Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinna *

glosny sasiad, co mam robic, prosze

Polecane posty

Gość niewinna *

mam juz dosc :( moj sasiad ciagle puszcza glosna muzyke, w wakacje rozumiem to nie problem, moge to zniesc, ale zacznie sie nauka i znow bede miec problemy, nie moge sie skupic przy glosnej muzyce !! :( nie ma jak z nim gadac :/ to wyrostek, ma swoich kumpli, wyglada jak bandzior w ogole boje sie go, boje sie mu mowic, zeby przestal, juz raz bylam i dalej jest to samo, wiem, ze moge w tej syt. wezwac policje, ale czy on sie pozniej nie zemsci :/ :/ mieliscie moze podoba sytuacje, jak wybrneliscie ??? prosze pomozcie mi uzytkownicy kafeterii ... :(

Gość Oblech
Nie ściszy!!!!!!!!!!!! U siebie jest!!!!!!!!!!!!! :classic_cool: Świeci, mryga, aż się zdyszy :P

Gość niewinna *
ja tez jestem u siebie i mam prawo do spokoju i ciszy, w bloku nie mieszka sie samemu , mam go dosc :o

Gość Oblech
To poczekaj aż się zdyszy i .............. wyjeb mu sprzęt grający za okno. :classic_cool:

Gość niewinna *
tez o tym myslalam, ale nie dostane sie do jego domu :/ ciekawe ile kosztuje wyciszenie sufitu :o nie stac mnie pewnie :o :o :o 😭

Gość yaaallala
wyslij mu anonim , wydrukuj i podszyj sie za straz miejska , napisze ze sasiedzi sie skarza i ze jesli sytuacja nie ulegnie zmianie straz musi wzywac policje a tu juz beda wysokie kary

Gość glosny sasiad
i tak bede gral,co chce,jak chce.Z policja radze nie zaczynac,wrrrrrrrrrrrr