Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiabarbara

Nie pracuję, mam malutkie dziecko i mąż ma urodziny co mogę mu dać skromnego??

Polecane posty

Gość basiabarbara

Nawet coś sama bym zrobiła, na pewno ramka ze zdjeciem z naszą córeczką tylko coś jeszcze bym chciała do tego, brak funduszy niestety :( Mam nadzieję że mnie tu zaraz nie zrównacie z ziemią.

Gość tak tylko
Siebie mu daj:)romantyczną skromną kolację...lub jeśli Ci zależy bardzo,bardzo ja bym na Twoim miejscu porzyczyła..skromną sumke i kupiła drobiazg:)-powodzenia!

Gość ale czego ty od nas oczekujesz
nie wiem, czy zdjecie dziecka to akurat prezent dla faceta :o Raczej daj mu swoja pikantna fotkę ;)

Gość a ja robie zawsze
7 losów- np. talon na masaż, talon na wspólna kąpiel, na kolacje wg. jego życzenia, na list miłosny, na dzien leniuchowania, na dzien bez marudzenia :) - opcji jest wiele,a nic to nie kosztuje. tym sposobem mąz świętuje urodziny cały tydzien, wyciaga jeden los dziennie i cieszy sie jak dzieciak :)

Gość basiabarbara
Zdjęcie dziecka razem z nim oczywiscie :) No a oczekuję jakiegoś pomysłu na skromny prezent...

Gość basiabarbara
A jak tobisz te TALONY? Jako kartki papieru?

Gość a ja robie zawsze
tak, wybieram jakiś ładny papier, trochę grubszy i wypisuję na nim na co jest talon. potem ładnie zwijam w rulonik, przewiazuję cienka wstązeczką zeby jakoś to wyglądało i sie nie rozkładało juz :) wszystkie taloniki pakuje do jednego woreczka ( jakiegos ozdobnego oczywiście) moze też być mała torebka prezentowa. miłej zabawy. ps- u nas pomysł z talonami funkcjonuje w obie strony juz kilka lat- wole to niz jakis kupiony prezent. no i swiętujemy cały tydzien :)

Gość basiabarbara
Mogłabyś zdradzić jeszcze jakieś pomysły które można wpisać na te talony?? Jestem Ci bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc naprawdę świetny pomysł którego gratuluję no i mnie uratowałaś :) 🌼 Ale po coś skromnego do sklepu i tak polece tylko czy coś ja znajde taniego ehhh

pomysl z talonami jest przewspanialy!!! moj maz tez niedlugo ma urodziny, ach ale mu frajde sprawie!!!! a do tego jeszcze chce mu fundnac skok ze spadochronem z samolotu, moj maz jest extremalny. niezly pomysl, he!! ale za tolony DZIEKI!

Gość upppp ciekawa jestem
co na te talony wpisałaś kochana?

skok mam juz zalatwiony, w monachium gdzie mieszkam...tez z nagraniem. znajoma zrobila, video jest boskie, sama bym chetnie skoczyla ale przeraza mnie nie sam skok a wolne spadanie ktore trwa ok 3minut. chyba bym zwariowala!!! ciekawia mnie tez inne pomysly na tresc talonikow...

Gość a ja robie zawsze
wpisuje to co juz wczesniej wpisałam :) kurcze, nie pamietam wiele :) wiem ze mój maz najbardziej lubi talon na dzien bez marudzenia i dzien błogiego lenistwa :) robiłam jeszcze kiedys talon na zaspiewanie piosenki, talon na pilota ( on wybierał co chce ogladac przez cały dzien) talon na wyprasowanie 5 koszul ( akurat miałam prasowalniczy strajk od 2 tyg, i musiał sam sobie prasowac), talon na 3 spacery z psem... moze podsuniecie jeszcze jakies pomysły z których ja też skorzystam kiedys?

Gość a talon na
dodatkowy wieczór z kumplami? Albo talon na spełnienie jego zachcianki/fantazji erotycznej (oczywiście w granicach ustalonych przez Was)?

łał, swietny ten pomysl na talony, szkoda ze moj mis mial urodziny tydzien temu i bede mogla dopiero za rok wyprobowac :) co do pomyslow co mozna tam napisac, to moga byc np tez jakies lozkowe, np. seks w jego ulubionej pozycji albo w jakims nowym miejscu, albo striptiz, jesli Twoj facet oczywsicie lubi takie rzeczy. Albo jakies ulubione jedzonko... Hm, w sumie to dobrze, ze mam jeszcze caly rok,moge duzo nawymyslac fajnych :)

Gość ten striptiz to bedzie na
pewno ulubiony talon.

Gość basiabarbara
Taaa szczególnie z moją figurą po ciąży hahaha ;) o nie nie ja sobie daruję, raz że nie potrafię dwa za bardzo się wstydzę... hmm z tym błogim leniuchowaniem też nie zaryzykuję bo często potrzebuję pomocy męża przy naszej córeczce :D

Gość kto podsunie jeszcze pomysły
na te talony?? :D :D :D A CZY NA TYCH KARTKACH PISAŁAŚ: "talon na dzień lenistwa" Czy poprostu "dzień leniuchowania" ;) ??

Gość mój kończy 30-tke
a ja nawet nie mam jak wyjść z domu i coś kupić bo siedze z dzieckiem, na dodatek mam tylko 30złoty... może mi ktos coś podsunie?? Wieczór przy szampanie byłby fajny ale gdybym nie karmiła ;)

Gość podsuńcie jakieś pomysłyHOPaa

Kup w kwiaciarni długą grubą czerwoną kokardę obwiąż sie nią na piersi narysuj serduszko i jak wejdzie do domu powiedz wszystkiego najlepszego i żeby rozpakował prezent. Do tego jakis fajny obiadzik i jest impreza ;)