Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona .....

Chory sms ... cala dygocze ...

Polecane posty

Gość frytkaaaa
No właśnie policja nie ma co robic tylko takimi pierdołami sie zajmowac???? Bo w tym kraju ona nic nie robi, tylko chleje hah i taka jest prawda

Gość Ale lipa z tym telefonem
LG tez to ma zdjcia robi super i filmy dvd

Gość Ale lipa z tym telefonem
I ma internet gooqle map skypa youtuba i inne bajery

NIe wydaje wam się, że w tym temacie dyskusja na temat który telefon jest lepszy jest idiotyczna? Jesteście zadowoleni ze swoich telefonó, to ok. Ktoś będzie, poszukiwał telefonu, to to jest jedna z ofert. Są tam jescze inne telefony np z telewizorem. Każdy wybiera co chce. Trzeba zwracać uwagę co komu jest potrzebne i na ilość funkcji w stosunku do ceny. Jak telefon w jednym telefonie jest kilka nowości na polskim rynku dotykowy wyświetlacz i rozpoznawanie pisma ręcznego (do tej pory tylko w drogich modelach), TV, dwie karty SIM i inne, to warto rozważyć to jako jeden z zakupó. Jest wybó telefonów. Jak ktoś będzie chciał LG, albo Samsunga to sobie kupi tamte. Przy okazji, jak pisaliście o LG i Samsungu, to trzeba było podać model, sam jestem ciekaw ich funkcji i ceny, bo wtedy wiem co ewentualnie nastepnym razem sprowadzić. Już mam na oku fajny telefon. NIżej opis po angielsku. NIe ma klawiatury, tylko jest podobny do iPhona. Ma 2 karty SIM, TV, Mafic Caling, Menu na trząchanie telefonem....: Hot Spot Dual sim card work on the same time Bluetooth 2.0 Magic voice(child,young female,mature female,female,male,mature male,toneless,raucity) Simulated TV Hand shaking function Perfect metal hand feeling FM radio(can output voice) 16:9 WQVGA LCM support extend TF card to 8GB Language:English/Chinese Features 1.16:9 WQVGA LCM, 260k QVGA ; PX: 240*400 2.500 group contacts 3.T-Flash Card Suphporting,256M for free,support extend TF card to 8GB 4.1.3 Mega pixel camera for Picture & Video capability,solomobi.com test put out biggest size is 1280*960 5. Stereo Loud speaker, 64 chord ring tone 6. MP3 & MP4 player 7. GPRS & WAP connectivity, MMS Transceive 8. U disk support function to keep the information storage 9. Bluetooth 10.TV free,FM radio 11.calendar,To do list,Alarm,World Clock,Spotwatch 12.caller picture,caller Ring Tone,caller video 13. Telephone directories:500groups of contacts, support incoming call with big head sticker,group ring an Messages &Multimedia messaging:200SMS, support 100MMS; can use downloaded MP3 as SMS rings 14. Schedule power on/off: support to start/close under set time 15. Alarm clock:5 groups, support alarm clock when machine’s closed, can set from Monday to Sunday 16. Games: 3 common games,QQ games 17.More information: MP3, MP4, Handsfree, SMS group sending, Handwritting input, Bluetooth, GPRS download, MMS, GSM,Memory extended, calendar,calculator,currency converter,alarm clock, calculator, notepad,document management,16:9 screen ..... Specifications SPECIFICATION Network GSM 900/1800/1900MHZ SIZE ( L × W × H ) 110*58*17mm BATTERY Lithium Batteries1600mAh COLOR Silver,Gold STANDBY TIME About 240-320Hours TALKING TIME About 2-4Hours Cena po sprowadzeniu do Polski około 550 PLN. Bez Simlocka

ale przeżywacie> zenada, jesli pracujesz w policji to widac dlaczego takie sprawy trafiają do kosza :O niepowaznie podchodzisz do swojego zawodu :O i naprawde nikt nigdy nie dzwonil do swojej ofiary i jej nie straszyl? bzdury !!! bo dla niektorych psycholi na tym ta cala zabawa polega, zwierzyna ma sie bac, ma odczuwac strach a w koncu oblęd, jeden naprawde zaatakuje, drugi nie... ale do cholery jestes tylko policjantką nie psychologiem :O nie wiesz kto, co i jak to zrobi :O

"ale nie ma co się przerażać głupim smskiem, co wy myślicie, że my nie mamy co na policji robić tylko latać za facetami którym żeście wczesniej d**y dawały???? i powtarzam - ale przeżywacie trzeba było na wiejskie dyski w mini bez majtek nie chodzić, prowokować a teraz ojejku jejku dziewczynka się boi " i to niby mowi policjantka? :O czyli jak dziewczyna w mini przyjdzie zglosic gwalt to tez protokół wyrzucasz do kosza, bo pewnie sama gołą dupą prowokowala? :O powinni cie namierzyc i z pracy zwolnić, ale nie moja sprawa, zresztą nie wierze ze policjantka by to napisala :O

To nie policjantka, tylko pomarańcz, która pisze, że jest policjantką. Równie dobrze może napisać, że jest Lechem Kaczyńskim, kontrolującym chamstwo i głupotę w internecie :D

Gość ale przeżywacie
gówno wiecie miłe panie 🖐️ :classic_cool:

