to robicie
Ondyna, ludzi w Stanach to ja nigdy nie zrozumiem ;-) Jedno mnie przeraża, że my w Polsce rusyfikacji opieraliśmy się 150 lat, a amerykanizacja zajęła nam jeden miesiąc :-O ;-)

buhaah wlasnie niech szanowni panowie spojrza na siebie \dla mnie facet musi byc szczuply, czysty i zadbany i ma mi dac przyjemnosc:) ja nie oceniam niczyjego ciala jak sie pieprze:) wtedy sioe mysli o czyms innym:)

Gość Jak to robicie
"Ale też sami faceci się do tego przyczyniają. Dookoła (czyli w mediach) ciągle widzą te idealne kobiety i oceniają swoje partnerki coraz surowiej" a sugerujecie, że ci pruderyjni, co to tylko w ubraniu, są tylko w pokoleniu 40+ ---->>> ;-)

napewno nie:) ludzie maja swoje odbciia w kazdym wieku ale sie nie przyznaja do tego:)

Nie wiem, czy wiek ma coś do rzeczy. Po prostu kobiety bywają bardzo zakompleksione i nie chcą pokazywać się nago swojemu partnerowi. Czytałam o jednej kobiecie, co przez 2 lata małżeństwa nie pokazała mężowi piersi, bo uważała, że są brzydkie i współżyła w staniku :o Nie mówię, że faceci są winni kompleksów kobiety, ale sprytny facet wie, jak dowartościować swoją kobietę, a nie wpędzać ją w jeszcze większe.

Jak to robicie --- celna uwaga :D Wanda nie chciała Niemca, ale chetnie oddała się MacDonaldowi. Tamari --- moze to ma coś wspólnego z tą starą regułą, w myśl której kobieta powinna być damą w salonie, kucharką w kuchni, a w łóżku dziwką? ;) Tyle, że zgodnie ze stwierdzeniem Boya, często jej się myli. I staje się damą w kuchni, dziwką w salonie, a w łóżku kucharką. Najtrudniej jest po prostu być i nie rozmyślać za duzo o cudzych opiniach.

ja sie dziwie ze on z niej tego stanika nie zerwal:-O wspolzyc w staniku??????? no kurwa dka nmnie to abstrakcja pomijam szybkie numerki, gdzie sie zdejmuje tylko spodnie i majtki:P

wyszłam z kąpieli --- gdyby świat był pełen mądrych, światłych mężczyzn i kobiet pewnych własnej wartości, to wyglądałby całkiem inaczej :P A tak, mamy seks pod kołderką i koszuli nocnej /koszulce? :classic_cool: / i edukacjię seksualną na poziomie budki z piwem. "Chuj" przez H i święte przekonanie dużej części społeczeństwa, że kobieta sika pochwą :D

smiej sie ondyna ale znalam laske ktora majac 17 lat pytala w ktora dziure sie wklada tampon:-O

Gość Jak to robicie
Ondyna, o Wandzie i MacDonaldzie tez dobre :-D to o amerykanizacji niestety nie moje, ale mi się ten cytat podoba, bo niestety charakteryzuje rzeczywistość Tamari, a ja mam koleżankę, której mąż schował do brudów przeznaczonych do prania świeżutką piżamkę, bo nie chciał, zeby ona ją w ogóle wkładała ;-) to już u nas towarzyska anegdotka :-D

Gość A JAK KOBIETA
zalozy do lozka jakies seksowne ciuszki bielizniane,to nie jest ok? baby doll ktore przeswituje, ponczochy itd... dla mnie jak najbardziej ok i fajnie jest sie tak kochac. nie popadajcie w skrajnosc z tymi koszulami nocnymi :-0

Gość zielona krufka
to kobieta nie sika pochwą?:P :D

Gość Jak to robicie
Tamari, a ja się dowiedziałam co to jest tampon w wieku 23 lat :-D :-D :-D ale wtedy nie były popularne ...

:D :D moja teściowa jest farmaceutką. Kiedyś przyszła do jej apteki babka ok. 30-tki z receptą na jakieś lek w czopkach. Teściówka podała jej lek i zaznaczyła: - Ale proszę zwrócić uwagę, że ten lek jest w formie czopków. Baba: - To znaczy, jak? Teściowa: - No, musi go pani stosowac doodbytniczo. Baba znów: - To znaczy, jak? I tak przez półtora minuty. Wreszcie starsza farmaceutka nie wytrzymała i wypaliła: - Wsadzisz sobie ten czopek w dupę, kobieto. Rozumiesz? Baba pomilczała przez chwilę i pyta: - Ale w tą babską, czy chłopską? Dla niej dupa chłopska, to był odbyt. A babska - pochwa. Pewnie przez całe życie słyszała "babo, daj dupy" :O

Gość zielona krufka
miałam kumpelkę ktora nigdy nie stosowała tamponów bo to obrzydliwe i on sobie tam nic nie bedzie wkladać:D

Edukacja seksualna w mojej szkole wyglądała tak: Na jednej lekcji wychowawczej nasza wychowawczyni w 8 klasie (obecnie byłaby to 2 gimnazjum) przyniosła broszurki o dziewczynkach i chłopcach. Kazała osobno usiąść dziewczynkom, osobno chłopcom, rozdała broszurki i kazała czytać. W 8 klasie to już chyba wszyscy wiedzieli, skąd się biorą dzieci i co to jest okres, bo większość dawno miała :P Pomysł spóźniony parę dobtych lat.

Gość Jak to robicie
ja wkładam dla urozmaicenia seksowne ciuszki, ale przecież zdejmujemy je (razem ;-) ) gdy dochodzi co do czego - przecież nie będę się kochać z tymi szmatami ;-) no, zdarzało się nam w pełnym ubraniu ... jak było zimno :-D :-D

Gość zielona krufka
to ja miałam w 3 kasie LO 1 lekcję wychowania seksualnego na którym pielęgniarka powiedział wierszyk o tym ze należy się podmywac:D tyle:D