Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonacytryna

jego przeszłość

Polecane posty

Gość zielonacytryna

Od kilku miesiecy jestem z facetem, ktorego naprawde kocham, z ktorym swtenie sie dogaduje i na ktorym szczerze mi zalezy. Tylko jest jeden problem. Moj wybranek ma dosyc bujna przeszlosc. teraz ma 23 lata, a wczesniej byl takim typem "wariata, szaleńca", lub sie zabawic, wypic. Ja za to jesetm osoba dosyc spokojną, lubie zabawe , ale wszystko z umierem. Twierdzi,ze teraz jest inny,ze sie zmienil i mam na to duzy wplyw.jednak czasami nie potrafie do konca poradzic sobie z jego przeszloscia. on jest moim pierwszym partnerem seksualnym, on wczesniej mial okolo 6 partnerek, z czego jak twierdzi, tylko z 1 robil to z miłosci. czasami jak jestem z nim blisko to sie zasnanawia czy robil tak juz z innymi, czy mysli o nich, czy mnie porownuje.... Poza tym, moja wstrętna ciekawość doprowadzila do tego,ze zrobilam przeszpiegi w jego znajomych na naszej-klasie. teraz widze,ze moze lepiej w ogole nie bylo trzeba tam zagladac. znalazlam dziewczyne , z ktora byl na weselu. Ona ma pelno zdjec z nim, strasznie mnie to dotknelo. Postanowilam z nim porozmawiac. Powiedzial,ze jego znajomi zawsze mu mowili,ze ona cos do niego czuje, jednak znaja sie dlugo, a on nigdy nic nie pozul,ze zwykla kolezanka, lubili sie razem zabawic. ale o zgrozo on z nia spał! ;/ i w tym momencie popadlam w dzikie paranoje. Dostawalam od niego wiele miskow maskotek, ta dziewczyna na tych zdjeciach ma miska, ktorego nazwala jego imieniem, pewnie od niego;/ moze to dziecinne, ale to rowniez mnie dotknęlo;/ Czasami czuje,ze wariuje, bo ciagle wydaje mi sie,ze on jest gdzies z nia, ze moze jednak sie z nia kontaktuje, chociaz twierdzi ze ta znajomosc zostala zakonczona,ze ja jestem dla niego najwazniejsza. Nie chce popasc w chorobliwa zazdrosc i podejrzliwoc , ale chyba to juz sie stalo.... a przeciez bylo jeszcze wiecej diewczyn w jego otoczeniu... eh

kochana. Trudno cos doradzic,ale powiem szczerze-ja tez zwracam ogromna uwage na przeszlosc faceta!!! Nie chcialabym byc w takiej sytuacji jak Ty (kiedys bylam).Skad wiesz, czy z Toba tez nie jest dla zabawy (tak jak z innymi)? a poza tym jest tyle fajnych chlopakow na swiecie, porzadnych, kulturalnych na poziomie,ze nie warto marnowac zycia dla takiego drania. Pewnie kazdej tak mowil,ze sie zmienil!

Gość XX23
skąd ja to znam. też ciągle mam problem z przeszłością faceta. a jak usłysze o jakiejś byłej i otym że chićby smsa napisala i chciala iść z nim na piwo tak po koleżeńsku" to aż mam nerwa

On jest typem dyskotekowego macho! Ja bym nie chciala spedzic zycia z takim facetem! Chcesz sie cale zycie martwic, czy Cie czasem nie zdradzil, czy niemial przelotnego romansu. Widzisz,ze traktuje koboiety przedmiotowo, i dalej chcesz byc z nim? Nie wiesz,ze moze Cie potraktowac tak samo jak tam,te 6 kobiet????????????

tylko 6? bylam z chlopakiem, ktory mial z 50 lasek i nie ruszalo mnie to zupelnie masz racje, zachowujesz sie dziecinnie,zyj chwila, przeszlosc nie ma znaczenia