rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Może to trochę dziwne ale tak mnie dziś samotność przytłacza że zdecydowałem się na ten spontaniczny krok. Generalnie nie mam żadnych wymagań bo i niczego poza towarzystwem nie oczekuję. Może oprócz tego że z kimś przed 30 mógłbym się niedogadać, ale w sumie w kinie niewiele się mówi, prawda? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek czerwony 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Hhehe kino w antykoncepcji i plodnosci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onaonaona/ Napisano Wrzesień 5, 2008 a dlaczego taki samotny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 no faktycznie trochę spudłowałęm :))) nie znam się na technicznej stronie waszego forum, ale propozycja jest aktualna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 czemu samotny? cóż nie wyszło mi ostatnio w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 to jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 ok. pass Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 na kino??? nie poddawaj się jeszcze-może któraś się skusi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 a może ty się skusisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kciukiem 8 Napisano Wrzesień 5, 2008 ja bym z chcecia poszla, bo moj mnie wkurza, ale niestety do wawy to mam 7h jazdy autem ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 ale ja nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 hmm a ja do wawy mam 20min :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 no to faktycznie za daleko. w każdym razie dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 20 min? to wpadaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 facet urwałby mi głowę a Tobie co innego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mądralkalalala Napisano Wrzesień 5, 2008 ja tez mam kawałek :o niestety :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 to weź go do kina. dziś jest taki dzień że większość facetów ma ochotę na kino. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym chętnie poszła ale Napisano Wrzesień 5, 2008 do W-wy mam 150 km :( A na co chcesz się wybrać? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 nie sądzę on z pracy wróci dopiero po 21 ach samotność... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 szukam kogoś kto może. dodam że jestem normalnym całkiem miły gościem,chociaż każdu świrtak o sobie mówi :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 swoją drogą tyle osób pisze o samotności a nikt się nie zgłosił???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 samotność jest naprawdę do kitu. a może ktoś zna jakiś patant na to draństwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 eh... ja bym się wybrała jakbym mieszkała w warszawie... też lubie takie spontaniczne ruchy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym chętnie poszła ale Napisano Wrzesień 5, 2008 może po prostu nie ma nikogo z W-wy... ;) Ja chodze sama do kina, chociaż wiadomo, że w towarzystwie milej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 nie ma sposobu ale trzeba z dziadostwem walczyć ja niby sama nie jestem ale brakuje mi rozmów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 to chociaż piszcie że nie pójdziecie bo macie za daleko. to odwraca uwagę od samotności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brum Napisano Wrzesień 5, 2008 a na jaki film? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 to o czym chcesz pogadać-zanim się ktoś zgłosi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 no tak ja mam za daleko... katowice to stanowczo za daleko. Ale serio bym poszła... znaczy się nie wiem czy byś akurat mnie chciał bo coś mi się tam wyżej obiło o oczy że szukasz kogoś powyżej 30'stki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 a wybierz sobie coś. generalnie po większości filmów w multipleksach mam poczucie straty czasu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach