Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z wrocka

nietypowe pytanie

Polecane posty

Gość taka jedna z wrocka

Czesc, mam do was pytanie. Czy ktos z was byl, lub wie cos o egzorcyzmie? Czytalam duzo na ten temat na necie, ale chodzi mi o indywidualne przezycia. czy np trzeba na to 'wypedzanie' isc z osoba towarzyszaca? Jak sie czuliscie po tym? I w ogole. Niedawno sie umowilam z egzorcysta na to spotkanie, ale powiedzial ze to jest moja decyzja czy przyjde sama czy z kims i bede wdzieczna za jakiekolweik informajce.

Gość taka jedna z wrocka
no to jak wyjasnisz sytuacje taka ze w nocy slysze rozne odglosy, malo z siebie ze strachu nie wyjde i szarpanie za wlosy i dlawienie w sposb taki ze nie moge mowic? Pytam powaznie

Gość podnoszeee

ja bylam umowiona z egzorcysta, ale do tego nie doszlo, wiec nie oge powiedziec w sumie nic, ale dziwny byl juz pierwszy nasz kontakt, byc moze to zbieg okolicznosci ale...

Gość podnoszeee
na co niby mam sie leczyc? jestem normalna, tylko przerazona. no ale jesli ktos tego osobiscie nie doswiadczyl to nie moze zrozumiec :o

Gość podnoszeee
lamia2-- czemu nie doszło? stwierdzil ze nie ma w tobie zlego ducha czy sie wycofalas?

Gość niestety ale
potrzebny ci kaftan bezpieczeństwa i basen pod łóżko :D zwariowałaś kompletnie

Gość podnoszeee
niestety kazdego moze to dopasc, poszukajcie w google i poczytajcie... kiedys w metro (studencka gazeta - jakby ktos pyatl) napisali ze w naszym kraju wzrasta liczba ksiezy egzorcystow, ze wiekszosc ludzi uwazanych za psychicznie chorych i nie mogacych sie wyleczyc bodajze u psychologa, sa opetani.

Ja w zasadzie przypadkowo sie z nim umowilam przez jedna siostre zakonna, ktorej opowiedzialam, ze kiedys "bawilam" sie tarotem i od tej chwili przestalo mi sie powodzic. No w kazdym razie powiedziala mi, ze do nich przyjezdza ksiadz egzorcysta i wtedy miała jemu o mnie powiedziec jak również do mnie zadzwonic na tel komorkowy. To wazne, ze na komórkowy, tylko taki jej dałam. Po kilku dniach odbieram tel. w pracy, sluzbowy tel i ktos zamiast dzien dobry muwi szcześć Boże, odpowiadam , a ten ktos pyta o zakon klarysek, mowie, juz mialam powiedziec, ze to pomyłka i cos mnie wtedy oswiecilo i mowie dokładnie tak: Ja chyba wiem do kogo i po co ksiadz dzwoni. Gdy mu powiedziałam, ze ja jestem ta osobą, o ktorej sostra mu mowila, to zamarl na chwile. Czyli myląc numer tel zadzwonil dokladnie do osoby, nad ktora mial odprawic egzorcyzmy! ciekawe co? Przeciez to jest jak wygrana w totolotka, albo i nie. Ostatecznie do naszego spotkania nie doszło, bo przed takimi egzorcyzmami trzeba miec zaswiadczenie od lekarza psychiatry, ze jestes zdrowa na umysle. Ja poprostu nie znalazlam czasu na takie badania wtedy.

Gość po kąpieli
napisz meila do jakiegoś księdza. Na stronach religijnych sa podane takie meile.

Gość podnoszeee
lamia2 --> nie mam zadnego zaswiadczenia, ide na wlasna reke, tymbardziej ze w nocy maialm bezposrednie oddzialywania i jest coraz gorzej, ale powaznie trzeba miec zaswiadczenie?

no zeby odprawic egzorcyzmy trzeba wykluczyc chorobe. Pewnie wiesz, ze objawi sa podobne. A powiedz to sie stalo nagle?

