Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokietka88

musze podejrzec faceta..POMOCY

Polecane posty

Gość kokietka88

Dziewczyny musze wlamac sie mojemu facetowi na gg, bo na bramke sms juz to zrobilam, ale nic tam nei bylo. Pisze on z pewna dziewczyna smsy i rpzmawia przez gg, ona jest z innego miasta ale nigdy nie pozwala mi przeczytac sms od niej ani nie mwi o czym rozmawiaja. Wkurza mnei ta sytuacja i musze dowiedziec sie o czym tak namietnie pisza... pomozcie!

Gość kokietka88
halo

Gość nie wtracaj sie

Gość kokietka88.
szpieguje faceta mimo,ze sama rozkladam nogi po dyskotece w Rypinie facetom w stuningowanych golfach II

słuchaj nie zastanawiaj się nad tym bo po co? wiadomo, ze sobie gruchają i facet cię zdradza. proponuję zakończyć znajomość nie odzywając się do niego, po prostu ulotnij się bez słowa jakby nigdy Cię w jego życiu nie było. tyle - co zrobisz - Twoja sprawa.

Gość kokietka888
nie wiem czy to jest karalne, probowlwalam z nim porozawiac na ten temat ale mowil tylko ze to kolezanka...z kolezanka nie pisze sie tylu smsow w ciagu dnia i nie przesiadueje wieczorami na gg, musze sie dowiedziec o czym gadaja bo mamy sie wyprowadzic niebawem razem i nie chce zeby mnei zwiódł...

Gość kokietka888
toi nie ja wyzej napisalam...

to ci mowie ze karalne... on ma swojego osobnego kompa czy razem macie?

Gość da sie ale on musi sie
zalogowac na twoim kompie i potem pobiera sie taki program do odzyskiwania hasla i po problenie!!!! uwazaj na to moj robil tak samo i potem byl romans :o postaw sprawe jasno, ze sobie nie zyczysz i takie tam inne, bo od tego sie zaczyna!!

Gość kokietka888
heh wlasnie wiem o tych programach... w sumie na bramke to sam mi dal haslo, ale na gg mi nie da:P wkurza mnei to ze gada z ta panna bo wychodzi na to ze ma przede mna tajemnice o ktorych nie chce mi powiedziec... wczesniej mowil ze on tylko ja slucha i jej doradza ale sam nie mowi o swoich sprawach...nie mogl lepszej sciemy wymyslec

no sciema beznadziejna, jak bym mojego slyszala a potem spotkania jak ja w pracy bylam , o wszystkim tak powaznie dowiedzialam sie jak w tel smsy przeczytalam, porazka.....

NIE POZWÓL SOBIE NA TO!!!!!!!!

Gość kokietka888
o lol, jak mnei oszukuje to tam mu w pysk chyba...;/

Gość kokietka888
albo i gorzej... dzieki za pomoc:)) i co jestescie razem czy jak?

Gość kokietka888
a jesli bym skopiowala jego instalke to tez by mi haslow tym programie wyskoczylo?:>

tak ale musisz razem ze wszystkimi folderami moj komputer/C/program files/ gadu-gadu jestesmy bo to moj maz i dziecko mamy ale tak mu dalam popalic ze dlugo na zadna nie spojrzy, niby do niczego nie doszlo, ale od tego sie zaczelo, gg potem smski w pore sie zorientowalam

nie lubei jak ktos gra ze man w ch*** :| tymbardziej ze jest to mi tak bliska osoba...a moze juz nie bliska jak zagaduje z jakas dziewczyna;/

Gość no ja obczaiłam
koles nie archiwizuje pewnie wiadomosci, taki glupi pewnie nie jest, zeby stracic na boku dymanko

przeciez nie poda mnie do sadu:( tymabardziej ze jak cos bedzie nie tak to i tak to wyjdzi ena jaw...

pomysl jaka mozw byc tego przyczyna, moze za malo poswiecasz mu czasu!! moj dlatego sobie znalazl taka, bo jak to stwierdzil nie rozmawialam z nim, ale ona suka chciala czegos wiecej, fakt ze nie kryl sie z tym, jak to stwierdzil chcial wzbudzic moja zazdrosc, choc nie tedy droga, ale faceci tak maja

Gość Ksiądz Robart
zaczarniłam sobie nick słuchaj nie zastanawiaj się nad tym bo po co? wiadomo, ze sobie gruchają i facet cię zdradza. proponuję zakończyć znajomość nie odzywając się do niego, po prostu ulotnij się bez słowa jakby nigdy Cię w jego życiu nie było. tyle - co zrobisz - Twoja sprawa. Twoje poglądy są żałosne. Jesteś na Kafeterii drugą lesbą p Chu.jowinie.