Gość samajaaaa. Napisano Wrzesień 10, 2008 hmmm nawet nie podzieliłeś się z nami wrażeniami po kolacji.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 10, 2008 Kolacja skonczyła się późno. Było pod każdym wzlędem super. Myślę że dobrze trafiliśmy - jedno na drugie. Wzbudziłem chyba zaufanie za pierwszym razem, bo nie każdy dał by się zaprosić na drugie spotkanie do prywatnego mieszkania -na szczęście nie jestem seryjnym mordercą :) Zaraz kolejne spotkanie ale już go nie opiszę bo jakoś mi niezręcznie. Ta sprawa staje się osobista... jestem za to otwarty na wszelkie dyskusje natury ogólnej. Np. o zaufaniu w dzisiejszym świecie. Bo taka forma poznawania \"kogoś\" wymaga dużego zaufania, prawda? W sieci można spotkać każdego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witaj rollo Napisano Wrzesień 10, 2008 chętnie przesłałabym Ci wiadomość e-mail ale chyba podałeś niewłaściwy adres :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 10, 2008 no tak szczegóły zostawcie sobie, aż taka ciekawość mnie nie gnebi i także jestem za podtrzymaniem tematu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 10, 2008 acha ale kciuki jeszcze potrzymam :) tak na wszelki wypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ta historia dowodzi Napisano Wrzesień 10, 2008 że czasami warto wyjśc z domu nawet wtedy, kiedy nie bardzo ma się na to ochotę :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę nie chce mi się Napisano Wrzesień 10, 2008 Dziękuję Wszystkim za bezinteresowną życzliwość :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 10, 2008 tylko nie uciekajcie z tematu. :) Miło poczytać jak się ludzie "odnajdują" na różne sposoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę nie chce mi się Napisano Wrzesień 10, 2008 ale też dziwnie pisać o tym na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 10, 2008 nie piszmy o Was :) ale to fakt, że jesteście dobrym przykładem na to, że czasami warto zaryzykować i wyjść z domu samotność w tłumie to coś okropnego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podniesiemy Napisano Wrzesień 11, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość To miłe że ktoś ku Napisano Wrzesień 11, 2008 pokrzepieniu innych, nie pozwala temu tematowi popaść w zapomnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 11, 2008 bo temat miły więc warto przypominać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milutki temat Napisano Wrzesień 13, 2008 kto jeszcze miał dobry start przez internet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmmm i nie ma cd Napisano Wrzesień 16, 2008 ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Może jest jednak jakiś Napisano Wrzesień 21, 2008 ciąg dalszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość likto Napisano Wrzesień 21, 2008 musi byc ciag dalszy Absolutnie wszyscy czekaja Cala polska czeka! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bardzo mnie ciekawi jak Napisano Wrzesień 21, 2008 rozwinęła się historia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JakoMuzykant Napisano Wrzesień 21, 2008 He he.. samotność w tłumie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dlaczego he he Napisano Wrzesień 21, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest trochę niezwykła Napisano Styczeń 8, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach