Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 EH... idę... Gdybyś umówił się ze mną poszlibyśmy na MAŁPY W KOSMOSIE! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę nie chce mi się Napisano Wrzesień 5, 2008 ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochę nie chce mi się Napisano Wrzesień 5, 2008 chodź a nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 jednak się udało-miłego wieczoru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 do zobaczenia! wszystkim dziękuję, miłego piątkowego wieczoru! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 temat zamykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 trochę nie chce mi się ja mieszkam w katowicach... więc dziękuję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 jak zamykam my chcemy wiedzieć jeszcze czy było miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 ej ej! zapomnieliście się umówić, jak będziecie wyglądać! Czerwona róża w książce czy coś w tym stylu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 no własnie, a realcji nie będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 obiecuję napisać... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 tylko biała koszula przy kasie jako znak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 ja myślę, że napiszesz coś nam się należy za trzymanie kciuków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 Jacy Wy wszyscy jesteście mili! zupełnie nie jak w internecie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 na starość się mądrzeje :D :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 e tam e tam... zostaw nam półlitra i idz, my tu będziemy was w duchu wspierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 itak uważam że najlepszy początek znajomości byłby przy małpach w kosmosie. hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 rozpijemy dopiszemy zakonczenie a ty sprawdzisz czy się zgadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 dodam ten topic do ulubionych i wieczorem sprawdzę jak się ta historia potoczyła :) (być moze realcja będzie dopiero rano....) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 ciekawy eksperment. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Wrzesień 5, 2008 e tam ciekawy! Poprostu ci kibicuję chłopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 rolllo leć już bo jeszcze się spóźnisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 5, 2008 a swoją drogą oby tylko ona przyszła :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 6, 2008 Otóż przyszła i okazała się niezwykle uroczą osobą z którą rozmawiało mi się wręcz doskonale. jesteśmy umówieni na środę celem wspólnego czerpania radości z jedzenia makaronu który specjalnie na tę okazję mam zamiar przygotować. co do filmu... widziałem lepsze. jak lubisz historie miłosne z życia nowojorskich elit intelekutalnych - wal bez zastanowienia. idę spać szczęśliwy pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 6, 2008 ufff troszkę się martwiłam ale widzę, że wieczór się udał :) oby tak dalej-trzymam kciuki :) ps. a co z tą panią "z poniedziałku"-zostanie samotna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkoda że nie powiedziałeś Napisano Wrzesień 6, 2008 Ja - pani z poniedziałku ;) sama zrezygnuję. Nie będę chłopaka w niezręcznej sytuacji stawiać. Ciesze się, że się dobrze bawiłeś - powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 dzięki Pani z Poniedziałku! Pozdrowienia dla Wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolllo 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Bardzo chętnie puszczę farbę na tyle na ile dyskrecja pozwoli... Jutro drugie spotkanie. Dała się zaprosić na makaron. Konkretnie z gorgonzolą. Będę musiał go zrobić z czego się cieszę bo lubię gotować szczególnie dla kogoś... A poza tym to cała ta historia mocno mnie ekscytuje bo nigdy nie umówiłem się z nikim przez internet i zawsze wydawało mi się to naciągane. A okazało się doskonałym sposobem na nawiązanie przyjaźni, który polecam wszystkim jej potrzebującym... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czyżby nie było żadnej chętnej Napisano Wrzesień 9, 2008 przez żołądek do serca :) makaron z gorgonzolą-pycha... czekamy na ciąg dalszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach