Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lonely woman

chyba lapie mnie na serio depresja

Polecane posty

Gość lonely woman

jakie sa tego objawy?obawiam sie ze moge zaczynac chorowac

mi nie chce się rano wstać z łóżka, zaczynam się wszędzie spóźniać, a mieszkanie zarasta śmieciami (nie mam siły sprzątać).

Gość lonely woman
siedze bezsilnie na krzesle,nie moge odejsc od kompa,nie chce mi sie ukladac wlosow rano ani malowac paznokci,duzo placze,mnostwo pale,malo jem

Gość lonely woman
kontakty z ludzmi mnie mecza ,boli mnie ich radosc

Gość lonely woman
nie jestem zawistna boli mnie radosc ludzi bo ja z siebie nic nie potrafie juz wykrzesac i czuje sie odmiencem

Deprecha, jak nic. Idź na długi, kilkugodzinny spacer (może jedź na grzyby?) Świeże powietrze i duużo słońca (póki jeszcze jest)

Gość Mnie też coś łapie
Dbam o siebie i dom, ale nie wychodzę z niego i ciągle chce mi się płakać :(

Gość gość
Rok temu skończyłam szkołę. Nie znalazłam pracy, nie dostałam się na studia. Od tego momentu coś było ze mną nie tak. Ogólnie zawsze byłam zamknięta w sobie ale wtedy strasznie denerwowali mnie inni ludzie. Czasem tak mną nerwy trzepały, że musiałam wyjść, inaczej wszczynałam awantury. Wszystko mnie wkurzało. Spałam całymi dniami. W nocy czasem nie mogłam a czasem przesypiałam cała noc i dzień. Wszyscy mówili mi, żebym wzięła się za życie ale ja nie widziałam jak. To nie było zwykłe lenistwo czułam się cały czas zmęczona, czasem brakowało mi powietrza. Szukając pomocy trafiłam na stronę http://moc-energii.pl i zdecydowałam się zamówić oczyszczenie aury. Pomogło. Wreszcie stałam się żywsza, i inni ludzie przestali mnie denerwować, po prostu nie zwracam uwagi na to co mnie wkurza. Czuję że w końcu idę do przodu.