Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaax

Proszę dziewczyny o wysłuchanie mnie

Polecane posty

Dnia 15.07 uprawialismy z chłopakiem petting, on zrobil sobie sam dobrze reka (zdala ode mnie) i umyl ta reke zimna woda (bez mydla) wiem ze brzmi smiesznie, ale szczegoly moga byc wazne. OD tego czasu m,am zl wraznie ze wpadlismy :| zrobilam tydzien po tym test (quick wiev - negatywny) potem 2 tyg po tym zdarzeniu, dostalam okres, tydzien po okrsie czyli 3 tyg od igraszek zrobilam test tylko poznym poludniem i tz byl negatywny... Ostatnio jednak jest mi ciagle niedobrze i boli mnie brzuch :( Czy test wykonany tydzien po miesiaczce mozna uznac za pewny i czy pora dnia gdy sie go robi ma az tak duze znaczenie ? skad te bole i nudnosci ?? :(( blagam o wsparcie jakies :(

skąd? z nerwów bo ciągle o tym myślisz....nie martw się,nie jesteś w ciąży

poczytaj skad sie biora dzieci nierozumiem czesto sie czyta teraz czy jestem w ciazy bo przytulalam sie z facetem , czy jestem w ciazy bo macalam sie z facetem itd przestancie dorosnijcie w koncu co poniektórzy jesli zaczynacie sie brac za zabwy łózkowe typu sex to badzcie dojrzali i konsekwentni

Gość ożesz koorva
dziecko wez ty sie za nauke a nie bazdury wypisujesz. Wiesz skąd sie biorą dzieci???