Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deus ex

zdrada czy nie zdrada..?

Polecane posty

Gość deus ex

Wyobrazmy sobie sytuacje: facet jest w zwiazku z kobieta, po ostrej klotni ona mu rzuca: koniec z nami. zalamany facet idzie do najlepszej przyjaciolki sie wyzalic, co konczy sie w lozku. nastepnego dnia dzwoni dawna milosc i mowi ze chce porozmawiac i wszystko naprawic, bo poniosly ja emocje i mowila to w chwili impulsu. zdrada..?

Gość erka eska
ZDRADA

Gość lubimy to
nie , zdrada by byla jakby zrobil to ze slonina albo walem koldry

Gość deus ex
ohh..

Gość oczywiscie ze to nie zdrada
przeciez powiedziala ze koniec trzeba uwazac co sie mowi koniec to koniec

Gość takie tam duperele...
Skoro facio tak łatwo ląduje w łóżku jakiegoś kurwiszona robiącego za pocieszycielkę cudzych chłopów, decyzja o rozstaniu była jak najbardziej uzasadniona! Po co komu taki miękki dydek??????

powiedziala koniec !....trzeba ponosic odpowiedzialnosc za slowa ....pewnie mozna mu zarzucic ze tak szybko wskoczyl do lozka innej...hmm jedni czekaja drudzy nie tak wiec nie zdradzil , byl wszak wolny ;)

Gość debili nie trza siać sami sie
co za debil od razu wskakuje z inną panną do łóżka? Dobrze, ze ta pierwsza powiedzaiła, ze to konbiec- przecież to palant jakiś

hej kobiety ! nie rozpatrujemy jego stanu umyslu tylko czy zdradzil ? on najpierw uslyszal koniec a pozniej wskoczyl do lozka ;)....nie wiemy dlaczego byla klotnia :) a moze ona go zdradzila i ta auwantura wybuchla ? ;)

Gość ja nie mogeee
A mi kabel USB--------------->ty jak zwykle się madrujesz palancie to przeciez zdrada ale ty jako facet myslisz jajami a nie glowa

Moim zdaniem zdrada.. Jezeliby ja kochal to staralby sie naprawic ich zwiazek, a nie szedlby z inna do lozka :o

Według mnie to nie zdrada. Oni byli po zerwaniu więc był już wolny i mógł robić co chciał.

ja nie mogeee >> moze i jestem palantem hmm nawet napewno skoro Tobie odpisuje...nie znamy powodu z jakiego sie klocili byc moze z powodu jej zdrady ! a ty jak przecietna kobieta oceniasz faceta w sposob malo obiektywny choc nie wiesz o nim i ich zwiazku nic ....wyrazam swoje zdanie i juz ! i z tego co widze kobiety tez podzielaja moj poglad :P twoje zdanie na temat mojej osoby nie ma dla mnie zadnego znaczenia

Gość możnaaaaaaaaaa
to nie jest zdrada bo kobieta z nim zerwała. czyli w czasie gdy się przespał z przyjaciółką nie był w związku.

Gość możnaaaaaaaaaa
a propos myślenia kabla usb - to nie jest myślenie jajami tylko myślenie logiczne.

Gość możnaaaaaaaaaa
a teraz pytanie do tych co uważają że to zdrada: jak długi jest okres w którym nie wolno uprawiać seksu po rozstaniu?

:-D ja się rozwodzę z mężem przy kązdym ostrym ścięciu :-D i co ? za każdym razem miałby lecieć do jakiejś baby , bo i tak się rozwodzi :-D litości .....

Gość sdasdsdsda
"Głupia wymiana zdań"...? Haha, dobre. Kobiety są dziwne, mówią "koniec" a myślą co innego i mają pretensję do innych, że się nie domyślają. Błagam, trochę honoru...!

Gość sdasdsdsda
Widocznie nie kochał tak bardzo :P

Logicznie rzecz biorąc to nie jest zdrada. Ale jakby się tak zastanowić... może to był dobry pretekst, żeby się z przyjaciółką przespać...

Nie byli wtedy razem, czyli to nie jest zdrada. Baba dostała po głowie i dobrze, następnym razem obędzie się bez szantażu i klepania byle czego trzy po trzy :D

sda... bo faceci to mało domyślni są , dlatego czasem takie historie wychodzą ..... nie rozumieją kobiet , dlatego ja wolę starszych -oni przynajmniej mają doświadczenie życiowe i wiedzą ,że kobieta jak mówi odchodzę to czasami tylko po to ,żeby facet ją po prostu zauważył .......

Gość sdasdsdsda
moje drugie ja - trzeba być konsekwentnym w tym, co się mówi. Jeśli mówię komuś "spierdalaj" to nie myślę "błagam, zostań ze mną i domyśl się, że o to mi chodzi"...

Gość sdasdsdsda
Może Cię to zdziwi, ale kobietą ;)