Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikola22_

moj chlopak woli ...murzynke!

Polecane posty

Gość nikola22_

moj chlopak zdradzil mnie z murzynka :o :o :o chodze razem z nim na tance, jakis miesiac temu zapisala sie nowa, wlasnie ta murzynka!!! i oni sie zgadali, widzialam ze na tancach sporo rozmawiaja, nie mialam nic przeciwko, ja tez gadam z innymi partnerami, ale niedawno on mi wyznal, ze chyba sie w niej zakochal !!! czuje ze on mnie juz z nia zdradzil, ze robili cos za moimi plecami, jestem zalamana... nie jestem rasistka czy cos, ale ta murzynka jest dosyc tlusta, ma duze usta i w ogole ...! :(:(:(

Gość gazeta wyborcza
W odwecie zdradz go z murzynem.

Gość nikola22_
chyba zamowie wizyte u chirurga plastycznego aby nastrzyknal mi dupe dziesiecioma kilogramami kolagenu

Gość hyhyhyhy
mmmm czarnulka :)

Gość Oblech
Też chciałbym z raz z czekoladą :D

Marzeniem kazdego,powtarzam,KAZDEGO faceta,jest przelecenie albo murzynki wlasnie,albo azjatki.Mezczyzni sa prosci,Mysla glowka,a nie glowa.On jest ciekawy,po prostu.Daj sobie z nim spokoj

Gość Ksiądz Robert
nikola22_ moj chlopak zdradzil mnie z murzynka chodze razem z nim na tance, jakis miesiac temu zapisala sie nowa, wlasnie ta murzynka!!! i oni sie zgadali, widzialam ze na tancach sporo rozmawiaja, nie mialam nic przeciwko, ja tez gadam z innymi partnerami, ale niedawno on mi wyznal, ze chyba sie w niej zakochal !!! czuje ze on mnie juz z nia zdradzil, ze robili cos za moimi plecami, jestem zalamana... nie jestem rasistka czy cos, ale ta murzynka jest dosyc tlusta, ma duze usta i w ogole ...! To zemsta za polskie dziwki puszczające się z murzynami.

Gość nikola22_
podszyww... a ja mam zalamke

Gość precz z Jarkiem84
pierdolonym nierobem,niewychowanym.

Gość hyhyhyhy
jak widze jarka_84: Sceneria: male dwupokojowe miedzkanie 48m2, w rzadko uczeszczanej dzielnicy niewielkiego miasteczka godzina 23:00 jarek wraca z popijawy z kumplami z pracy, wlacza komputer z drugiego pokoju dochodzi glos mamy: jareczku idz spac jarek: nie moge! mama: dlaczego? jarek: ktos w internecie nie ma racji!

Gość jestem w połowie romką
i muszę przyznać Sykstinajnowi rację. Faceci w Polsce bardzo lecą na ciemną karnację. Mam długie, czarne włosy, ciemną karnację, duże brązowe oczy, mówią, że jestem bardzo podobna do Nicole Scherzinger. Nie piszę tego, by się pochwalić, ale po to, by uświadomić niektórym, że tęsknimy za innością. Wiecie, miałam okres w swoim życiu, że mściłam się na 'białych" laskach. Miałam zawsze bardzo duże powodzenie u facetów i po prostu flirtowałam z nimi, nawet z tymi, którzy mieli dziewczyny (nic poza flirtem). Robiłam to wszystko z zemsty za okres dzieciństwa, kiedy to Polacy krzyczeli za mną "brudas", "murzyniątko" itp. Teraz tego nie robię, jestem w szczęśliwym związku od 4 lat z dobrym i wrażliwym facetem. Chcę tylko napisać, że oczernianie tej dziewczyny na nic się zda, a może mieć dla Ciebie fatalne konsekwencje. Piszę to z własnego doświadczenia...

Gość gtjugg
hyhyhyhy doskonale to ujelas hehehhee

Gość gtjugg
ile juz jestescie ze soba/

Od czasu do czasu uprawiam tez anal z Indianami z rezerwy oraz dinozaurami z Muzeum Narodowego by poczuc jakas nowosc. Gdy czuje ich jezory w mojej dupie to dostaje takiego powiewu egzotyka ze az hej.

Jarek,prostaku:) Nie przyznasz sie,ze takie jest Twoje marzenie? Kazdy bialy facet fantazjuje na temat seksu z dziewczyna o innym kolorze skory.Poczytaj troche o seksualnosci czlowieka,jezeli wiesz co to ksiazka,to raz,dwa,jednynym idiota tutaj jestes Ty. wspolczuje Twoim rodzicom tak niewychowanego syna...

nie wiem, co za idiota się podszywa. Jeśli ci to sprawia przyjemność, to ok. I tak widać, które komentarze to zwykłe podszywanie się, a które pisze autor.

A moj stary walil trupy w kostnicy. Bo tez chcial sprobowac nowosci.

Gość a niby murzuynka nie moze
byc lepsza od bialej? Tak jak kandydat na prezydenta USA okazal sie lepszy od setek tysiecy bialych?

Gość Jendrek z Odbytomia
do jestem w połowie romką: :)

Jarek, ty naprawdę jesteś idiotą. po: 1) Wszyscy ludzie są zwierzętami, niezależnie od rasy. 2) To nie rasa determinuje stawanie się dobrym człowiekiem. 3) Dla takich jak ty czas już się skończył, wraz z końcem II wojny światowej.

1. Widzę, że ominęły cię w szkole lekcje biologii. Bywa... 2. To twoja teoria, a raczej majak. 3. Na szczęście nie często spotyka się takie opinie, jak twoja. Jeśli to prowokacja, to marna.

kiedyś robiłam to z murzynem:) kochana autorku tematu

"Marzeniem kazdego,powtarzam,KAZDEGO faceta,jest przelecenie albo murzynki wlasnie,albo azjatki.Mezczyzni sa prosci,Mysla glowka,a nie glowa." nie marzeniem. po prostu ciekawym doswiadczeniem. nie kazda murzynka wyglada jak w videoclipie na mtv. przekonalem sie w anglii. i jakos ta ochota na to doswiadczenie mi zmalala.

Jaruś marzy o seksie ze mną, czyli swoją dupą. :classic_cool: A, że siedzi na mnie przed komputerem każdej nocy oddając się zakazanym rozkoszom ze zdjęciami pań pracujących w dyskontach spożywczych biedronka, do których tak tęskni układając pustaki na obczyźnie nic nie znaczy... Zresztą każdy wie, że Jarek nie marzy o murzynce. On chce MURZYNA :D

Gość buahaha temat założony o 23 56
i "cudem" dziarosław odpowiedział jako pierwszy :D qrwa dziarosław ty naprawdę marzysz o black&white :D:D