Gość aaaaaa.........
ja kiedys zglosilam bliska mi osobe na takie oczyszczanie bylo to o tyle dziwne, ze przeprowadzone na odleglosc, a osoba ktorej dotyczylo wcale o tym nie wiedziala. Podchodzilam do tego sceptycznie i chyba nadal podchodze, ale jadnak nie mam zielonego pojecia jak inaczej wytlumaczyc to, ze bliska mi osoba zmienila sie po tym nie do poznania poprostu. Oczywiscie w sensie pozytywnym. Gdy nie ma sie gdzie zwrocic o pomoc czlowiek szuka przeciez kazdego mozliwego rozwiazania i zaczyna nawet wierzyc w to ,co dotad nie wierzyl ;) W kazdym badz razie duch zostal wypedzony - choc nie wiem nadal co tak na prawde sie stalo i co w rzeczywistosci pomoglo ;)

Gość ludzie błagam zrozumcie to
Te grzyby nie są jadalne!!! :-O

aaaaaa......... ja bym chciala ale sie boje, ze na poczatku mi pomoze, a potem wroci ze zdwojona siłą. Mi sie ciagle nie powodzi, cokolwiek bym nie robila :(

Gość podnoszeee
lamia , ze zdwojna sila to beda przychodzic jak nic nie zrobisz, wiem tez ze nic nie zszkodzi poddac sie takiemu czemus, nawet jesli jest sie zdrowym, i na dodatek nie pamieta sie nic z tego przestraszylam sie tym zaswiadczeniem

Gość podnoszeee
jak spie z rozancem to mam spokoj

Gość podnoszeee
szatan boi sie rozanca, ostatnio jak bylam poza domem, nie spalam sama, i nie wzielam rozanca, to mialm cos takiego ze jakby ktos mnie zaczepail z tylko palcem.... :o

Gość podnoszeee
tak dzgal po ramieniu z tylu

Gość aaaaaa.........
modlitwa na pewno nie zaszkodzi nie wiem dokladnie na czym polega Twoj problem, wiec nie moge za bardzo powiedziec nic konkretnego ale, jesli sie modlisz, mozesz sie modlic, to chyba dobrze ;) to znaczy - mam na mysli fakt, iz osoby opetane, odwracaja sie od wiary (delikatnie mowiac) bardzo czesto. Nie znam sie na tym. Poprostu kiedys nie majac innej mozliwosci, chwycilam sie "ostatniej deski" by kogos ratowac. To byl koszmar, cos okropnego, nie moglam na to patrzec i szukajac wszystkiego i wszedzie trafilam na temat oczyszczania. Dzis jest juz dobrze, stalo sie cos co pomoglo, nie wiem co ;) To bylo oczyszczanie ale nie przeprowadzone przez ksiedza, z pewnoscia nie ma to za wiele wspolnego z typowym egzorcyzmem - nie wiem... ale wierze w cuda od tamtej pory ;)

Gość podnoszeee
wybierajac sie na egzorcyzm trzeba isc z tym do ksiedza i tylko do niego, nie do tych prywatnych poniewaz oni nie modlac sie wypedzija duch i jednoczesnie mozw w niego wejsc zly duch od tej osoby i z kolei przekazac go nastepnej, dletego tzreba do ksiedza z tym

Gość ...DIAGNOZA...
CIERPISZ NA ZABURZENIA SCHIZOIDALNE, KTÓRYM TOWARZYSZĄ OMAMY WZROKOWE I CZUCIOWE. MUSISZ PODJĄĆ LECZENIE PSYCHIATRYCZNE JAK NAJSZYBCIEJ, GDYŻ STAN MOŻE SIĘ POGORSZYĆ. POZDR.

Gość podnoszeee
...DIAGNOZA....mam w glebokim powazaniu to co napisales/as mylisz brak wiary z choroba :o

Gość aaaaaa.........
zgadzam sie - ksiadz jest do tego najodpowiedniejsza osoba i wcale nie twierdze inaczej, opowiadam tylko, jak wygladalo to w moim przypadku. To nie byla osoba niewierzaca, ale nie byl to ksiadz. Decyzja podjeta byla pod wplywem chwili praktycznie, bo nie bylo czasu na szukanie i czekanie, trzeba bylo zrobic cos, zeby nie bylo za pozno. Pewnie dzis zglosialbym sie z tym do ksiedza - z tymze, ja wlasnie przez przypadek na to trafilam, bo w ogole nie bralam pod uwage zadnego opetania i oczyszczania. Z reszta to strasznie dluga historia. Autorko topiku udaj sie do ksiedza, pomoze Ci.

Gość Diagnoza ma rację
podobne objawy daje schizofrenia. Czemu tak bardzo boisz się zaświadczenia od psychiatry skoro jesteś przekonana, że jesteś zdrowa?