Gość zielona krufka
kłamiesz,ja jestem Lechem😡 :D:D:D

Ale tu nic nie ma w opisach tych telefonów jakie mają funkcje. Nawet nie ma ceny bez SIMlocka. Tej Omni nie mogę sprowadzić z Chin, bo celnicy prawdopodobnie nie przepuszczą, a tam jest znacznie tańsza. Te modele są zupełnie inne niz Flying. LG stawia na HSDPA, ilu uzytkowników kupuje telefon ze względu na szybki internet? Ilu non stop korzysta z internetu i HSDPA do videorozmów? Flying i Cool100 także są odtwarzaczami filmów i wykorzystują lepszy format kompresji od Dvix -H264 (Mp4): http://pl.wikipedia.org/wiki/H.264/MPEG-4_AVC

http://www.allegro.pl/item421831165_nowy_lg_viewty_ku990_divx_5mpix_24m_gwar_kevingsm.html Zobacz jaka jest jego cena. Ja z Flying chcę 629 PLN. Ponieważ gwarancję ma w Chinach, mogę opuścić do 599 PLN. Więcej użytecznych opcji za niższą cenę. Na marginesie: W pierwszym poście napisałem o nim odnosząc się do tematu pogróżek, poniewaz pozwala dziewczynie oddzwonić do sprawcy bez prezentacji numeru i dziewczyna może mówić męskim głosem strasząc sprawcę ;)

Gość o ironio....
chyba odbiegliscie od tematu! o telefonach gadacie, no nie.... ciekawe co z ta dziewczyna co zalozyla temat? jakos sie nie pokazuje

"przerazona ..... Przed chwila obudzil mnie telefon ... dostalam sms'a ... Masz przej**ane. Podskoczylas nieodpowiedniej osobie. Pozeegnaj sie ze starymi ... jestem przerazona ktos mi grozi ;/ dzwonilam do tej osoby ;/ i nie odbierala ;/ wiec napisalam sms'a ze to chyba pomylka ...to ktos mi odpisal ;/ Twoja stara miala na imie pomylka. Masz przej**ane. K**wa siedz w domu bo wiem gdzie mieszkasz. Dorwie cie na tych (nazwa mojego miasta ) ... Co robic ... zglosic to jutro na policje ? Chyba teraz nie mzasne ... cala dygocze od nerwow ;/ " Do mnie czasami też jakieś głupie esesmany przychodziły:P.Ale znacznie basrdziej się rozgniewałem gdy pokazło ż niby coś wysłałem,.Ja im tego nie puszczę płazem.

Gość Nienormalna jestes
Ale jakas kretynka ma lacha... Piszesz "ale przezywacie" glupoty i myslisz ze jestes fajna??

Gość przerazona .....
jestem, jestem :) Wczoraj dostalam kilka smsow od tej osoby ;/ tylko tym razem nie bylo w nich grozb ... ostatni sms brzmial TU SZYMON MAJEWSKI SHOW ... ZOSTALAS WKRECONA ;/ Chyba ktos sobie ze mnie jaja robil ;/ jednak nie wycofam zgloszenia na policji! Mam nadzieje ze dostanie sie tej osobie ! Bo swoje jednak przezylam ;/

Gość ale przeżywacie
a nie mówiłam że tak sie skonczy??? sprawa zostanie teraz umorzona ze względu na tzw "małą szkodliwość społeczną". Nie łudź się że policja ręką kiwnie :D "nienormalna jesteś" - kretynką jestes ty i wszystkie takie cipki twojego pokroju :classic_cool: 🖐️

Gość ale przeżywacie
tobie, regularnie, nie kojarzysz? :O

Gość hahhaaaaaahahhahahhaahha
ale prowokacja .... :o tak nagle tata wypił piwo... jasne, jasne... a ty się pocieszasz na kafeterii idź się poucz lepiej dziecko z czegoś... :o

Gość przerazona .....
Ale sie obudzila ;/ Bylam na policji rano po calej tej akcji ;/ Isama idz sie poucz gowniaro !!! Inaczej bys spiewala gdyby to Ciebie dotknelo !

Gość przerazona .....
Sprawa sie wyjasnila !!! I w sumie to nie wiem co teraz bedzie sie dziac ... Okazalo sie ze tym idiota, ktory pisal mi sms'y jest przyjaciel mojej bylej przyjaciolki z liceum( rok sie nie kumpujemy, bo ona mnie oszukala - rozstalysmy sie w klotni). Wczoraj dzwonil i przepraszal, chce sie spotkac przeprosic ... znam chlopaka i zal mi go troche ... Policja jeszcze do mnie nie dzwonila ... jutro pewnie to zrobia :)

Gość no to ktos ma przesrane
Twoja historyjka jest przykladem, tego co dzieje sie w przypadku glupich zartow.

Gość i co i coi i co

Gość hhhhhhhhyyyyyyymmmmmmmnnnnnnn
jabym chamowi nie odpuścił, chciał sie zabawić czyimś kosztem nich ponosi konsewencje

Gość 00000000000000000
znalazłam sie tu przypadkiem, kultura super, boiska nie ma w tej szkole?, rogu też nie?, aby popalić i poprzeklinać, WIELKIE DZIECI. I co powiecie swoim dzieciom też je tak wychowacie, WSTYD. Rozumiem młodość ma swoje prawa, ale żeby aż tak na piśmie - pomyślcie, jak to wygląda potem rodzice mają problem bo dzieci naważyły piwa. Uczcie się dzieci kochane na starość jak znalazł.

Gość 00000000000000000
do f23 po wakacjach i co kochanie?? wakacje stop kasy brakło i elokwencji, śmieci trzeba wyrzucać w miejscach odpowiednich, Kafe nie jest wysypiskiem.

Gość wpisz w google
naa poczatek wpisz nr w google jest mala szansa ze znajdziesz do kogo nalezy. ja tak zrobilam, facet dostawal smsy podejzewalam ze ma kogos na boku on uparcie ze to koles. wpisalam w googlei okazalo sie ze to laska odemnie z osiedla, numer znalazl sie na jakims forum bo chciala sprzedac kasiazki, bylo imie nazwisko i nr tel.

Gość ja sobie cos poprobuje
lapka.gif :) :D ;) :> :/