Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Espania

Czy są tutaj dziewczyny w wieku 15-17 lat będące na diecie?- zawzięte.

Polecane posty

Popieram:) ja tez ost klasa lo:) matutra studniowka, 18 to mnie czeka i tez chce schudnąc 3-4 kilo:) od poniedzialku ide na 10 dniowa:))

próbowałam 6 weidera ale nie dalam rady wytrzymac a na zdjeciach zamieszczonych w necie nie bylo widac zbytniej roznicy przed i po cwiczeniach:))

Gość Espania
Ale topik się rozwinął:) Ja w końcu chce pozanń jakiegoś fajnego chłopaka. Ze sczupłym ciałem bede się czuć pewniej siebie:) Fajnie że odchudzamy się razem... Już pokolacji... Kalafior, jajka koperek, pietruszka, wymieszać. Powinno być z majonezem ale... wy wiecie najlepiej;)

Dziewczyno z chlopakiem same problemy;) a po jakims czasie robi sie nudno:) lepiej isc na balet i wyrwac jakiegos na jedna noc:))

Gość Espania
Vanilla116, chyba masz racje;)

a tak powaznie to powiem tak: mam kolezanke, która na modelke nie wyglada, ja sama nie bylam chuda jak wyrywalam chlopakow:) a wystarczy fajny makijaz ubranie dobrane do sylwetki i mozna zdzialac cuda i kazdy koles Twoj:))

Gość Espania
Vanila 116, dziekuje za rady:* Póki co ide już na seansik;) Może jeszcze dziś tutaj zajrze, a jeśli nie to "dobranoc". Jutro napewno coś napiszę:)

No to do jutra:) mówie wam figura nire jest najwazniejsza:) udanego wieczoru i licznych podbojów;))

Heh.... Ja pierwszego mialam w wakacje po drugiej gim, nastepnego w 2=3 gim, hehe:) potem go zostawilam dla jego kumpla najlepszego bylam z nim 8 miesiecy i to byla big love, ale z mojej glupoty sie skonczyla:) potem w 1 klasie liceum mialam jakiegos radka, potem jeszcze jednego którego znów zostawiłam dla jego kumpla i jestem z nim do dzis:) hehe:) oprócz tamtego piatku co wyrwalam jakiegos mene:))

wyglad tak ale nie figura:) jak dziewczyna jest pewna siebie i usmiechnieta to dziala na xchlopakow jak magnez:) hehe:) liczy sie sex - appeal:)) hmmmm..... Bo faceci nie lubia zakompleksionych:)

Nie to ze powodzenie:) poprostu umiem sobie radzic w życiu;) jestem obrotna dziewczyna;) hehehe:)

Dobra ja to lece bo moja siostrzyczka (2,5 roczku) ciągnie mnie za rękę ze chce iść do babci:) pozdrawiam:))

ehh.. też bym tak chciała :( staram sie tez zawsze byc usmiechnięta i pozytywnie nastawiona do wszystkich. ale jakoś nie mam chłopaka, moze nie umiem go sobie znaleźć.. -to jest chyba ten problem wlasnie. hehe

Gość Esspania
WItajcie moje kochane...:) Czy ktoś tutaj jeszcze pisze?;/ Kurcze.. Ja jeszcze przed śniadankiem, planuje zjęśc troche płatków z mlekiem i 1 kanapke mini chleba razowego z serem białym ogórkiem i pomidorem. 55 kg:))))

Gość Michasia112931
hej, mam 16 lat, 165cm wzrostu i 61-62kg (masakra) też zamierzam schudnąć(najlepiej tak do min. 53kg) i lepiej dla mie jesli nie bede robic tego sama ;D PS 6W jest dobra, przez czas jaki ją wykonywalam w talii schudlam ok 7-8 cm :p

Gość Michasia112931
od poniedziałku zaczynam stosować diete 1000kcal, nie bede jesc po 17:00 i wieczorem 30-40min jogging, mam nadzieje ze wytrwam ;p moze ktos takze zabierze sie za 'bieganko'???

ja jestem na diecie 1000 kcal, ale czasem mi wyjdzie mniej czasem więcej waha sie tak w granicach 1300, ja kiedyś biegałam, aLE TERAZ JUż MI SIę jakoś NIE CHCE, ALE CHYBA zabiorę Simę z powrotem za to;d;d Michasia też tyle ważę i mój cel to 54 kg;d)