Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość red marry

najlepszy tusz do rzęs

Polecane posty

Gość red marry

Zamierzam sie z kupnem nowego tuszu do rzęs. Zastanawiam sie nad marka Astor volumetrix i Maybelline Define--lash/ Sky high curves/ Volumin Express Turbo Boost. Ostatnio miałam tusz Rimmel Glam Eyes. Czy moze ktoras z Was uzywa/uzywała tych kosmetykow?? Zalezy mi na ładnie rozdzielonych i wydłuzonych rzesach. :-)

Gość Max factor air max
Jest lepszy

Gość red marry
A ile kosztuje??

ja mam magnif'eyes rimmela moge smialo polecic, pogrubia mi rzesy i wydluza ladnie i rzesy sa fajnie podkrecone bez zalotki a wygladaja jakby po zalotce:) placilam 6funtow

U mnie Air max się nie sprawdził, kruszył się i rozmazywał. Obecnie używam Max Factor Masterpiece Max i jestem zadowolona :) Tuszy Maybelline nie lubię...

Gość Air max
Moze stary byl. Jest lekki i makkijaz iest swiezy dlugi czas. tylko jak dla mnie szczoteczka za duza.

Gość moon moon
L`oreal sa najlepsze, naprawde polecam, wszystkie rodzaje, wydatek ktory sie oplaca. Maybaline sa do kitu.

Gość red marry
A jest jakis najlepszy w tej serii L'oreala?? To jest jednak pewien wydatek, wiec wolałabym sie nei przejechac. :-P

Ja mam Maybelline Turbo Boost, i jestem bardzo zadowolona. Fajny tusz i niedrogi. Kupiłam Rimmel Magnific Eyes, nie sprawdził się totalnie, nie potrafię się tym malować, skleja mi rzęsy i ciapie się po całej powiece. Jak ktoś chce, oddam za darmo, ponad pół opakowania:)

Gość Jessy27
ja polecam Astor Volum Artist, rewelacja, rzęsy sa długaśnie, frubaśnie i piękne:))

Gość Jessy27
z taszych maybelline Turbo Boost bardzo fajny byl, bez większych zastrzeżen.

Gość Jessy27
Rimmel generalnie ma fatalne kosmetyki,

Gość ja rimmela lubię
tzn. tylko jeden tusz, który się sprawdził: Volume Flash Extreme Black Mascara rzęsy mam po nim jak sztuczne! i nie jest to tylko osobiste wrażenie, bo kiedy umalowałam nim oczy pierwszy raz to koleżanka z pracy zauważyła istotną różnicę

Gość kasssablanca
jakis Loreal Technic jest niby boski... jakos tak sie pisze

Dla mnie tylko Max factor 2000 k. inne odpadają, nawet lancome. Żaden ideał, ale na moje rzadzizny sprawdza się najlepiej. Tylko, że ja naprawdę mam 5 rzęs na krzyż.

Gość Jessy27
duzo zależy też od rzęs, jednym pasuje to innym co innego, ja lubię grube rzęsy, bardzo geste, wyglądające jak sztuczne, ale z racji że mam swoje cholernie długie, czasem się "załamują" pod ciężarem tuszu:)

Gość natalusia_154
ja polecam max Factor 2000 kalorii lub lash architect Loreal!